SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu slanina

 Sarmale in frunze de varza Sarmale in frunze de varza
Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta. Carnea toccata se pune intr-un vas si se amesteca cu ceapa tocata marunt, bulion, sare, piper macinat, orez, cimbru. Se formeaza sarmalutele cu ...
 Sarmale in foi de varza acra cu carne Sarmale in foi de varza acra cu carne
Varza se taie de cotoare dupa ce se desfac foile. Varza foarte acră sau prea sărată se spală în 2-3 ape călduţe, sau se tine 10-15 min. in apa calduta.Intr-o craticioara se pune putin ulei si se caleste ceapa, se adauga orezul si pasta de ...
 Sarmalute in foi de varza Sarmalute in foi de varza
Ceapa se curata se toaca marunt si se caleste in ulei,peste care se pune orezul se lasa cateva minute dupa care se adauga pasta de tomate.Se adauga aceasta compozitie peste carnea tocata dupa care se pun condimentele,ouale si patrunjelul tocat marunt ...
 Sarmale Sarmale
Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina. Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste cu orez. Se pregateste un amestec din carne, ceapa, orez, cimbru,pipe, sare pentru umplerea sarmalelor.Se taie foile care se umplu cu amestecul de carne ...
 CALTABOS CALTABOS
Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu gauri mici, impreuna cu circa 300 g ceapa taiata marunt si calita in prealabil cu o lingura cu untura sau 2 linguri cu untedelemn ...
 Iepure umplut cu slanina afumata Iepure umplut cu slanina afumata
Se spala bine iepurele si se cresteaza pe burta. Se presara iepurele in interior cu delikat si piper si se umple cu felii subtiri de slanina.Se incalzeste cuptorul. Se asaza iepurele in tava, se unge cu mustar si se inconjoara cu bucatele de slanina. ...
 Carnati de casa Carnati de casa
Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de ...
 Sarmale Sarmale
Verzele se tin in apa ca sa se desareze. Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu cepele rumenite in prealabil in ulei. Orezul spalat se tine la apa. Carnea se potriveste de sare si piper, se adauga orezul si 3-4 linguri de apa. ...
 Sarmale de porc moldovenesti Sarmale de porc moldovenesti
Varza se spala bine si se tine in apa calda ca sa-si piarda sarea. Se da carnea prin masina de tocat. Se toaca ceapa si se pune cu 4 linguri ulei intr-o cratita, pe foc mic, sa se inmoaie bine, chiar acoperita cu un capac, dar amestecand din cand in ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.Se da tava la ...
 Sarmale cu varza murata Sarmale cu varza murata
Carnea se amesteca cu ceapa tocata, usturoiul maruntit, orezul, sarea si piperul. Din slanina se taie o felie care se toaca marunt si se amesteca cu carnea. Se invelesc sarmalele in foi de varza murata care nu sint rupte. Miezul verzei se toaca ...
 Sarmale batrinesti Sarmale batrinesti
Se alege si se curata pasatul si se lasa in apa calda sa se inmoaie. Se toaca doua cepe si se calesc in trei linguri de untura de porc. Cind ceapa devine sticloasa, se pune pasatul peste ea si se lasa sa scada. Intr-un vas adinc se amesteca carnea de ...
 Toba de casa Toba de casa
Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toata carnea de pe oase, se curata limba si se taie toate fasii subtiri sau cuburi adaugandu-se 300 - ...
 Rulada de carne cu legume Rulada de carne cu legume
Carnea se curata de pielite, se spala si se taie in 4-5 felii groase cam de 0,5 cm. Se bat usor ca pentru snitele, se sareaza, se pipereaza si se lasa deoparte. Restul de carne se trece prin masina de tocat impreuna cu grasimea, ceapa taiata si ...
 Friptura de miel cu slanina la cuptor Friptura de miel cu slanina la cuptor
Se spala pulpa de miel, se freaca cu lamiie, se scot oasele si se bate usor carnea. Se freaca cu cimbru, ½ lingurita usturoi tocat si ulei. Se asaza intr-o tava cu sare, piper si se acopera cu slanina taiata marunt, amestecata cu miezul de piine ...
 Carnati Carnati
Se trec de doua-trei ori prin masina de tocat carne grasa de la gatul porcului, pulpa si muschi in parti egale. Se adauga bucatile mici de slanina tocata, usturoi pisat, sare, piper, mirodenii. Se framanta totul bine, adaugand si putina zeama de ...
1234
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu slanina - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z