SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu zahar vanilat

Sufleu de gutui
Se curata gutuile de coaja,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu zahar.Cand gutuile sunt moi se ia vasul deoparte si se paseaza. ...
PRAJITURA DESTEAPTA!
Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga untul sau margarina topite si racite,faina,coaja de lamie,si laptele caldut. ...
Foi de napolitane umplute cu crema de bomboane
Se fierb bomboanele cu lapte pana se topesc.In compozitia calda se pune untul,nucile si vanilia si se amesteca bine. ...
Fantezie cu branza si piersici
1.Se amesteca untul cu 2 linguri de zahar si pliculetele de zahar vanilat pana se obtine o spuma groasa.Se pune si sucul si coaja de lamaie. ...
Prajitura cu glazura de visine
1.Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat bine albusurile cu zahar si zaharul vanilat.Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste albusuri. ...
budinca cu mere
Merele, curatate de coaja, se rad prin razatoarea cu gauri mari; visinele si ciresele se rup in jumatati si se curata de simburi; caisele si piersicile, necuratate, se taie in felii de 2 cm grosime; prunele se rup in jumatati. ...
Limbi de pisica
Se topeste untul si cat este cald se freaca cu zaharul. Se pune apoi faina si vanilia, se amesteca bine, apoi se adauga spuma de albusuri si se amesteca usor (de sus in jos, sa nu se lase!). ...
Compot acrisor
fructele se spala si se pun intr-o oala impreuna cu apa, zaharul vanialinat si zaharul tos. ...
Compot de mere
Merele se curata de coaja si se tai in bucati potrivite.Se pune la foc apa cu zaharul vanilinat,zaharul tos si coaja de lamaie iar cand da in clocot se aduga merele si se lasa la fiert aprox. 1 ora. ...
Salata de fructe cu fistic
Fructele se curata si se taie cubulete.se adauga zarahul vanilinat,mierea si fisticul si se amesteca compozitia.Se orneaza cu smantana dulce.se serveste rece. ...
PRAJITURA INGHETATA FALSA
Pentru blat bateti albusurile cu zaharul spuma. Cand aceasta este intarita se incorporeaza, pe rand galbenusurile, batand dupa fiecare, pentru omogenizare. ...
 briose capsunici briose capsunici
Cuptorul se incinge. Se bat oulale cu zaharul, iaurtul si uleiul apoi adaugam faina care a fost amestecata cu praful de capt si zaharul vanilat amestecam sa se lege compozitia. Tava de briose se unge cu unt se pune o lingura de compozite apoi o ...
 Tarta cu mere Tarta cu mere
Bati untul spuma si aduagi zaharul si galbenusurile, Separat bati albusurile apoi incorporez in prima compozitiea, se adauga faina, praful de copt si zaharul vanilat. Tava de tarta tapeteaza cu unt si faina, Se toarna compozitia si deasupra se pun ...
 Chec Chec
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul in ploaie si zaharul vanilat , se bat pana se face compozitia ca o bezea.galbenusurile se freaca cu uleiul,cu o lingura de lemn ,in acelasi sens sa nu se taie.se adauga ...
Gogosi
Se pune drojdia la dospit,impreuna cu o lingura de zahar si un pic de lapte. Faina se pune intr-un castron,se face o gaura in mijloc si se toarna maiaua. Dupa ce a dospit se adauga ouale,restul de zahar,sarea,zaharul vanilat,untul si laptele cate ...
 Prajitura cu mere si bezea Prajitura cu mere si bezea
Se mixeaza balbenusurile cu zaharul, se adauga apoi laptele, uleiul, coaja rasa de lamaie, iar la final faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. Se aseaza deasupra merele taiate felii si se coace 20 de minute. ...
Tort cu mousse de ciocolata si nuci
Blat: Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar restul pentru insiropat. Separam ouale.Albusurile ...
 Concurs Bucatarasul copiilor: FORME NISIP CU...LAPTE CU GRIS Concurs Bucatarasul copiilor: FORME NISIP CU...LAPTE CU GRIS
Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul, iar când clocoteste, se toarna în ploaie grisul,se da focul la mic, amestecînd continuu pentru a nu se crea cocoloase. Se lasa pe foc 15 minute. La sfârsit, se adauga in compozitie ...
 Prajitura fina Prajitura fina
Foi de cacao: freci margarina RAMA cu zaharul , adaugi oul, cacaua, amoniacul stins si faina. Se framanta un aluat molcuti care se imparte in doua si se coace pe dosul tavii timp de 10 min fiecare. Foaia de vanilie: Albusurile se bat spuma cu ...
 Clatite cu crema de branza Clatite cu crema de branza
Facem aluatul de clatite si le pregatim intr o tigaie antiaderenta, modul ideal - fara ulei. Intre timp preparam si crema de branza. Amestecam toate ingredientele bine si lasam deoparte ... ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-73
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu zahar vanilat - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z