SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu nuca de cocos

 Prajitura cu caise Prajitura cu caise
Pregatirea blatului.Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in doua si se stoarce.Etapa II: Untul sau margarina RAMA se bate spuma si se amesteca cu zaharul.Etapa III: Ouale se incorporeaza acestei mase de unt si ...
 Tort Intercontinental Tort Intercontinental
Blat: Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si cu zahar adaugat treptat,pana incepe sa faca turturi.Incet se adauga si faina amestecata cu praf de copt,apoi nuca si se omogenizeaza. Se imparte aluatul in 3 si se coace fiecare strat intr-o tava ...
 Prajitura Tosca Prajitura Tosca
Blat: Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul treptat si mixam in continuare pana bezeaua devine lucioasa. Adaugam macul si nuca de cocos, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Compozitia o turnam intr-o tava ( ...
 Tort Buburuza Tort Buburuza
Blat: Intr-un vas se bat bine ouale cu zaharul, pana devin ca o crema. Se adauga untul si mierea si se pune la bain-marine. Se amesteca pana zaharul din compozitie s-a topit. Se adauga bicarbonatul, se amesteca bine si se mai tine putin pe baia de ...
 Bulgarasi de zapada Bulgarasi de zapada
Se freaca margarina RAMA cu zaharul foarte bine,se adauga zaharul vanilinat,apoi nuca,biscuiti,cele doua linguri de cacao,esenta de rom si se omogenizeaza bine.Se adauga laptele pana nu mai ramane compozitia sfaramicioasa,devine o compozitie ...
 Clatite cu budinca si nuca de cocos Clatite cu budinca si nuca de cocos
Se face aluatul de clatite din 2 oua si 600 gr de lapte si 400 apa minerala+ faina si un varf de sare. Budinca se prepara conform instrucriunilor de pe ambalaj(+400 gr lapte) Cand sunt gata se punepe o foai budinca apoi nuca de cocos si iar o foaie, ...
 Prajitura Naty Prajitura Naty
se fac foile albe din 2 oua+4 l lapte+4 linguri ulei+3 zahar+ jumate pachetel amoniu si faina de consistenta aluatului de biscuiti. se imparte aluatul obtinut in 3 parti se intind foile pe dosul tavi si se coc 10 min. la fel se  fac si foile cu ...
 Semilune Semilune
Facem crema: se fierbe laptele cu zaharul se adauga budinca,iar cand se raceste se adauga untul. Blatul: Se separa oualele, galbenusurile impreuna cu zaharul se omogenizeaza, iar albusurile se bat spuma cu apa. Se unesc cele doua compozitii, se ...
 Tavalite cu nuci Tavalite cu nuci
Se amesteca ouale cu zaharul.se adauga laptele,faina,praful de copt si aromele. Compozitia se pune intr-o tava potrivita ,tapetata,si se da la cuptor.cand e gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Siropul:se pune zaharul,apa si cacaoa la ...
 Tavalita Tavalita
Am taiat blatul pe jumatate,pentru ca era cam grosutz,am taiat in patratele dupa bunul plac,,,feicare cum vrea...le-am tavalit prin glazura apoi prin nuca de cocos... ...
 Prajitura cu cocos Prajitura cu cocos
Se separa albusurile de galbenusuri se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi cu faina, se adauga praful de copt stins cu putin otet si se adauga apoi albusurile batute spuma amestecandu-se cu lingura de jos in sus. Se toarna compozitia in tava ...
 Fursecuri glazurate Fursecuri glazurate
Amestecam ouale cu apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie, mixam foarte bine. In timp ce mixam adaugam uleiul. Apoi punem faina amestecata cu praful de copt si cele 3 linguri de nuca de cocos. Aluatul obtinut nu este nici ...
 Prajitura cu nuca de cocos Prajitura cu nuca de cocos
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei acesta se amesteca cu zaharul , apoi cu ouale, faina, cacaoa, laptele si praful de copt. Totul se toarna intr-o tava si se da la copt 35 min. Crema: Se pune laptele la fiert cand da in clocot se pune grisul ...
 Bombite de ciocolata cu visine Bombite de ciocolata cu visine
  La foc mic se topeste ciocolata iar apoir se adauga galbenusurile, unul cate unult. Se amesteca bine pentru a se omogeniza. Se adauga untul, taiat cubulete, si se amestca bine. Cand s-a topit untul se adauga amidonul avand grija sa nu faci ...
 Tort Ioana Tort Ioana
Blat: Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si Nesquik-ul amestecand de jos in sus.Compozitia o impartim in 2 si coacem 2 blaturi (subtiri) intr-o tava (24 cm ...
 Rulada cu crema de lapte praf Rulada cu crema de lapte praf
Blat: Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc ...
 Bomboane Raffaello Bomboane Raffaello
  Untul se scoate si se lasa la temperatura camerei. Apoi, frec untul cu zaharul pudra pana cand nu se mai simte zaharul si se face ca o crema. Peste untul frecat cu zahar, se adauga laptele frac si freci din nou.  Cand s-a omogenizat ...
 Bomboane Raffaello Bomboane Raffaello
Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida. Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1-2 linguri frisca lichida. Se modeleaza bilute,pe care le tavalim prin nuca ...
 Bomboane Raffaello (2) Bomboane Raffaello (2)
Untul si zaharul se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie. Dupa racire se fac bilute din copozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc ...
 Trufe de ciocolata neagra si alba Trufe de ciocolata neagra si alba
Se pune pe baie de abur smantana la incalzit, aveti grija ca recipientul sa nu atinga apa trebuie sa se incalzeasca doar din aburi, si dupa ce incepe sa se incalzeasca se pune ciocolata neagra maruntita. Aveti grija sa nu aveti un foc iute la ...
1-1011-16
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu nuca de cocos - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z