SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu chimen

 Chiftele de carne cu fulgi de ovaz Chiftele de carne cu fulgi de ovaz
Pui fulgii intr-un castron, torni lapte si ii lasi sa stea un pic. Toci carnea impreuna cu ceapa, usturoiul, adaugi ou, sare, un praf concentrat de legume, piper, chimen si patrunjel. Framanti bine si imparti in cate bucati vrei, in functie de ...
 Saratele cu mac si susan Saratele cu mac si susan
Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune totul intr-un castron.Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare.Se ...
 Saleuri Saleuri
Se dezgheata aluatul, se rade cascavalul, se presara semintele de chimen, apoi se taie betisoare si se introduc la cuptor la foc potrivit. ...
 Pateuri cu branza FLUTURAS Pateuri cu branza FLUTURAS
Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se lasa la rece vreo 2 ore cel putin sau peste noapte si-l coaceti a doua zi.Dupa ce -l scoateti de la rece il framantati din nou sa se inmoaie, apoi ...
 saratele saratele
Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins. Se intinde foaia se unge cu ou, se presara mac/chimen/susan si se taie fisiute de 2cm latime si 10cm lungime. Se coc pe o tava presarata cu putina faina. ...
 Saratele (stiks) Saratele (stiks)
Este o reteta de "urgenta" cand ai musafiri pe neasteptate.In tava unsa cu putin unt,se pune aluatul(decongelat),se taie in fasii subtiri(1-1,5mm),se unge cu ou(galbenus).Se presara:chimen,susan,sare de mare,mac,parmezan.Se da la cuptor pana se ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
se amesteca cascavalul, ouale,untul , chimenul si mirodeniile ; pasta rezultata se umplu ardeii si se lasa la rece 1 ora; se taie rondele ...
 Pernite cu sunca si masline Pernite cu sunca si masline
Se taie foaia de placinta in fasii. Feliile de sunca, in doua, la fel si maslinele.Pe fiecare fasie de aluat punem o bucata sunca si jumatati de masline, dupa care rulam si inchidem aluatul la capete.Tapetam o tava cu hartie de copt, o presaram cu ...
 Chapli Peshawari Kebab Chapli Peshawari Kebab
Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se odihneasca.Se adauga oul.Se formeaza Chapli Kebab(se formeaza bilute din carne care se aplatizeaza intre palme) si se prajesc in cate putin ulei pana se ...
 Aperitive atragatoare Aperitive atragatoare
Se ia aluatul fraged (gata cumparat - eu folosesc aluatul bulgaresc) si se taie in diverse forme - patrate, cercuri, triunghiuri .Ungeti formele taiate cu galbenus de ou si presarati peste ele susa, mac, chimen peste fiecare forma altceva apoi se ...
 Hummus Hummus
Toate se amesteca in procesorul de mancare. ...
 Salata de vinete cu chimen Salata de vinete cu chimen
Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa marunt, dupa care o calim in ulei impreuna cu lingurita de chimen, pana devine aurie. Adaugam vinetele, boiaua, iaurtul, sare si piper dupa gust si ...
 Cartofi la cuptor cu chimen Cartofi la cuptor cu chimen
1.Cureti cartofii,ii tai felii ori cubulete un pic mai mari decat ca pentru prajit si`i pui la fiert in apa cu putina sare timp de 15-20 min max.(atat cat sa fie pe jumatate fierti).2.Ii scurgi bine de apa,ii pui in tava,ii stropesti cu uleiul de ...
 Chiftelute din cartofi (Aloo ki tikki) Chiftelute din cartofi (Aloo ki tikki)
Cartofii fierti si curatati de coaja se paseaza cu furculita bine de tot apoi se amesteca cu celelalte ingrediente in afara de ou si ulei.O sa rezulte o pasta care se va modela in chiftelute .Se bate oul ,se adauga sare si piper dupa gust ,se dau ...
 Gulas vienez cu cartofi Gulas vienez cu cartofi
Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de supa, se scot separat si in sosul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia, chimen, carne si se acopera cu supa de oase. Se fierb 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate si se continua fierberea ...
 Rulada de somon cu urda si salata de andive Rulada de somon cu urda si salata de andive
Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust. Omogenizti bine compozitia. Intindeti amestecul de urda pe fileurile ...
 Tartine Tartine
...
 Pogaci Pogaci
...
1234
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu chimen - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z