SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

 Parfait cu alune Parfait cu alune
Se fierbe un sirop pregatit din apa si zahar. Se separa albusurile de galbenusuri. Se toarna siropul obtinut peste galbenusurile batute. Se bat in continuare galbenusurile cu siropul, pana cand se raceste amestecul. Se adauga lichiorul, ...
 Tortul Mariilor Tortul Mariilor
1) Amestecati faina cu praful de copt, putina sare, zaharul si coaja de lamaie. 2) Faceti o adancitura in mijlocul ingredientelor amestecate si puneti acolo oul batut, banana, curatata de coaja si sfaramata, branza si stafidele scurse de rom. ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Bateti albusurile spuma, adaugati zaharul si bateti in continuare, pana cand spuma se tine bine de tel. Adaugati galbenusurile batute putin, faina si amestecati ingredientele prin rasturnare de cateva ori. Puneti compozitia la copt intr-o forma ...
 Lapte cu ciocolata si banane Lapte cu ciocolata si banane
Bananele se curata si se taie rondele. Se amesteca bine cu lapte pana se omogenizeaza. Ciocolata se da prin razatoare. Laptele si bananele se pun intr-un pahar mare si pe deasupra se presara ciocolata rasa. Este excelent rece. ...
 Trufe de ciocolata Trufe de ciocolata
Frecati zaharul cu ouale pana cand zaharul se topeste. Adaugati laptele, amestecati si fierbeti amestecul la bain-marie, amestecand incontinuu. Cand crema s-a ingrosat, luati vasul de pe foc si lasati-l la racit. In crema rece adaugati untul ...
 Cafea cu menta Cafea cu menta
Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-un filtru de cafea. Se adauga si 6 cesti de apa. Cafeaua se serveste calda ornata cu frisca. ...
 Shake de ciocolata Shake de ciocolata
Se amesteca toate ingredientele in shaker si se obtine un shake de ciocolata delicios. ...
 Prajitura cu bezea Prajitura cu bezea
Blatul se pregateste in felul urmator: se bat spuma 4 albusuri, 6 linguri de zahar pudra, pana cand zaharul se topeste. Se pun pe rand galbenusurile apoi cacao si faina. Se introduce in cuptorul incins intr-o tava unsa si tapetata cu hartie ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Se pune pe foc margarina, laptele si ciocolata. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Se adauga cacao si se amesteca bine. Se adauga esenta de rom. Se toarna compozitia fierbinte peste biscuitii pe care ii rupeti cu mana. Se amesteca totul ...
 Amandina Amandina
Albusurile se separa de galbensuri.Albusurile se bat bine cu zaharul pana se dizolva zaharul si apoi se adauga galbenusurile si treptat faina. Se pune compozitia in forma si se coace timp de 35 minute. Se lasa blatul sa se raceasca dupa care ...
 Tortul Indragostitilor Tortul Indragostitilor
1. Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati ouale, miezul de nuca, ciocolata topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia, cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pe care il tineti la bain-marie. 2. Adaugati in „ploaie“ faina ...
 Fursecuri de Craciun Fursecuri de Craciun
Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Omogenizati compozitia si punetio la rece pentru 30 de minute. Intindeti o foaie de 5 mm grosime si decupati cu ajutorul ...
 Cafea aurie Cafea aurie
Se amesteca toate ingredientele cu exceptia cafelei si a scortisoarei intr-un pahar de whisky. Se pune cafeaua si scortisoara si se amesteca. Pe deasupra se pune frisca si ciocolata. ...
 Tort Rece Tort Rece
150 gr.zahar tos se topeste(caramel) si se adauga miezul de nuca, dupa care se rastoarna pe un fund de lemn care a fost uns in prealabil cu unt, lasandu-se sa se raceasca. 150 ml. lapte dulce se amesteca cu 50 gr. cacao si se fierbe pana se ingroasa ...
 Prajitura de ciocolata cu nuci Prajitura de ciocolata cu nuci
Prajiti 75g nuci intr-o tava uscata, frecati nucile cu o lingura de lemn si eliminati pielitele rezultate. Macinati-le impreuna cu 50g zahar. Topiti ciocolata stropita cu bitter sau rom si lasati-o apoi la racit. Frecati untul cu 75g zahar ...
 Cafea cu sirop Cafea cu sirop
Se amesteca bine intr-un pahar cafeaua, siropul de ciocolata, sucul de cirese. Se acopera cu frisca si fulgi de ciocolata. ...
 Tort cu ciocolata Tort cu ciocolata
Se bat albusurile spuma impreuna cu 75 g zahar si se pun deoparte. Untul si cu restul de 75 g zahar se freaca bine pana devin spuma. Topim ciocolata pe baie de aburi si asa calduta (nu exagerat de calda) o punem peste untul spuma. Adaugam unul ...
 Cafea cu frisca Cafea cu frisca
Apa se pune la fiert si cand da in fiert se pune cafeaua, zaharul si se lasa sa fiarba. Se pune in ceasca si se adauga ciocolata rasa si frisca. ...
 Serbet de lamaie cu frisca Serbet de lamaie cu frisca
Sucul de portocale se amesteca cu zeama de lamaie, zahar si coaja de lamaie si apa. Amestecul se tine la rece . Intre timp se bat spuma albusurile de oua. Spuma obtinuta se pune apoi in sucul rece. Intregul amestec se pune apoi intr-un aparat ...
 Prajitura cu nuci si portocale Prajitura cu nuci si portocale
1)Frecati untul cu zaharul pana cand obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati, pe rand, ouale, batute putin, coniacul, 150g nuci zdrobite, sucul de la 3 portocale si faina. Amestecati bine compozitia pentru omogenizare si turnati-o apoi intr-o tava ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 53
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z