SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu ulei

 friptura de miel traditionala. friptura de miel traditionala.
Se portioneaza carnea si se pune intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, tarhon, se impaneaza cu usturoi. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga ulei, boabe de piper. Se da tava la cuptor . ...
 pui salata. pui salata.
Puiul se spala si se pune intr-un vas de Yena uns cu ulei. Se condimenteaza si se pune la cuptor. Se lasa pana se coace. Se scoate si se aseaza pe o salata. ...
 friptura de miel la tava friptura de miel la tava
Carnea de miel se taie in bucati mari, se spala, se scurge si se da sare cu piper in amestec. Se aseaza intr-o tava cu ulei, apoi se introduce la cuptor. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul rezultat. Cind friptura este bine patrunsa si ...
 Friptura de miel impanata Friptura de miel impanata
Pulpa de miel se inteapa cu cutitul. In gaurile facute se introduce cite o bucatica de slaninuta si un catel de usturoi. Se unge pulpa cu ulei, se sareaza, se pipereaza si se da cu boia. Intr-o tava se pune ceapa verde si usturoiul. Pulpa se aseaza ...
 Pui la gratar Pui la gratar
Se curata de carne si pielita partea inferioara a oaselor de la pulpe si se invelesc cu folie de aluminiu. Se presara peste pulpe condimentele pentru gratar si se pun deoparte.Se incinge untul intr-o cratita, se prajeste ceapa taiata marunt, dupa ...
 Friptura de pui la tava Friptura de pui la tava
Puii se curata, se trec prin flacara, se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentati, se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor. Spre sfirsitul inabusirii se adauga vinul, stropit pe ...
 Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc
Pulpa de miel, bine spalata si frecata cu jumatate de lamiie si cu boia de ardei, se unge cu un sos preparat din frunzele de tarhon si de bususoic tocate si usturoi pus intr-o ceasca cu sare, piper si sase linguri de ulei de masline. Se amesteca si ...
 Saslik Saslik
Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slanina, ardei si rosii. Gratarul trebuie sa fie foarte incins.Saslikul se serveste insotit de orez ...
 Friptura de miel impanat Friptura de miel impanat
Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-un vas mai mare, se stoarce o lamaie peste ea, se pune vinul, se presara busuoic, oregano, sare si ...
 Saslik Saslik
...
 Pui in parmezan la cuptor Pui in parmezan la cuptor
Un fel italian clasic, usor de realizat. Faptul ca puiul este copt, nu prajit ca orice pane sau snitel, va adauga savoare. Poate fi servit cu paste sau cu o salata langa. ...
 Friptura de vita vietnameza Friptura de vita vietnameza
Aud multe gospodine plangandu-se ca nu stiu sa prepare vita, ca orice i-ar face, ramane ca o talpa. Iata o reteta asiatica bazata pe o marinata. Marinati carnea cel putin o ora. Cele mai bune rezultate, mai ales daca nu aveti tocmai carnea de ...
 Piept de pui la gratar - reteta coreeana Piept de pui la gratar - reteta coreeana
Multi dintre noi asociaza pieptul de pui cu mancarea de dieta. Pare anost, uscat si bun doar in snitele. Ei, reteta asta va va face sa-l adorati! Si totul datorita marinatei! Pieptul il puteti consuma alaturi de un orez, de legume la gratar sau de ...
1-1011-18
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu ulei - Pagina 17
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z