SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu pui

 Placinta cu pui, telina si praz Placinta cu pui, telina si praz
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fierbe cartofii si telina in apa cu sare aprox. 20 minute pana cand se inmoaie.Scurge legumele pastrand 200 ml din apa in care au fiert si fa-le piure asezonandu-le dupa gust. Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga ...
 Pui cu legume in sos de vin alb Pui cu legume in sos de vin alb
Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se rumeneste usor costita, 5 minute.Se scoate din cratita cu o spumiera, se scurge pe un servet de hartie si se lasa deoparte. Se sareaza bucatile de pui, apoi se prajesc in cratita, in serii, daca este ...
 Pui la cuptor cu 20 de catei de usturoi Pui la cuptor cu 20 de catei de usturoi
Se incinge cuptorul la 180°C.Intr-o tigaie mare, se incinge ulei de masline, la foc potrivit.Se da carnea prin faina, scuturand-o de faina in exces.Se pune o parte din carne in tigaie si se caleste cate 4 minute pe fiecare parte.Se pune intr-o ...
 Pui la cuptor cu cartofi, ceapa si mazare in vin alb Pui la cuptor cu cartofi, ceapa si mazare in vin alb
Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Unge cu putin unt opit o tava de copt. Condimenteaza puiul cu sare si piper si aseaza-l intr-o tava mare de copt.Imprastie pe langa pui cartofii si cepele, asezoneaza-le cu sare si piper,toarna untul topit peste ele, ...
 Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie
Incalzeste cuptorul la 190ᵒC.Ia puiul, iar in in locul dintre piele si carnea de piept imprastie o lingura de frunze de rozmarin , iar restul e rozmarin presara-l in cavitatea puiului.Condimenteaza puiul in interior si exterior si pune-l intr-o ...
 Pui la cuptor si legume glazurate cu miere Pui la cuptor si legume glazurate cu miere
Se incinge cuptorul la 180ᵒC. Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul de masline.Se aseaza puiul pe patul de legume, cu pieptul in sus.Se condimenteaza cu paprika. Se coc 1 ora, amestecand legumele din cand in cand.Se toarna ...
 Pui traditional american Pui traditional american
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu.Se adauga carnea si se prajeste aprox.3-6 minute pe fiecare parte, pana se rumenste.Se scoate carnea din tigaie cu o spumiera si se pune pe o farfurie. Se adauga ceapa si usturoiul in tigaie si se ...
 Pui umplut cu legume si fructe picante Pui umplut cu legume si fructe picante
Pentru marinata, se amesteca usturoiul, curry-ul, ghimbirul si iaurtul intr-un castron mare si se asezoneaza dupa gust.Se macina semintele de mac si cele de susan intr-o rasnita sau intr-o piulita si se adauga in castron. Se pune puiul in castron si ...
 Pulpe de pui cu fasole alba si mazare Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o pana cand s-a inmuiat usor, aprox.4 minute.Adauga usturoiul si carnea si prajeste-le pana cand carnea s-a rumenit. Adauga supa de legume si lasa totul sa fiarba usor ...
 Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac
Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga ½ lingura ulei si prajeste carnea pana se rumenste. Intr-o cratita adauga ½ lingura ulei ramasa si caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute. Adauga in cratita cu ceapa pulpele de pui si ...
 Mancare cu castraveciori acri Mancare cu castraveciori acri
Intr-o tigaie rumenim pieptul cea fost taiat cubulete,iar intr-alta calim ceapa impreuna cu kaiseul taiat fasii.Dupa ce carnea a fost rumenita adaugam peste ea ceapa si kaiserul si bulionul diluat cu vin.Lasam 10 minute dupa care mai adaugam si 1 ...
 Pui Gradinar Pui Gradinar
Preparam puiul :Pregatim maioneza de usturoi cu care ungem bine puiul ,il asezam in tava ,presaram coaja de lamaie ,condimentele ,pasta de ardei iute si il stropim cu zeama de lamaie .Inainte de al pune la cuptor adaugam apa.Inainte cu jumatate de ...
 Pui la gratar cu crema de branza Pui la gratar cu crema de branza
Taiati ceapa verde rondele, tocati rozmarinul, tocati cimbrul, bateti pieptul de pui (cat mai subtire), pregatiti-va branza, laptele, uleiul si aveti toate ingredientele la indemana. Puneti verdeturile (rozmarin si cimbru) in uleiul de masline, ...
 Ficatei cu lamaie Ficatei cu lamaie
  Se pune la încins uleiul cu doua linguri cu apa. Ficateii se spala bine, se sterg de apa iar apoi se pun în uleiul încins. Se lasa 2-3 minute pâna-si schimba culoarea, spre albicios. Se pune restul de apa, se pune ceapa ...
 Porc cu ceapa carmelizata Porc cu ceapa carmelizata
Se taie fiecare ceapa in 6 bucati.Se pipereaza si se sareaza carnea dupa gust. Se unge o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga 10 gr unt care se topeste la foc potrivit.Se prajeste carnea 3-5 minute pe fiecare parte pana se rumenste.Se aseaza pe ...
 Prinz de duminica, la curte, soare, aer curat Prinz de duminica, la curte, soare, aer curat
Pentru vasul ceramic achizitionat ieri de la Kaufland, puiul umplut de la Vechea macelarie pare prietenul perfect in aceasta splendida duminica. Asa ca l-am asezat frumos, l-am stropit cu vin alb, l-am inconjurat cu 2 rosii si citiva cartofi noi si ...
 Pui cu bambus Pui cu bambus
Pieptul de pui se taie fasii(pai) se aseaza intr-un vas se pune peste el usturoiul pisat sau tocat marunt. Se toarna sos de soia si se lasa la frigider peste noapte sau macar cateva ore. Morcovul se taie pai. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei de ...
 Tochitura moldoveneasca a la Vladut Tochitura moldoveneasca a la Vladut
Eu aveam o alta reteta de preparare a tochiturii moldovenesti, dar daca Vladut asa a zis...asa am facut. :))) Carnea se taie cuburi si se pune la prajit in cateva linguri de ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul, se acopera cu un capac ...
 Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi
Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza. Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta. Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia. Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem ...
 Osso Buco Milanese Osso Buco Milanese
Preparare Osso Buco Milanese: Se asezoneaza bucatile de carne cu sare si piper, pe ambele parti. Se dau apoi prin faina, avand grija ca faina sa nu fie in exces, dupa care le asezati pe o farfurie. Puneti o oala pe foc, potrivind aragazul la foc ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-74
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu pui - Pagina 26
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z