SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu branza

 Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti
Ciolanul se aseaza intr-o tava. Se impaneaza cu catei usturoi si cuisoare.Se baga la cuptorul preincalzit in primele 10 minute la foc iute apoi se pune folie de aluminiu si se reduce focul. Se lasa asa vreo 2-3 ore sa se patrunda bine si sa se ...
 Bulz cu carnati si branza Bulz cu carnati si branza
Din malai, apa si un praf de sare facem o mamaliga potrivit de moale.O rasturnam si o lasam sa se raceasca putin, apoi o taiem felii.Formele se ung cu putin unt si apoi se garnisesc cu felii mici de mamaliga.Dupa stratul de mamaliga asezam rondelele ...
 Cordon haiducesc Cordon haiducesc
Se taie pieptul de pui si se bate, se condimenteaza (eu folosesc amestec de condimente Fuchs), se aseaza castravetele, se rade putina branza si se pune o lingurita usturoi. Se ruleaza sau se impatura dupa care se da prin pesmet, ou si iarasi pesmet. ...
 Cartofi umpluti cu sunca si branza Cartofi umpluti cu sunca si branza
Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja apoi se taie in jumatati si se scobesc la mijloc. Se prajesc in unt ceapa si sunca taiate marunt. Se poate adauga putina boia de ardei pentru culoare.Se ...
 Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc
Reteta e foarte veche o reteta 100% taraneasca si normal naturala. Denumirea ei originala este:INTINSOARE DE CALBAS CU CARNAT SI COASTE DE PORC.Se fierbe carnatul si coastele in apa cam 30 min.Dupa ce sa-u fiert se prajesc in o lingura de untura de ...
 Rulouri din piept de pui cu sos de smantana Rulouri din piept de pui cu sos de smantana
Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se aseaza in tava cu unt si putina apa. Dupa ce s-au rumenit pe ...
 rosii umplute cu carne rosii umplute cu carne
Se scoate miezul de la rosii si se pun la scurs. Din miezul rosiilor se face un sos.Se pregateste umplutura: carnea, orezul, sarea, ceapa, oul, marar si condimente. Cu aceasta umplutura se umplu rosiile.Se aseaza intr-o tava cu gura in jos si se baga ...
 MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE
Muschiul de vaca se portioneaza , cate 2 transe la o portie, se aromeaza cu sare , piper si rozmarin si se soteaza la tigaie pe o parte si pe alta, pana cand capata culoarea aurie ( sau in functie de preferinte).Se scoate separat. In tigaia unde s-a ...
 PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE
Pieptul de pui se lasa bucata intreaga, se aromeaza cu sare, ulei de masline si piper alb si se gateste la cuptor , timp de 25-30 min.Se face sosul de portocale astfel : intr-o craticioara se pune mierea si otetul, se lasa sa se caramelizeze, se ...
 rulada din carne rulada din carne
Ardeii capia sunt umpluti cu branza cu verdeata, cum se face de obicei.Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt , 2 oua si sare. Pe o foaie de copt se presara strat gros de seminte de susan. Se intinde carnea, se pun ardeii (ca in poza), ...
 Pollo romana Pollo romana
Pieptul de pui se face file, se pune intr-o tigaiec cu un pic de ulei de masline incins impreuna cu ciupercile taiate in 4.Se intoarce puiul pe o parte si pe alta cat sa se prajeasca numai un pic, se adauga usturoiul, vinul alb si chilly.Se adauga ...
 Pui cu smantana Pui cu smantana
Intr-o tigaie normala teflonata pui un pahar cu apa, pieptul si capac, lasi la inabusit pana il patrunde bine si devine tot alb si fraged, sare, piper, cam pe atunci ar cam trebui sa se evapore si apa(daca mai ramane scurge-o, daca se evapora prea ...
 Cartofi cu branza si piept de pui Cartofi cu branza si piept de pui
Se fierb cartofii (cu coaja) circa 25 de minute in apa cu sare. Se zdrobeste branza de burduf cu furculita si se amesteca bine de tot, intr-un castron, cu branza de vaci (bine scursa). Pieptul de pui se taie cubulete si se incorporeaza in amestecul ...
 Macaroni cu branza si rosii Macaroni cu branza si rosii
O mancare pregatita in stil clasic, dar mai aromata si mai bogata in vitamine, gratie morcovilor si rosiilor. Intr-o oala mare cu apa putin sarata, clocotita, se fierb macaroni pana se inmoaie, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg si se ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu branza - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z