SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu smantana

 Pui inabusit in sos de boia Pui inabusit in sos de boia
Speli puiul, il stergi si il tai in 6 bucati pe care le prajesti in unt. Apoi scoti bucatile de carne si le tii la cald. In untul ramas calesti ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugi bulionul, boiaua si faina. Treptat, adaugi supa si o lasi la ...
 Pui in sos de ceapa Pui in sos de ceapa
Presarati carnea cu sare si piper si prajiti-o cate 2-3 minute pe fiecare parte in ulei. Tocati marunt ceapa si caliti-o in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati zeama de lamaie si faina desfacuta in 250 ml apa rece. Amestecati incontinuu pana ...
 Involtino Involtino
Bagi cartofii la cuptor. In timpul acesta, tai carnea fasii de 50 g (pentru un rulou mic ) si o bati cu ciocanul (e de preferat intr-o punga de plastic, deoarece in felul acesta se face subtire). Pui in fiecare rulou cate un degetel de mozzarela, ...
 Pui vanatoresc Pui vanatoresc
Cureti puiul, il speli si il portionezi. Apoi il pui la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit, sarezi carnea, o piperezi si acoperi cu apa sau cu zeama de supa. Clocotesti supa un sfert de ora. Smantana o amesteci cu faina si cateii de usturoi ...
 Musaca cu piept de pui si cartofi Musaca cu piept de pui si cartofi
Cureti si speli cartofii, apoi ii tai cubulete si ii pui la fiert cu apa si sare. Speli pieptul de pui si il tai cubulete mici. Intr-o tigaie de teflon pui 1 cub de unt, apoi bucatelele de pui si le rumenesti la foc mic. Cureti ceapa si morcovul, iar ...
 Piept de pui cu broccoli Piept de pui cu broccoli
Cureti ceapa, o speli si o tai marunt. Apoi o calesti putin, dupa care adaugi pieptul taiat felii subtiri si restul ingredientelor, ardeii, ciupercile, broccoli. Lasi sa se caleasca pana cand este gata, dupa care adaugi smantana si servesti cu piure ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Pui intr-o tava uleiul de masline si ceapa taiata julien. Puiul il portionezi, il condimentezi cu sare si piper si il asezi in tava. Peste pui asezi cartofii taiati felii si condimentezi din nou cu sare si piper.Desfaci conopida buchetele, o speli ...
 Pui cu smantana si ardei copti Pui cu smantana si ardei copti
Se curata si se spala pieptul de pui, se taie in bucati. Intr-un vas neaderent se pune untul la incins, dupa care se adauga carnea si se lasa la inabusit, adaugand din cand in cand cate putina apa. Se sareaza putin si se continua fierberea ...
 Rulada de pui cu fistic Rulada de pui cu fistic
Se spala pieptul de pui.O parte din pieptul de pui ( 250 g ) se da prin masina de tocat.Se prepara o umplutura din piept de pui tocat, oua, smantana, ciuperci, fistic crud, cimbru si cognac. Se umple pieptul de pui dezosat, se ruleaza in plastic si ...
 Pui cu rosii si smantana Pui cu rosii si smantana
Puiul se portioneaza, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina si se pune la prajit. Dupa ce s-a rumenit, se scoate din tigaie si se pune deoparte. In uleiul ramas se caleste cateva minute ceapa tocata marunt. Se stinge apoi cu 150 ml apa si se ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu smantana - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z