SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu gelatina

 Panacotta cu portocale si menta Panacotta cu portocale si menta
Se pun intr-o cratita pe foc: frisca lichida, sucul de portocale, coaja rasa de la o portocala, sucul de lamaie si zaharul . Se lasa la foc mijlociu pana smantana e fierbinte, nu sa fiarba. Se lasa sa se raceasca.Separat se pun 75 ml apa la fiert, ...
 Tort de pepene galben Tort de pepene galben
  Coacem blatul si il lasam sa se raceasca. Taiem pepenele in bucati mici, adaugam zeama de lamaie,zaharul, un praf de sare si mixam la robot. ...
 Tort cu trufe de ciocolata Tort cu trufe de ciocolata
Foi: Galbenusurile se mixeaza cu 100 g zahar pana se albesc.Se adauga cacaua dizolvata in apa fierbinte,mixand continuu. Faina amestecata cu amidonul se incorporeaza in crema de galbenusuri.Se adauga si albusurile batute spuma tare cu restul de ...
 Tort de capsuni Tort de capsuni
Se prepara foaia : se topesc pe foc untul, mierea si 10 gr zahar . Cand s-au topit se adauga cerealele si se amesteca bine.  Se tapeteaza o tava rotunda cu hartie de copt si se aseaza cerealele pe fundul acesteea apasand bine cu mana pana se ...
 Tarta de ananas Tarta de ananas
Speli ouale dupa care separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile pana devin o spuma consistenta.Galbenusurile le amesteci cu zaharul, cana de ulei, laptle, faina, zaharul vanilat si praful de copt.Amstecati totul cu mixerul cca 4 minute dupa ...
 Dor de duca - Tort "Altfel" Dor de duca - Tort "Altfel"
1. Pentru blat: bateti albusurile spuma, apoi adaugati treptat zaharul; adaugati galbenusurile, praful de copt, zaharul vanilat, cuisoara zdrobita, amestecati fin; adaugati la sarsit praful de crema instant si nuca macinata; dati la copt in cuptorul ...
 Milch Schnitte Milch Schnitte
Blatul : Se separa ouale, iar galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc. Faina se amesteca cu gris , cacao si praful de copt. Se adauga amestecul de faina la crema de galbenusuri si se mixeaza usor. ...
 Tort caramel Tort caramel
Blatul : albusurile se bat spuma cu zaharul si apa rece.Se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca bine cu paleta.Adaugam faina amestecata dinainte cu praful de budinca + praful de copt.Se omogenizeaza bine si se pune compozitia in tava unsa si ...
 Tort de ciocolata umplut cu menta Tort de ciocolata umplut cu menta
Vom incepe cu decorul pentru blat. Amestecam toate ingredientele,faina, zahar, albus, unt si cacao. Pasta obtinuta,o intindem pe o bucata de hartie de copt de dimensiunea tavii de cuptor,tava in care vom coace blatul. Cu ajutorul unui pieptan de ...
 Culoarea pasiunii Culoarea pasiunii
blat: se separa albusurile de galbenus, acestea se bat spuma se adauga in ploaia zahar si apoi cate un galbenus, incorporam faina si la final laptele. Compozitia se imaprte in doaua si se coacae la fac mediu timp de ~ 30  min. compozitie pepene: ...
 Tort Winny de Pooh Tort Winny de Pooh
Se prepara blatul. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile se bat bine apoi se adauga treptat praful de copt, apa si faina. Cand a devenit o compozitie omogena se toarna intr-o tava tapetata cu ...
 Tort cu crema de mascarpone Tort cu crema de mascarpone
Blat: Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin albicioase la culoare. Se adauga faina amestecata cu praf de copt si Nesquik-ul. Dupa omogenizare impartim compozitia rezultata in 3 si ...
 Tort diplomat Tort diplomat
intai se pregateste vasul in care se va prepara tortul .(eu am folosit un vas rotund )  se imbraca toata suprafata vasului cu folie si sa treaca putin de margini .gelatina se pune la inmuiat in jumatate de cana de lapte  . ...
 Tort de indragostiti Tort de indragostiti
Pasul 1: Ciocolata se topeste la bain-marin si se lasa la racit. Ouale se bat bine cu zaharul circa 10 minute. Faina se cerne cate putin in compozitia de oua si se amesteca usor cu lingura. Se adauga si ciocolata topita. Omogenizam bine, apoi punem ...
 Tort de piersici Tort de piersici
Mai intai preancalziti cuptorul, apoi la treaba: ...
 Tiramisu Tiramisu
Se incepe cu prepararea unei cafele din aproximativ 500 ml apa si cele 5 linguri de cafea. ...
 Prajitura cu crema de ciocolata alba Prajitura cu crema de ciocolata alba
Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma tare cu zaharul, iar spre sfarsit se adauga apa. Se pune pasta de galbenusuri amesecandu-se usor. ...
 Tort cu pere Tort cu pere
Am inceput cu decojirea perelor si taierea lor in 4. Intr-o cratita cu 300 ml apa si 100 g zahar se pun perele la fiert. Se lasa aproximativ 10 minute; este de ajuns sa se inmoaie perele; dupa care se scurg si se lasa sa se raceasca. Pentru blat se ...
 Tort cu cafea Tort cu cafea
Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana albusurile devin tari si lucioase,ca la bezea. Galbenusurile se freaca bine cu ulei si se toarna peste albusul batut. ...
 Tort aniversare Tort aniversare
Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si vanilia. Se toarna totul peste albusul batut si se omogenizeaza.Se adauga amidonul si faina amestecata ...
1-1011-2021-25
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu gelatina - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z