SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

 Tiramisu cu coniac Tiramisu cu coniac
1. Fierbeti cafeaua ( ceva mai tare ) : 2 linguri cafea + 3 linguri de zahar + 400 ml apa. Lasati sa se raceasca. 2. Se separa galbenusurile de albusuri , se pun intr-un castron si se mixeaza cu restul de zahar la bain marie pana se albesc. 3. ...
 Tort Padurea Neagra cu mascarpone Tort Padurea Neagra cu mascarpone
Scurgeti visinele din compot,lasati-le deoparte.Din zeama de compot si amidon faceti un sirop gros,pus la fiert.Se lasa la racit.Mixati frisca cu un intaritor de frisca.Iaurtul se amesteca  cu 6linguri de frisca iar mascarpone se incorporeaza in ...
 NUCI UMPLUTE NUCI UMPLUTE
Se freaca untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat,se adauga nuca macinata si oul.se amesteca.se adauga coaja de portocala , esenta de rom si sarea,se amesteca..faina se amesteca cu cacaua si se adauga peste compozitie .Se framanta un aluat potrivit ...
 Biscuiti in glazura de ciocolata cu fragi Biscuiti in glazura de ciocolata cu fragi
Taie untul in cubulete si amesteca-l cu zaharul, pana se face o crema onctuoasa, adauga ouale si aromele. Cerne ingredientele uscate (faina, sare, praf de copt, bicarbonat) si amesteca-le in compozitie, impreuna cu faina de nuci +alune. Cu o lingura ...
 Ursulet cu miere Ursulet cu miere
Incalzeste cuptorul la 180C. Bate ouale cu zaharul. Adauga faina cernuta si praful de copt, apoi untul. Imparte in 2 parti egale. In una pune ciocolata, iar in a2a mierea.  In tava sub forma de ursulet toarna compozitia cu ciocolata si deasupra ...
 Tort cu vanilie si nuci Tort cu vanilie si nuci
Se bat ouale cu zaharul si esenta la viteza mare 10 minute, se adauga apoi faina cu praful de copt si se incorporeaza cu grija.Apoi ungem o tava rotunda cu margini detasabile cu unt si turnam compozitia si introducem tava la foc mediu in cuptorul ...
 Tort Cuib de Paste Tort Cuib de Paste
Se fac doua blaturi, unul din: 4 oua, 4 lg de zahar, 3 de faina si 4lg. de nuca. Celalalt din: 3 oua, 3 lg. de zahar, 2 lg de faina si 3 lg. de nuca. Nuca se bate in piulita sau se pune intr-o punga si se trece cu un sucitor peste punga. Blaturile se ...
 Coliva cu ciocolata Coliva cu ciocolata
graul se spala foarte bine apoi se lasa sa stea in apa aproximativ 3 ore,dupa care se pune la fiert cu sarea Zaharul si apa se pun sa fiarba ,apoi se pune graul si se lasa sa fiarba aproximativ 3 ore la fac potrivit sa sacada bine apa,dupa care se ...
 Tort cu bezea cruda Tort cu bezea cruda
Se incepe cu blatul: Incalzeste cuptorul la 180C si pregateste o tava de tort rotunda cu pereti detasabili (si o cratita e buna). Pune hartie de copt si unge-o cu unt. Bate albusurile spuma tare. Amesteca galbenusurile cu zaharul pana ce se albesc. ...
 Tort Magic Moments Tort Magic Moments
BLATUL: Ouale se bat cu doua linguri de apa fierbinte, zahar, coaja si esenta de lamaie  pana la onsistenta unei creme.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt,apoi se cern peste crema de ou.Se adauga fulgii de cocos si se ...
 Masa festiva, de Paste Masa festiva, de Paste
     Ii ignoram pe cei mai in varsta, preocupati de marinate, umpluturi, ciorbe si fripturi si incarcatul aparatului foto! Si ne pregatim o masa asa, pe gustul nostru! ...
 Tort cu smantana Tort cu smantana
Separi ouale, freci galbenusurile cu 4 linguri zahar. Bati 6 albusuri spuma cu 4 linguri zahar, apoi adaugi galbenusurile frecate, in fir subtire, batand continuu. Adaugi coaja de portocala, esenta si 6 linguri de faina, amestecand usor, prin ...
 tort Straciattella Socrella tort Straciattella Socrella
Acest tort l-am facut rapid pentru soacra mea asa ca i-am spus ”Socrella” iar ”Straciatella” fiindca imi place aceasta combinatie de vanilie cu ciocolata mai ales la inghetata.Am pregatit crema astfel: punem intr-un vas de ...
 Labute de ursuleti -fursecuri cu nuca Labute de ursuleti -fursecuri cu nuca
Se incalzeste putin untul /margarina RAMAcu laptele. Se lasa sa se topeasca si apoi racim putin. Facem un amestec din nuca coapta si pisata cu faina, zaharul brun, scortisoara, ghimbirul.Adaugam in mijloc laptele cu margarina RAMA topita si ...
 BIZCOCHO BIZCOCHO
Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma se aduga zaharul treptat. Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza uleiul, laptele si nuca de cocos. Se adauga toate acestea peste albusuri se pune si faina ; se amesteca ...
 Prajitura Petre Roman Prajitura Petre Roman
Se fac trei foi, deci triplati cantitatile. Intr-un castron se bat albusurile de la cel 3 oua cu 6 lg de zahar, se adauga 3 lg de apa rece si se bat incontinuare. Separat se freaca galbenusurile de la cele 3 oua cu o lgta de bicarbonat pe care il ...
 Tort barzan Tort barzan
  Am cumparat blaturile pentru ca m-as fi ars daca as fi copt atatea foi… Tortul are in jur de 6 kg.   Prepararea cremei: Galbenusurile se freaca bine zu zaharul, zaharul vanilat si faina. Peste turnam 500 ml din lapte, care sa fie ...
 Rulada cu ciocolata Rulada cu ciocolata
Separam galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zahar, sare si ½ lgt coaja de portocale. Se hidrateaza stafidele in rom si cognac pentru 15 minute. Se amesteca galbenusurile cu ...
 Clatite cu crema de vanilie Clatite cu crema de vanilie
Clatite: Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala,sa iasa o compozitie ca o smantana.Se adauga zahar,galbenusurile,uleiul si se mixeaza bine.La sfarsit,incorporam si albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se unge o tigaie cu putin ...
 Tort CADOU Tort CADOU
Blatul Vom face 2 blaturi, unul foarte subtire din 2 oua, 1 lingura cacao, 1 lingurita cafea, 1 pliculet zahar vanilat, 4 linguri zahar normal, 1 lingura de apa, o lingura de ulei, fara praf de copt, 10 linguri faina.Acest prim blat trebuie sa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z