SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu otet

 Pachetele cu somn si sos de tomate aromat Pachetele cu somn si sos de tomate aromat
Incalzeste cuptorul la 200ᵒC. Incinge o cratita, la foc potrivit, si adauga 1 lingura ulei de masline.Adauga ghimbrul si usturoiul si caleste-le pana cand se rumenesc usor, aprox.4 minute.Adauga otetul balsamic,condimentele si rosiile, amesteca, ...
 Cod File, la cuptor Cod File, la cuptor
(gasesti aici reteta garniturii de cartofi  ) Se pun bucatile de peste la marinat in otetul de vin rosu, pentru 20 min.  Dupa care se sterg punandu-le pe un servetel de bucatarie, trebuie sa fie bine scurse de otet cand le bagam la ...
 Surimi cu salata verde si sos de usturoi Surimi cu salata verde si sos de usturoi
Primul lucru care trebuie sa il faceti, este sa decongelati Surimi punandu-i intr-un vas cu apa calda, cand au inceput sa se decongeleze indepartati folia in care sunt impachetati individual. Puneti intr-o tigaie mare { tigaia trebuie sa fie cu ...
 Peste rasol Peste rasol
Pestele il punem la fiert cu morcovul taiat rondele,ardeiul si ceapa taiate ,otetul ,si asezonam cu sare . Il fiebem cca 30 de minute,timp in care feliem rosia si o gratinam .Pregatim mujdei de usturoi si servim alaturi de peste .   ...
 Saramura de crap Saramura de crap
pestele se curata , se portioneaza, se sareaza, se unge cu putin ulei si se prajeste pe gril pana prinde crusta si o frumoasa culoare aurie l [langa el coaceti si rosiile si ardeii ] supa de legume se infierbanta si se pune in ea usturoiul pisat ...
 Curcubeu urias - pastrav Curcubeu urias - pastrav
1. pastravul se  curata de intestinese increasta pe ambele partila distanta de un deget  , se spala cu apa si otet , se condimenteaza cu sare si piper.+ ulei de masline . 2.  se umple pastravul cu ceapa , taiata cubulete , rosii si o ...
 Merlucius picant cu orez Merlucius picant cu orez
merluciusul se curata de aripiopare  se incresteaza si se spala , se stropeste cu zeama de lamaie sare si se unge bine cu pasta harissa . pestele se prajeste in putin ulei . separat se infierbanta 50 ml ulei in o cratita de teflon si se prajeste ...
 Orez negru cu creveti Sichuan Orez negru cu creveti Sichuan
Preparare: pregatim un bait  amestecand toate ingredientele  pentru sos si lasam crevetii decorticati in acest bait  timp de minim 3 ore la rece. Pregatim apoi legumele si scoatem crevetii din frigider.  Intr-un ...
 Macrou marinat Macrou marinat
Le-am pus pe toate in oala-minune si le-am fiert 90 de minute de cand incepe sa tiuie (la foc mic). ...
 Tarta Suprema Tarta Suprema
Pasul 1: In faina se adauga galbenusurile si untul moale, se amesteca intai cu furculita. Va fi faramicios. Apoi se adauga apa rece, cam 50 ml si se framanta cu mana un aluat moale si elastic. Se pune intr-o folie de plastic si se da la frigider ...
 Gratar cu sos "ciocolatiu" Gratar cu sos "ciocolatiu"
cartofii se curata si se fierb in apa usor sarata dar la foc mic ca sa ramana intregi.se spala legumele si pestele si se usuca.pestele,vinetele si dovleceii se portioneaza,se ung cu ulei de masline,se presara cu sare,piper,cimbru si chilli si se frig ...
 Somon cu capere Somon cu capere
Se pune la marinat pentru o ora-doua  somonul (taiat in fasii) intr-un castronel in frigider . Marinata se face din 2 linguri ulei masline,2 linguri otet balsamic , zeama de la 1/2 lamaie,  putina sare, piper si oregano. Dupa cca ...
 Pestisori marinati,(1) in conditii de casa Pestisori marinati,(1) in conditii de casa
Pestele marunt se alege si se cumpara in stare proaspata cu o pielita neteda , cu un luciu natural. Se curata pestisorii de cap si maruntaie. Se spala sub apa curgatoare , se scurg bine si se sterg cu servetele din hartie de bucatarie.  Toti ...
 Saramura de macrou Saramura de macrou
Pestele se curata si se taie bucati, apoi se pune pe gratar impreuna cu rosiile. Se poate pune si ardeiul sau se coace pe plita, eu il aveam deja copt. Se scoate pestele si se pastreaza la cald. Intr-un castron se maruntesc rosiile coapte, ardeiul ...
 Caracatita in sos picant Caracatita in sos picant
Caracatita mea avea maruntaiele scoase, la fel si osul (pentru cele cu maruntaie explica AICI Sylvia modul de curatare), asa ca am pus-o la fiert in "court-buillon" pentru 40-60 de minute (la foc domol - vezi ABC-ul fructelor de mare scris ...
 Somon la cuptor cu spanac si ciuperci Somon la cuptor cu spanac si ciuperci
Se incalzeste cuptorul 190 (grade C). Se aseaza pestele intr-o tava unsa. Spanacul se spala bine si se taie cu cutitul nu foarte marunt.Rosia se spala si se taie in jumatate se scoate miezul afara, dupa care se taie bucatele. Ciupercile se curata ...
 Peste cu legume in oala minune Peste cu legume in oala minune
Cureti, speli, portionezi si condimentezi pestele. Cureti legumele si le speli. Tai ceapa solzisori, iar morcovii in rondele subtiri. In oala sub presiune torni uleiul, apoi asezi in straturi pestele, ceapa si morcovii. Deasupra torni sucul de rosii ...
 Marinata de pastrav Marinata de pastrav
Tai ceapa pestisori si o amesteci cu pestele curatat si celelalte ingrediente. Le lasi sa se marineze timp de 36 de ore. ...
 Plachie de pastrav Plachie de pastrav
Intr-o tava (emailata) torni vinul, otetul, apa, sarea, piperul, foile de dafin, uleiul si usturoiul. Cand acestea incep sa clocoteasca adaugi ceapa taiata pestisori, zaharul si boiaua. Pestele curatat il treci prin faina si-l asezi in tava.Acoperi ...
 Marinata de crap Marinata de crap
Curatati legumele, taiati-le in felii si rondele si fierbeti-le in vin si otet.Adaugati condimentele.Puneti intr-un vas termorezistent bucatile curatate de crap si turnati peste ele marinata din legume, vin si otet. Tineti vasul la cuptor pana cand ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu otet - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z