SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu maioneza

 Rulada mozaic Rulada mozaic
Sfecla rosie o fierbem pe jumatate, o radem pe razatoarea mica si o presaram cu sare si lamaie;Morcovul crud in radem pe razatoarea mica si il amestecam cu putin zahar si lamaieAlbusul il fierbem si il tocam matunt;Galbenusul in trecem prin sita sau ...
 Rulouri cu salata de cruditati Rulouri cu salata de cruditati
Telina si morcovi se curata si se rad pe razatoarea mica, merele se curata de coaja se rad pe aceeasi razatoare se storc si se amesteca cu celalalte legume, se pune sare, piper se curata si se sfarama usturoiul se amesteca cu maioneza (sa nu fie ...
 Piept de pui in lipie Piept de pui in lipie
Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp se pregateste sosul astfel: intr-un vas adanc se rastoarna smantana, in care se adauga castravetii murati, sunca de Praga, legatura de marar, cateii de usturoi, mustarul, galbenusurile, toate ...
 Salata arici Salata arici
Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, patrunjelul, telina, cartoful si castravetii. Amestecam totul cu ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Daca nu aveti vinete coapte,le puteti coace pe o tabla,pe aragaz,intorcandu-le pe toate partile.Dupa ce s-au copt,se pun intr-un castron,le presarati cu sare din abundenta si le acoperiti cu un prosop,ca sa se curete mai usor de coaja.Le lasati asa ...
 Fasole verde lata sau fideluta Fasole verde lata sau fideluta
Se spala fasolea se pune peste apa clocotita si se lasa la fiert cca 30 min.Dupa care se pune fasolea la racit apoi se marunteste. Se amesteca cu maioneza si se da la rece.Pofta buna! ...
 DIP DIN SPANAC DIP DIN SPANAC
Se fierbe spanacul, se raceste si se toaca. Apoi se amesteca cu maioneza, smantina, Knorr mix si se da la frigider ptr o ora.Se serveste cu chipsuri.Enjoy! ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Vinetele se coc pe o tabla de fier sau intr-o tava in cuptorul incins.Dupa ce s-au copt se pun intr-un vas cu apa rece,se curata si se pun pe un blat de lemn la scurs.Dupa ce s-au scurs se toaca bine,bine,se adauga ceapa tocata marunt,si se amesteca ...
 Gogosele aperitiv cu ciuperci Gogosele aperitiv cu ciuperci
Gogosele:Apa se pune la fiert impreuna cu margarina sau uleiul si sarea. Se da in clocot, apoi se ia de pe foc si se adauga faina, amestecandu-se pana la omogenizare. Se lasa la racit, timp in care se pregateste umplutura, apoi se adauga ouale (pe ...
 CIUPERCI CU MAIONEZA CIUPERCI CU MAIONEZA
Ciupercile se clatesc si se taie marunt,dupa care se amesteca cu maioneza ,se adauga mararul tocat marunt,usturoiul pisat si se potriveste de sare si piper.Cand folositi ciuperci proaspete,ciupercile se curata ,se spala,se fierb,se scurg ,apoi se ...
 Ghebe cu maioneza si usturoi Ghebe cu maioneza si usturoi
Ghebele se lasa la decongelat,dupa care se storc si se dau prin masina de tocat carne.Se amesteca ghebele cu maioneza,usturoiul pisat si mustarul.Se serveste rece ca aperitiv. ...
 Salata beouf Salata beouf
Legumele se curata si se fierb, la fel si pieptul de pui.Se lasa sa se raceasca si se toaca in cubulete. Gogosarul si castravetii trebuie scursi de zeama. Apoi se amesteca toate si se adauga maioneza.Intr-un castron se pune un galbenus fiert tare, se ...
 Pastida (placinta cu ciuperci) Pastida (placinta cu ciuperci)
Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi.Dupa ce s-au calit putin saram si piperam dupa dorinta.Lasam sa se raceasca.La urma adaugam si boabele de porumb.Intr-o tava unsa cu margarina, punem ...
 Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza
Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza.Rosiile spalate se taie in jumatati, se scoate miezul cu o lingurita, apoi cu un cornet umplem jumatatile de rosii cu vinete. Puteti folosi la fel de bine o punga de ...
 Salata de cartofi Salata de cartofi
Se spala cartofii si se fierb in coaja cam 30-40 de minute. Castravetii se taie cuburi mici. Se prepara o maioneza dintr-un galbenus crud, 1 lingura de mustar si ulei.Dupa ce s-au fiert cartofii se curata de coaja, se taie in cuburi si se lasa sa se ...
 RULOU CU SALATA DE CRUDITATI RULOU CU SALATA DE CRUDITATI
Se dau pe razatoare legumele iar marul se curata de coaja si se taie marunt cu cutitul ,dat pe razatoare lasa mult suc.Se amesteca cu legumele,sare,piper se stoarce lamaia se amesteca cu maioneza .Se pun 2 lingurite din compozitie la fiecare felie de ...
 Cartofi turcesti (Turkish potatoes) Cartofi turcesti (Turkish potatoes)
Se pun cartofii intregi la cuptor si se lasa la copt pana se inmoaie; cand sunt gata se taie un capacel deasupra si se scoate miezul. Acesta se amesteca cu untul, cascavalul ras si smantana, pana devine ca si o pasta. Cu aceasta compozitie se umplu ...
 Salata aperitiv Salata aperitiv
Se curata, spala, fierb pastaile. Se scurg intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au racit, se mixeaza, se aduga sare dupa gust, facultativ usturoi tocat fin, se amesteca cu maioneza, se orneaza, servindu-se ca aperitiv etc. ...
 Barcute cu ciuperci Barcute cu ciuperci
Ciupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs.Usturoiul pisat il amestecam cu maioneza.Ciupercile le tocam marunt (eu le-am pus la robot),dupa care le amestecam cu maioneza cu usturoi. Potrivim gustul de ...
 Rosii umplute cu maioneza si orez Rosii umplute cu maioneza si orez
Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul, Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un strop de unt, cand este galbena se adauga orezul care se lasa sa se fiarba. Cand este gata se potriveste cu sare, piper, boia si se amesteca cu ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu maioneza - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z