SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu masline

 Pui cu creveti si vin rosu dulce Pui cu creveti si vin rosu dulce
Se pune ceapa la calit in uleiul incins, apoi se pune puiul impreuna cu apa si se lasa sa fiarba pentru 20-30 minute pana cand puiul este aproximativ facut. Daca folositi ciuperci proaspete, cum am facut eu, cel mai bine e sa le fierbeti separat ...
 Lambada cu salau si somon Lambada cu salau si somon
Fileurile de peste se spala, se verifica sa nu mai aiba oase si se taie bastonase lungi de 15 cm. Se aseaza bastonasele de somon unul laga altul, apoi cele de salau se intercaleaza, formad un grilaj, un fel de impletitura. Se aseaza grilajele intr-un ...
  Paella cu pui si fructe de mare Paella cu pui si fructe de mare
Fasolea verde se curata si se rupe in bucati potrivite apoi se fierbe in apa cu sare. Dupa aproximativ 5 min. de cand a inceput sa fiarba se adauga si mazarea si se fierb in continuare inca 10 - 15 min. ...
 Peste la cuptor cu fenicul si rosii Peste la cuptor cu fenicul si rosii
Am pornit cuptorul la 200 grade, dupa care am condimentat pestii cu sare si piper pe dinafara so pe dinauntru. Intr-un castron am amestecat feniculul taiat subtire, cu rosia taiata bucati (dar si rondele), patrunjelul, lamaiia (taiata felii subtiri) ...
 Somon cu sos portocale si masline Somon cu sos portocale si masline
Pasul 1: Am clatit somonul sub jet de apa rece, apoi l-am condimentat cu sare si piper. Miezul unei portocale l-am dat prin robotul de bucatarie impreuna cu ceapa curatata si taiata si un pic de ulei de masline. Am stors sucul de la cealalta ...
 Pastrav la cuptor Pastrav la cuptor
Curatam si spalam pestii, ii lasam sa se usuce un pic si ii condimentam cu sare, piper si boia. Punem pestii intr-o tava unsa cu ulei de masline. Adaugam ace de rozmarin in interiorul pestilor si cate o bucata de ustuoi zobit. Turnam un pahar cu vin, ...
 Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline
Am pregatit 4 bucati de ton, le-am condimentat cu sare, piper, maghiran, tarhon, nucsoara si le-am stropit cu ulei de masline. Am incalzit un vas si am pus bucatile de ton la fript fara a mai adauga ulei (e suficient cel cu care a fost stropit ...
 Pastrav cu cimbru si piure cu masline negre a la Jamie O. Pastrav cu cimbru si piure cu masline negre a la Jamie O.
Pasul 1: Am curatat si taiat cartofii felii (sa fiarba mai repejor) si i-am pus la fiert cu putina sare si ulei de masline. Am incalzit cuptorul la cea mai mare temperatura. Am spalat pastravul si l-am uscat cu servet de hartie. Am taiat cimbrul cat ...
 Somon si legume in stil chinezesc Somon si legume in stil chinezesc
Legumele se spala, apoi se taie patratele/romburi de 2 cm. Se incinge uleiul intr-un wok si se adauga legumele. Se condimenteaza. Din cand in cand se mai adauga putina apa sa se inabuseasca si sa se inmoaie. Se amesteca legumele cam 5 minute. Somonul ...
 File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana
Se taie fileul de peste si se condimenteaza. Cartofii se curata se taie bucati mai mari si se pun la fiert .Se pune pestele pe gratar pana se face pe ambele parti. Se face sosul de smantana: se pune o lingurita de unt in tigaie apoi faina si apa se ...
 Somon cu sos de smantana si sofran Somon cu sos de smantana si sofran
Se incinge uleiul de masline (2 linguri), si se rumeneste ceapa taiata marunt, cu o felie de lamaie. Sosul va avea un gust bun, acrisor si aromat. Se adauga supa. Cand clocoteste, se adauga sare si piper, dupa gust. Se reduce focul, apoi se adauga ...
 Creveti cu usturoi Creveti cu usturoi
Incalzeste o tigaie mare si pune uleiul. Adauga usturoiul si ardeiul iute. Amesteca la foc mediu pana cand usturoiul devine maroniu. Adauga crevetii si lasa cate 2 minute pe fiecare parte. Crevetii sunt facuti cand devin opaci (nu mai sunt sidefii). ...
 Crap umplut Crap umplut
Aveam un crap de vreo 3 kg si nu stiam ce sa fac cu el. L-am spalat si curatat si l-am "masat" pe toate partile cu condimente pentru peste si vegeta inclusiv burtica si l-am lasat la odihnit. Am tocat mai multa ceapa ca doar e pestele mare ...
 Somon cu sos de lamaie, portocala si vin Somon cu sos de lamaie, portocala si vin
Pestele se curata de piele si de oase, se spala si se aseaza intr-o tava de iena. Lamaia si portocala se storc si impreuna cu pulpa rezultata se torna peste peste. Se adauga vinul, caperel si maslinele, se condimenteaza dupa gust. Se acopera cu folie ...
 Paste cu somon si mozzarela Paste cu somon si mozzarela
Se calesc ciupercile in cubuletul de unt, se adauga somonul, se adauga patrunjelul. Se pune mozzarela taiata cuburi peste amestec. Se adauga 2 linguri ulei de masline si maslinele curatate de samburi. Se amesteca cu pastele. Se serbiesc fierbinti cu ...
 Creveti si calamari cu vin si usturoi Creveti si calamari cu vin si usturoi
Eu am avut creveti si calamari congelati, asa ca i-am lasat sa se dezghete, apoi i-am spalat bine. Intr-un bol se amesteca zeama de lamaie cu vinul, condimentele, iar usturoiul se mixeaza bine cu patrunjelul, pana devine o pasta si se adauga in bol. ...
 Biban de mare cu surimi Biban de mare cu surimi
se despica pestii , se curata , se spala . din ulei , sare , piper, boia, maghiran , usturoi zdrobit, zeama si coja razuita de la o lamaie  se face un sos . se amesteca surimii cu sosul rezultat. bibanii se aseaza intr-o tava umpluti cu o parte ...
 Pastravi a la jamie Pastravi a la jamie
pastravul se curata si se spala , se incresteaza pe spate se aseaza in tava cu usturoiul feliat  , cimbru ,sare si piper . se stropeste cu ulei de masline, zeama de lamaie ,si sos de soia . se da la cuptor bine incalzit 30 min , foc iute . se ...
 Creveti cu sos de lamaie Creveti cu sos de lamaie
Crevetii se lasa la dezghetat in frigider. Cand sunt gata se spala cu apa rece. Se pune intr-o tigaie ulei de masline si 2 catei de usturoi striviti cu lama cutitului, se adauga vinul si zeama de la o lamaie, se lasa sa dea in clocot se adauga ...
 Dorada regala cu ghimbir si busuioc Dorada regala cu ghimbir si busuioc
se curata si se  spala  dorada regala . se fac crestaturi adanci pe partile laterale . se curata ceapa si usturoiul .ghimbirul il spalati. se feliaza rosia. ceapa,usturoiul si radacina de ghimbir. din ulei, sos soia , zeama de lamaie ,sare ...
1-1011-17
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu masline - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z