SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vita

 Ostropel din aripioare de pui Ostropel din aripioare de pui
1.Se curata aripioarele de pui si se portioneaza.2.Intr-o tigaie incapatoare se pun 4 linguri cu grasime de pasare si se incing. Se adauga cepele tocate marunt si se lasa sa se inmoaie. Apoi se adauga aripioarele de pui si se calesc impreuna cateva ...
 Polpettone(rulada cu carne) Polpettone(rulada cu carne)
In primul rand pune varza(spanacul sau brocoletti)la fiert si apoi la scurs.Se amesteca carnea cu 2oua,putin pesmet,sare,piper apoi se intinde pe o hartie de copt si se adauga sunca presata,varza,mozzarella si se ruleaza ajutandu-ne de hartia de ...
 Mititei gustosi Mititei gustosi
Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa cateva preparari va veti putea opri la proportiile compozitiei care va dau gustul preferat.Se toaca carnea de doua ori prin masina de tocat (nu prin ...
 Snitele de vita Stroganoff Snitele de vita Stroganoff
Snitelele se sareaza, se bat si se pipereaza.Se pot lasa bucati mai mari sau taia in fasii subtiri.Uleiul se incalzeste intr-o tigaie anti aderenta si se soteaza mai intai ciupercile feliate cca 5 minute, apoi se pun pe un platou.Se caleste ceapa in ...
 Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe
Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati.Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o tava de cuptor antiaderenta.Vinetele se sareaza si se lasa 20 de minute pe un gratar sa se scurga de lichid.Intr-o cratita antiaderenta se incinge ...
 Sarmale de doua feluri Sarmale de doua feluri
Carnea se amesteca cu morcovii dati prin razatoarea mica, ceapa data prin razatoarea mica, ouale, sarea, piperul, orezul (cum vrea fiecare cu mai mult sau mai putin orez). Se amesteca bine compozitia si se pune apa in ea de cateva ori ca sa absoarba ...
 Perisoare de manzat cu sos de rosii Perisoare de manzat cu sos de rosii
Curatati si spalati ceapa si morcovul. Spalati orezul si lasati-l la inmuiat in putina apa. Tocati foarte marunt ceapa, o jumatate de morcov si verdeata.Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei morcovul tocat, ceapa, verdeata, orezul scurs ...
 Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt  cu garnitura de orez Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez
Se scot miezul si semintele dovleceilor cu un cutit semicircular special.Se spala dovleceii si se lasa la scurs.UmpluturaSe pune uleiul la incins intr-o tigaie neaderenta si se adauga semintele de pin ; se prajesc usor pana iau o culoare aurie si se ...
 Dovlecei cu besamel(specific arab) Dovlecei cu besamel(specific arab)
Dovleceii,spalati,necuratati,se taie in jumatate si se fierb in apa sarata cca 15 minute.Dupa ce sint fierti se pun in apa f.rece;se schimba apa de 3-4 ori;se lasa dovleceii in apa rece cam 10 minute.Dovleceii se fierb descoperiti,sau putin ...
 Sarmale combinate Doina Sarmale combinate Doina
Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel:caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras pe razatoarea mare, impreuna cu ketchup, zahar, verdeata tocata, adaugati orezul si condimentati cu sare, piper, paprika, cimbru. Impartiti in patru ...
 Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita) Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Scobiti mai adanc cotorul verzei si puneti-o ...
 Sarmalute banatene in foi de vita Sarmalute banatene in foi de vita
Tocati ceapa marunt, radeti morcovul pe razatoarea mica si caliti-le in ulei la foc mic, adaugati putina apa sa nu se arda uleiul. Dupa cateva minute adaugati pasta de rosii si de ardei (sau rosiile dejite si tocate marunt si jumatate din ardeiul ...
 Vita cu sos thai red si orez arlechino Vita cu sos thai red si orez arlechino
Se spala sub un jet de apa rece carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie dupa care se taie cubulete sau fasii subtiri. Se ‘ maseaza ‘ cu ingredientele pentru marinata dupa care se tine la frigider pana la pregatire (de preferat cel putin o ...
 Stofvlees(Tocanita de carne de vita) Stofvlees(Tocanita de carne de vita)
Inainte de a-mi pregati ceapa si ardeiul,am pus carnea cu sare,piper negru si cimbru(nu de asta din comert,de la mine din gradina si semintele de la tatal meu,are alta aroma,asta cei din strainatate o stiu sigur)si un paharut,de ala de rachiu,de bere ...
 Mincare cu bame,in cuptor(specific arab) Mincare cu bame,in cuptor(specific arab)
Carnea se spala bine si se fierbe cu ceapa ,condiment(dupa plac),sare,in apa putina.Bamele se curate,se spala,se prajesc putin.Daca nu se prajesc,au o substanta gelatinoasa,cu aspect urit.Curatirea bamelor:bamelor li se indeparteaza partea cu ...
 Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin
O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea mai mare si slanina mai marunt. Se condimenteaza si se ...
 Sarmale cu costita de miel in cuptor Sarmale cu costita de miel in cuptor
- se opareste orezul.- se taie ceapa si ardeiul foarte marunt.- se amesteca carnea tocata,orezul oparit, ceapa,chiperul dulce, sarea si piperul negru se amesteca toate ingredientele bine.- cu o lingurita mica se pune cate putin in frunza de vita de ...
 Musaca de cartofi cu carne macinata Musaca de cartofi cu carne macinata
Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare 20 de minute.Ceapa se taie marunt si se pune la calit intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline pana devine aurie.Se adauga carnea de vita macinata , sarea si condimentele; se acopera cu un ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
1.Se rastoarna carnea tocata intr-un vas si se adauga ceapa uscata si verde tocate marunt, orezul, ouale, mararul si patrunjelul si se amesteca. 2.Se potriveste cu sare piper si boia.3.Frunzele de vita oparite, dupa reteta care deja am expus-o, se ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala si se oparesc putin in apa fiarta, dupa care se lasa la racit. Se ia o frunza de vita, se taie codita, se pune o lingurita din compozitia de carne si se ...
1-1011-20
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vita - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z