Papricas de peste
Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine sticloasa de culoare aurie. Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.Bucatile de peste le trecem prin ...
RULOURI DE COD LA CUPTOR
Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste.Spanacul proaspat se opareste in apa fierbine cu putina sare , se preseaza pentru eliminarea excesului de pa, se toaca marunt la cutit, se soteaza intr-o cratita in ...
Saramura peste (crap)
Curatam pestele de solzi,de mate, il taiem rondele si-l punem la scurs.Intr-o tigaie punem sare multa o lasam sa se incinga bine si punem pestele 10 min. pe o parte si 10 pe cealalta parte apoi il spalam la chiuveta cu apa rece si il punem in ...
Peste in aluat crocant
Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, dupa care se incorporeaza si galbenusurile si se adauga faina pina aluatul devine grod ...