SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu boia

 Pangasius pane Pangasius pane
 Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamiae,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu ...
 Merluciu cu telina la cuptor Merluciu cu telina la cuptor
Se stoarce o lamaie peste peste si se lasa 15 minute la rece,apoi se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp se taie telina si morcovul julien si se calesc in `putin unt (1 lingura)apoi se pune ceapa taita pestisori si se mai lasa 3-4 minute sa se ...
 Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman
Curatam cartofii,ii taiem cubulete,ii asezam in vasul roman cu capac,adaugam condimentele dorite(eu pun boia de ardei dulce,tarhon uscat si rozmarin uscat,sare si piper roz proaspat macinat.Bagam vasul cu cartofi la cuptor pentru cel putin 60 de ...
 Pangrasius pane cu garnitura de orez Pangrasius pane cu garnitura de orez
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:faina se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se ...
 Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre. Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.
Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC. Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, ...
 Sote de creveti cu orez auriu Sote de creveti cu orez auriu
Intr-o cratita se pune apa la fiert .Dupa ce a dat in clocot, se adauga orezul.Se lasa sa fiarba pana cand orezul se face, apoi se scurge, se adauga sare, dupa gust, sofranul si se amesteca bine. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie, la foc ...
 Rasol de cod cu cartofi noi Rasol de cod cu cartofi noi
speli pestele si legumele.cartofii ii pui la fiert in apa cu foarte putina sare.in alta oala pui ardeiul ,ceapa,radacina de patrunjel,piper,chilli si sare si lasi sa fiarba.cand sunt pe jumatate fierte adaugi codul portionat si-l fierbi 10 ...
 Medalion de crap rumen Medalion de crap rumen
Crapul se curata de aripioare si intestine , se spala si se portioneaza sub forma de potcoava [ medalion ], coada si capul le puneti la congelator, ptr . o ciorbita pe care o veti prepara altadata. Se condimenteaza cu : sare , piper, boia , usturoi ...
 Crap la gratar cu sos bucataras Crap la gratar cu sos bucataras
In cinstea ultimei zile de concediu am pus pe gratar un crap, pe care l-am acoperit apoi cu un sos de rosii coapte cu usturoi si i-am asortat o portie de mamaligutza Pestele l-am fript, dar tot la fel de bine se poate face pe aragaz, in tigaie, ori ...
 Guvizi crocanti si picanti Guvizi crocanti si picanti
Se curata si se spala guvizii apoi se presara cu sare,piper,rozmarin si boia iute. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana devin aurii si crocanti. Dovleceii se spala,se usuca,se taie felii putin mai groase si se prajesc la foc iute. ...
 Biban cu sos dulce- acrisor Biban cu sos dulce- acrisor
Se curata pestele, se despica, se spala. Din zeama si coaja razuita de lamaie,cateii de usturoi zdrobiti, sare, piper, maghiran,ulei de masline, 200 ml. vin alb, boia ,1 lingura Oyster Souce, 1 lingura Sweet & Sour, 1 lingura Worcester Souce se ...
 Chiftelute din peste Chiftelute din peste
Carnea de peste se trece prin masina de tocat. Morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate marunt, bulionul, oul, sare, vegeta , piper,  o ...
 Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte
se curata pestele si legumele ,se spala,se portioneaza si se usuca cu un servet curat.uleiul se amesteca cu condimentele si cu acest amestec se ung legumele si pestele.se pun pe gratarul incins si se frig.rosiile se decojesc si se paseaza cu ...
 Gambas al ajillo/ creveti cu usturoi Gambas al ajillo/ creveti cu usturoi
     Prepararea este simpla si usoara :  in prealabil se  prajeste painea pana se rumeneste putin, apoi se taie patrate potrivite ca marime, in jur de 3 cm pe latura. Se condimenteaza crevetii cu sare si ...
 Pastrav la cuptor Pastrav la cuptor
pastraviI se spala se curata se sterg cu hartie de bucatarie de apa, se condimenteaza  se umplu cu feliI de lamaie ,usturoi taiat feli, se ung cu boia si se pun in tava cu uleiuL  de masline se introduc la cuptor 40 minute la 200 grade. ...
 Crap prajit cu cimbru si curry ( C .C.C .) Crap prajit cu cimbru si curry ( C .C.C .)
crapul se curata si se portioneaza se condimenteaza cu sare , curry , piper , boia , seminte verzi de cimbru , si se stropeste cu sos de soia si lamaie . prajiti in ulei si serviti cald cu legume proaspete si lamaie . ...
 stiuca la cuptor pe pat de mazare stiuca la cuptor pe pat de mazare
se curata pestele,se spala si se portioneaza.se presara cu condimente si sare dupa gust.intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei se pune mazarea,se condimenteaza cu sare si piper,se toarna supa de legume iar deasupra se aseaza pestele condimentat. se ...
 File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj
Fileurile de peste se vor trece printr-un strat de faina subtire, dupa care se vor aseza in tigaia in care au pus doua cubulete de unt si evident ulei pentru a se praji pestele. Dupa ce se-ntoarce pe ambele parti, peste, peste se adauga vinul alb si ...
 Saramura de crap Saramura de crap
Crapul se curata, i se indeparteaza capul, se spala si se da cu sare. Ardeiul iute se spala si i se scot samburii. Ceapa se curata, se spala si se taie in felii subtire. Rosiile se spala si se taie rondele. Crapul se frige pe ambele parti pe ...
 Plachie de pastrav Plachie de pastrav
Intr-o tava (emailata) torni vinul, otetul, apa, sarea, piperul, foile de dafin, uleiul si usturoiul. Cand acestea incep sa clocoteasca adaugi ceapa taiata pestisori, zaharul si boiaua. Pestele curatat il treci prin faina si-l asezi in tava.Acoperi ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu boia - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z