SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu boia

 Sarmale in foi de varza dulce Sarmale in foi de varza dulce
Verzelor li se taie cotorul,de jur-imprejur,apoi se pun,una cite una,intr-o cratita,cu apa fierbinte;(eu pun in apa,niste zeama de lamiie,sau sare de lamiie,pt.a diminua mirosul de varza).Se intoarce(varza),in apa,pe toate partile,cca 2 minute;pe ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Se spala orezul si se lasa la inmuiat..Frunzele de vita se oparesc in apa si bors.Se scot cu ajutorul unei palete si se pun intr-o setrecuratoare la scurs.Carnea se da prin masina de tocat si se amesteca cu orezul (care a fost scurs de apa)cu ceapa ...
 Sarmale in varza dulce a Ramona Sarmale in varza dulce a Ramona
Se opãreste varza in apã cu sare groasã si otet.Se strecoarã.Se pune la cãlit ceapa in ulei,apoi morcovii si ardeiul.Se lasã putin,apoi se adaugã carnea si baconul,se lasã pânã i-si schimba culoarea.Se pune orezul,si se condimenteazã,se ...
 Musaca Musaca
Se toaca cepele marunt si se calesc in ulei incins. (Procurati ca tigaia in care caliti sa fie destul de incapatoare ). Cand este aproape aurie ( sticloasa ),adaugati carnea si incorporati bine . Continuati sa caliti pana ce carnea tocata se patrunde ...
 Carne de porc si cus-cus Carne de porc si cus-cus
Eu obisnuiesc de fiecare data cand gatesc carne sa o oparesc. Deci am oparit carnea, am spalat-o bine. Intrun cratit, am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa taiata marunt, am calit-o pana a devenit sticloasa, am adaugat boiaua, carnea, vegeta, ...
 Mazare cu salam Mazare cu salam
Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa taiata marunt cu putina sare.Se adauga morcovul taiat rondele si se pune din cand in cand putina apa calda pana morcovul este fiert.Pasta de tomate se amesteca cu faina si se adauga in tigaie.Se adauga ...
 Mazare in vin si bacon cu oua romanesti Mazare in vin si bacon cu oua romanesti
Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se pune la calit in ulei la foc mediu.Se adauga baconul si carnea se condimenteaza cu vegeta,boia optional,piper,se amesteca si se lasa putin.Se adauga rosiile tocate fara pielita,se lasa putin si se pune ...
 rulouri din piept de pui rulouri din piept de pui
Reteta asta este inspirata de o reteta citita pe blog-ul Adrianei..Reteta de pornire este cu muschiulet de porc si eu am adaptat-o si am facut mici adaugiri pentru pui.Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.Se face o umplutura morcov, ...
 Sarmalute dobrogene in oala de lut Sarmalute dobrogene in oala de lut
Un vas de ceramica smaltuita cu capacTrebuie sa incercati, savoarea sarmalelor fierte in oala de lut este de ne descris,se fierb la foc mediu 4 orepreparare:se desfac verzele si se aleg frunzele bune de impachetat,restul se toaca.In vasul de lut se ...
 Gulas cu carne de porc Gulas cu carne de porc
Se topeste cubul de unt si se amesteca cu o ceasca de ulei. Carnea de porc se taie cuburi mari si se pun la prajit. Se adauga costita afumata taiata bastonase. Cind carnea capata culoarea aurie, se scoate intr-un castron, iar in grasimea ramasa se ...
 Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata
Se taie felii ardeii si ceapa, iar usturoiul se toaca nu foarte marunt. Acestea se pun la prajit intr-o tigaie in care am pus 3 linguri de ulei. Se feliaza sunca, si se adauga peste legume. Se continua prajirea inca cca 30 min., iar cind incepe sa se ...
 CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA
Ciocanelele se spala bine,se curata de piele si se ung cu amestecul facut din miere si sosul Dijonnaise.Apoi se aseaza intr-un vas de yena in care s-a pus 1 lingura de ulei,se condimenteaza cu sare,piper si boia dupa gust.Ciupercile curatate se taie ...
 Bogracs-gulyas Bogracs-gulyas
Bogracs-ul este, desigur, o mancare ungureasca. Prin prezenta destul de numeroasa a maghiarilor in Banat, acestia au ajuns sa influenteze mult si in mod benefic bucataria locala. Una dintre mancarurile foarte savuroase este acest bogracs, mancare ...
 Fasole lata cu manzat Fasole lata cu manzat
Se taie carnea,se inabuse in 3 linguri de ulei si 3 de apa,se adauga ceapa,,ardeiul si fasolea curatata,spalata si taiata potrivit,se acopera cu apa si se fierbe cu capac la foc mic pina cand este fiarta carnea.Rosile se mixeaza, se adauga lingura de ...
 Tochitura de vanat Tochitura de vanat
Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins in cratita in care pregatim mancarea.Se calesc maruntaiele pana devin albicioase pe toate partile apoi se adauga putina apa calda peste ele si se ...
 Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci
Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar. Bucatile de carne se umplu fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se fixeaza ...
 Escalop de vita ca la Adjud Escalop de vita ca la Adjud
Se taie carnea bucatele potrivite, ceapa si ciupercile se toaca marunt. Punem muschiul de vita la prajit in putin ulei, il lasam sa fiarba in zeama lui la foc mic si cand e gata il punem intr-o farfurie. Se caleste ceapa 2-3 minute apoi se stinge cu ...
 Tournedos de vitel cu ceapa Tournedos de vitel cu ceapa
Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime.Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline.Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul ...
 Pui cu Varza de Bruxelle (Jardineira com Couves-de-Bruxellas) Pui cu Varza de Bruxelle (Jardineira com Couves-de-Bruxellas)
Am fugit cât am putut luna August de bucãtãrie...dar sotul fãrã "zamã" nu poate.*Varza de Bruxelle (Brassica Olaracea) este bogatã in minerale, contine vitaminele A si B ambele importante pt. vedere si piele.*Cum are putine calori este ...
 Ceafa de porc inabusita Ceafa de porc inabusita
Portionam carnea in felii de aprox. 1-1,5cm grosime. Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Intr-o tigaie mai incapatoare, punem uleiul la incins. Adaugam ceapa si usturoiul, calim 2’ si adaugam bucatile de carne. Le lasam cam 5’ apoi le ...
1-1011-2021-3031-34
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu boia - Pagina 27
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z