SiteDeBucate » Preparate din carne de porc

Retete Preparate din carne de porc cu piper

 Sufleu de ficat Sufleu de ficat
Oparesti bine ficatul, il cureti de pielite, il dai prin masina de tocat si il calesti in 50 g unt.Restul de unt se amesteca cu faina si laptele si se fierbe sosul obtinut 15 minute la foc mic.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca, apoi se ...
 Pulpa de porc la tava Pulpa de porc la tava
Speli carnea, o lasi sa se zvante, apoi o rumenesti bine in ulei pe ambele parti. Adaugi apa cat sa o acopere si lasi sa fiarba. Separat, cureti si tai fin ceapa si usturoiul si le inabusi intr-o cratita cu ulei si apa. Adaugi pasta de tomate, ...
 Snitele crocante cu cartofi natur Snitele crocante cu cartofi natur
Snitelele se taie in doua bucati, se bat bine cu ciocanul de snitele, se condimenteaza, se ruleaza si se dau la rece 30 de minute. Se trec apoi prin faina, oua batute si pesmet si se prajesc la foc mic, in ulei incins, sa se patrunda bine. Se servesc ...
 Porcusor cu sos de menta Porcusor cu sos de menta
        Presarati bucatelele de carne cu sare si piper si caliti-le, apoi in ulei la foc potrivit 5-6 minute. Puneti zaharul peste carne si amestecati bine. Dupa circa 3-4 minute stingeti cu vinul, acoperiti tigaia si ...
 Costite glasate cu miere Costite glasate cu miere
Amestecati vinul cu mierea, nucsoara, cuisoara, boiaua dulce, pasta de tomate, sare si piper. Puneti amestecul pe foc si omogenizati-l. Nu lasati sa fiarba.Se tine pe foc pana cand amestecul devine omogen, apoi se opreste focul. Puneti costitele in ...
 Pulpa de porc impanata Pulpa de porc impanata
Faci un sos din mustar, iaurt, usturoiul zdrobit, piper si sare. Pulpa o tai felii, dar nu pana jos. Pui pe masa de lucru o folie de aluminiu, asezi pulpa cu taieturile in sus si o ungi bine cu sosul de mustar. Asezi in fiecare taietura cate doua ...
 Rulada exotica Rulada exotica
Prajesti nucile in cuptor. Pui la inmuiat in coniac, fructele ramase, turnand apa cat sa le acopere.Tai carnea in patru bucati, pe care le crestezi si le bati cu ciocanul pentru snitele, pana obtii felii subtiri de circa 3-4 mm.Presari feliile cu ...
 Chiftele din carne de porc si linte Chiftele din carne de porc si linte
Faramitezi chifla si o pui la inmuiat in lapte. Pui la fiert lintea rosie in apa clocotita, pentru 20 de minute, apoi o scurgi. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in 2 linguri de ulei.Decojesti cartofii, ii razi fin si ii scurgi.Dai carnea si ...
 Muschi de porc cu sos rubiniu Muschi de porc cu sos rubiniu
Muschiul de porc il speli, apoi il impanezi cu costita afumata. Il pui intr-o cratita la prajit pe toate partile, in ulei incins. Apoi scoti muschiul si il pui in alt vas. In grasimea ramasa, calesti ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si stingi ...
 Rulade de porc cu oua Rulade de porc cu oua
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu cimbrul, ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica, morcovul curatat, spalat si taiat cubulete, un ou, piper proaspat macinat si sare, dupa gust.Omogenizati bine compozitia, acoperiti castronul cu ...
 Musaca cu pulpa de porc Musaca cu pulpa de porc
Dai pulpa de porc prin masina de tocat. Cureti cartofii, ii speli si ii tai rondele, apoi ii prajesti in ulei pe rand, pe ambele parti. Tai ceapa marunt, o amesteci cu carnea, piperul, sarea si o inabusi in 2 linguri de ulei si 50 ml apa, pana ce ...
 Cotlet de porc cu fasole verde Cotlet de porc cu fasole verde
Se curata fasolea, se taie bucati mici si se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita si un praf de sare. Se incearca dupa 20 minute, iar daca este fiarta se scurge printr-o strecuratoare. Carnea spalata si zvantata de apa se pune la prajit in ...
 Rulada de porc cu telemea Rulada de porc cu telemea
Tai pulpa de porc astfel incat sa o subtiezi, o bati cu ciocanelul de snitele, dar cu mare atentie  sa nu se rupa.O condimentezi cu sare si piper si o lasi pentru 15 minute la frigider pentru a se fragezi.Intre timp, bati ouale ca pentru omleta, ...
 Cotlet cu sos Cotlet cu sos
Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei, pana devine aurie. Se adauga rosiile decojite si maruntite si se mai lasa pe foc 10-15 minute. Cotletele se spala, se bat, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, apoi se pun peste sos. Se adauga ...
 Gulas de porc Gulas de porc
Speli carnea si o tai cubulete, iar ceapa o toci marunt.Calesti ceapa in ulei si adaugi carnea.Rumenesti aproximativ 5 minute.Adaugi boiaua amestecand usor, apa fierbinte cat sa acopere carnea, sare si chimen, dupa gust.Acoperi cu un capac si lasi sa ...
 Cotlete de porc pane la cuptor Cotlete de porc pane la cuptor
Daca vi se par fade cotletele de porc, preparate astfel vor fi suculente, iar copiii vor fi incantati. Cantitatile sunt pentru sase portii. Incalziti cuptorul la 220 de grade. Ungeti o foaie de copt cu ulei si puneti-o intr-o tava. Sarati carnea. ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de porc cu piper - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z