SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu usturoi

 Friptura de miel cu miere Friptura de miel cu miere
Pulpa de miel se spala. 5 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii. Carnea se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza ...
 CIUPERCI PRAJITE CIUPERCI PRAJITE
Spalam ciupercile si le prajim in ulei. Dupa ce le prajim le scoatem in farfurie. Usturoiul il pisam cu pisalogul si il punem peste ciuperci. ...
 CARTOFI PRAJITI CARTOFI PRAJITI
Se curata cartofii de coaja, se spala si taie felii, se prajesc in uleiul incins. Dupa ce ii scoatem din ulei, le dam cu sare si mujdei de usturoi. (usturoiul il pisam si il frecam cu ulei pana se obtine o compozitie omogena) ...
 Pui pe sticla Pui pe sticla
Se curata puiul, se spala bine, dupa care se condimenteaza atat pe exterior cat si pe interior cu condimente, sare, piper iar in varf se pune putin usturoi.Apoi se introduce puiul pe sticla de o,5, sticla plina cu apa rece.Se pune puiule pe sticla la ...
 Friptura de vita la tava Friptura de vita la tava
Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate ...
 friptura de miel traditionala. friptura de miel traditionala.
Se portioneaza carnea si se pune intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, tarhon, se impaneaza cu usturoi. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga ulei, boabe de piper. Se da tava la cuptor . ...
 friptura de miel friptura de miel
Carnea se spala si se impaneaza cu usturoiul curatat. Daca avem usturoi verde, il taiem marunt si il amestecam cu celelalte plante aromatice. Saram si piparam carnea si o punem intr-o tava de friptura iar pe deasupra punem rozmarinul, maghiranul si ...
 friptura de miel la cuptor friptura de miel la cuptor
Carnea neudata se parleste la flacara ca sa se arda bine firele de par. Carnea de miel scade mult la fript, dar cu osul isi va pastra mai bine forma. Pulpa se aseaza intr-o tava sau cratita potrivita cu marimea ei, pentru a nu ramane mult loc liber ...
 Friptura de miel impanata Friptura de miel impanata
Pulpa de miel se inteapa cu cutitul. In gaurile facute se introduce cite o bucatica de slaninuta si un catel de usturoi. Se unge pulpa cu ulei, se sareaza, se pipereaza si se da cu boia. Intr-o tava se pune ceapa verde si usturoiul. Pulpa se aseaza ...
 Friptura de pui la tava Friptura de pui la tava
Puii se curata, se trec prin flacara, se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentati, se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor. Spre sfirsitul inabusirii se adauga vinul, stropit pe ...
 Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc
Pulpa de miel, bine spalata si frecata cu jumatate de lamiie si cu boia de ardei, se unge cu un sos preparat din frunzele de tarhon si de bususoic tocate si usturoi pus intr-o ceasca cu sare, piper si sase linguri de ulei de masline. Se amesteca si ...
 Reteta de mici Reteta de mici
Supa de oase se prepare din 3 kg oase de vita sparte si fierte in 2 litri de apa. Se lasa sa scada pina ajunge la 1/2 litru de supa. Se da de pe foc si se condimenteaza cu usturoi, o capatina, maruntit si frecat cu circa 25-30 ml ulei de foarea ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Se ia un but de porc sau jumatate de but, se sareaza, se pipereaza, se freaca cu usturoi si se lasa astfel cel putin o ora. Apoi se asaza in tava, impreuna cu cateva linguri de apa si se da la cuptor. Se stropeste mereu pe deasupra cu zeama din ...
 Friptura de miel impanat Friptura de miel impanat
Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-un vas mai mare, se stoarce o lamaie peste ea, se pune vinul, se presara busuoic, oregano, sare si ...
VITA LA CAPAC
Etapa 1 - Muschiul de vita se taie transversal, avind grosimea de 12-15mm. Se pune intr-un bol la frigider, dupa ce in prealabil s-a condimentat cu sare, vegeta, piper, impreuna cu 100ml vin alb. Se lasa 1-2 zile la macerat. Etapa2 - Se ia o cratita(care are ...
1-1011-16
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu usturoi - Pagina 15
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z