SiteDeBucate » Conserve si Muraturi

Retete Conserve si Muraturi cu marar

 salata de bureti laptosi salata de bureti laptosi
Buretii se spala, se curata si se pun la fiert in apa cu sare si marar. Cand sunt fierti se scot si se adauga otet si ulei dupa gust si marar verde. Se mai poate adauga si usturoi. ...
 castraveciori murati castraveciori murati
Se fierbe apa cu sarea se lasa la limpezit.Se aseaza straturile de castraveciori, feliile de ceapa, usturoi, hrean, marar, boabe de mustar, iar castraveciori...Se toarna saramura calduta.Borcanul se tine la loc calduros 2-3 zile.1 data pe zi se ...
 Muraturi asortate, conservate in saramura Muraturi asortate, conservate in saramura
Conopida se desparte in bucatele, se spala si se tine 30 min. in apa cu sare pentru a elimina viermisorii in cazul in care are.Sfecla se curata , se spala si se taie rondele.Castravetii se spala si se taie rondele.Ardeiul iute se spala si se taie in ...
 VARZA DULCE LA MURAT VARA VARZA DULCE LA MURAT VARA
Am tocat varza alba si rosie si am frecat-o cu sare. Am pus pe fundul borcanului cimbru si marar uscat si am umplut borcanul cu varza. Am mai adaugat un pic de sare si apoi apa calda. Deasupra am mai pus cimbru si marar maruntit si am pus borcanul pe ...
 Castraveti murati pentru iarna Castraveti murati pentru iarna
Castravetii se spala , se zvanta si se aseaza in borcan. Pentru un borcan de 5 litri: 5 l apa, 5 linguri sare, 5 linguri zahar,100 ml de otet din vin, un pachetel conservant, piper boabe,boabe de coriandru, boabe mustar,usturoi,ceapa rondele,marar ...
 Castraveti murati Castraveti murati
Se spala bine castravetii, cimbru, mararu, ardeiul piscator. Se curata si se taie de-a lungul hreanul.Se pune peste castraveti o mana de sare si se oparesc cu apa clocotita. Apa de pe ei se goleste si se va repeta operatia anterioara de doua trei ...
 Castraveti picanti  cu sfecla rosie in saramura Castraveti picanti cu sfecla rosie in saramura
Spalam bine castravetii , le taiem capetele si ii feliem nu foarte subtiri . Sfecla rosie o curatam de coaja si o dam pe razatoarea mare . Ardeiul iute se taie felii . Hreanul se curata de coaja si se taie fasii subtiri . Frunzele de visin se spala . ...
 Otet aromat Otet aromat
Spalam bine verdeata, stergem cu un prosop de bucatarie si le adaugam in sticla cu otet. Insurubam, amestecam prin scuturare de cateva ori si lasam la macerat, in camara, pentru cel putin o luna.Dupa macerare, otetul va avea o aroma minunata. ...
 Muraturi asortate la borcan Muraturi asortate la borcan
Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja.Se folosesc de preferinta borcane de 5 litri.Se taie rondele morcovii, se taie solzi ceapa, se taie rondele sfecla, se taie in jumatate ciupercile, se taie ...
 Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti
Se aleg castraveti cat mai mici si proaspeti, se aseaza in borcane (preferabil de 800 g), se adauga morcovi taiati felii, ceapa taiata julien, citeva bucatele de hrean, usturoi si marar uscat.Se fierbe intr-un vas otetul cu apa, sarea,mierea , ...
 Legume conservate in zeama de varza Legume conservate in zeama de varza
Varza se taie fasii, ardeiul se taie rondele, castravetii se feliaza nu foarte subtire. Se amesteca toate ingredientele cu sare si piper apoi se lasa astfel 20 minute. Punem la fundul borcanelor cate o bucatica de hrean si indesam compozitia ...
 Castraveti in saramura Castraveti in saramura
Se pun pe fundul borcanului cateva seminte de mustar impreuna cu florile de marar .Castravetii se spala foarte bine , li se taie capetele apoi se asaza vertical in borcane . Hreanul se curata , se taie fasii si se aseaza printre castraveti . Morcovii ...
 Salata de varza rosie Salata de varza rosie
Taiati varza fin , fin,cat de subtire puteti.Eu o amestec (frec) cu sare si zahar dupa gust. Nu cantaresc,dar pun putin mai mult, pentru ca varza mai trage din ele.Dupa o ora, pun otet, boabe de piper,mustar(cand nu am hrean),foi de dafin,cuisoare ...
 Bureti de fag Bureti de fag
Se spala ciupercile foarte bine, in mai multe ape fiindca ca au nisip mult, nu se curata decat baza tulpinilor. Dupa ce ne-am asigurat ca sunt spalate foarte bine vom pune toate ingredientele, in afara de usturoi si marar, intr-un vas acoperit, sa ...
 Marinata de peste Marinata de peste
Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe)1 rând de peşte( se tot repeta)Se pune intr-o oală sub presiune cam 50 de minute de când incepe sa fiarbă. Dai focul pe mic, bre, cand ţiuie ca ...
 Castraveti murati Castraveti murati
Se pune apa la fiert cu foi de dafin, piper, sare in proportie de 50 g de sare la 1 litru de apa. Dupa ce a dat cateva clocote, se da la o parte sa se limpezeasca; Se spala bine castravetii si se aseaza vertical in borcane, printre ei se pun catei de ...
 Castraveti murati la Soare(covasiti ) Castraveti murati la Soare(covasiti )
Intr-un borcan de 3 l se aseaza crengutele de marar si 1/2 radacina de hrean . Castravetii se spala si se taie capetele acestora. Se cresteaza apoi in 4 in forma de cruce.Castravetii se aseaza vertical in borcan , se adauga sarea iar intre castraveti ...
 castraveti in otet. castraveti in otet.
Se pun castravetii spalati in borcane de 800 gr. Apa se fierbe cu sarea si zaharul. Aceasta solutie se pune peste castraveti in borcane. Se adauga ceapa, foi de dafin , piper dupa preferinte.Mod de servireSe servesc alaturi de friptura si la salate. ...
 Castraveti in saramura Castraveti in saramura
Se aleg castravetii tineri si foarte proaspeti. Se spala in apa rece si se taie putin din capete. Daca sunt castraveti mai grosi care trebuie sa se mureze repede, se despica putin la mijloc in lungime, cu un cutit. Se pune apa la fiert cu sare, in ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Conserve si Muraturi cu marar - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z