SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu apa

 Burek Burek
Facem un aluat din faina, unt topit, sare si apa calduta, cat cuprinde. Rezulta un aluat mai tare, dar suficient de moale, ca sa il putem intinde cu sucitorul si sa obtinem o foaie subtire, aproape la fel de subtire ca si foaia de taietei. Dupa ce am ...
 Cosulete cu salata Cosulete cu salata
Pentru aluat, se amesteca faina cu sarea, se adauga untul rece taiat cubulete, galbenusul si apa si se framanta bine. Se lasa sa stea la temperatura camerei o ora, dupa care se intinde o foaie, se decupeaza si se intinde in formele unse si tapetate ...
 Racitura/piftie Racitura/piftie
   Am folosit cantitati mai mici pentru ca nu am facut multa, daca faceti portie mai mare dublati cu generozitate cantitatile.    Preparare: am cladit carnea si legume spalate  si curate intr-o oala mare si am turnat apa rece ...
 Carnati imbracati Carnati imbracati
Aluat: Toate ingredientele le-am pus la masina de paine. Va rezulta un aluat elastic si nelipicios. Daca e nevoie mai adaugati faina, dar nu mai mult de 50 de grame. Aluatul il impartim in doua parti, pe care le vom intinde pe masa infainata intr-o ...
 Mamaliga Mamaliga
Se pune apa la fiert cu sare,iar cand fierbe in clocot se adauga putina faina si se amesteca energic.Se mai lasa putin la fiert,apoi se mai adauga faina si tot asa pana incepe sa se desprinda de pe peretii vasulu.Se rastoarna mamaliguta(daca e mai ...
 Quiche cu ciuperci Quiche cu ciuperci
Crusta: La faina amestecata cu sare se adauga untul si margarina RAMA si se framanta usor cu degetele pana cand seamana cu firimiturile. Se adauga putina apa, doar cat sa se lege aluatul. Se formeaza o bila si dupa ce o invelim in celofan, o punem in ...
 Placinta cu pui si ciuperci Placinta cu pui si ciuperci
Pentru crusta, se amesteca toate ingredientele (fara apa) pana cand se aseamana cu firimiturile, apoi se adauga apa cat sa se tina aluatul. Se formeaza o bila, se infasoara in celofan si se tine la frigider 30min. 25g de unt se topesc intr-o tigaie, ...
 Neptun lux Neptun lux
1. Se fierb pastele in apa cu sofran , boia ,curcuma ,se scurge apa si se lasa sa se raceasca bine. 2. Se prepara sosul din ceapa , zahar sos soia si sos peste, 1 lingura apa si usturoi se incalzeste apa cu sosul de soia si de peste ,se adauga ...
 Saratele Saratele
Am pus toate ingredientele la masina de paine si am selectat programul de framantare si dospire. Cand a fost gata l+am impartit in bilute potrivite, apoi le-am copt la aparatul de vafe pana s-au rumenit (neuns in prealabil). ...
 Cascaval pane Cascaval pane
Cascavalul se taie felii mai grosute. Oul se bate bine cu apa minerala si se adauga 1 lingura cu faina , amestecand foarte bine ca sa nu se faca cocoloase. Feliile de cascaval se dau intai prin faina ramasa, apoi prin oul batut si apoi prin pesmet. ...
 Cascaval in painici Cascaval in painici
Se face un aluat de paine, eu il fac la masina de paine, se intinde o foaie, se taie bucatele de aproximativ 10/5cm se pune o feliuta de cascaval si se impatureste. Marginile se preseaza cu furculita si se lasa la crescut 20 min. Se coc in ...
 Orez prajit indonezian Orez prajit indonezian
-se spala orezul bine,pana ramane apa curata. -se pune la fiert in apa cu sare si curcuma,acoperit cu capac,intai la foc mare,pana incepe sa fiarba,apoi la foc minim ,cam 15 minute,pana incep sa apara mici cratere in orez.se preste focul si se lasa ...
 Micul meu dejun cu ou tip Benedict Micul meu dejun cu ou tip Benedict
Se pun apa si otetul la fiert. Se prajeste painea. Se da focul mic, se sparge oul si se lasa sa cada usor in apa. Se lasa sa se lege putin albusul si se poate da focul mai tare. Cind e fiert asa cum doriti, cu galbenusul moale sau tare, il ...
 Pachetele de primavara Pachetele de primavara
Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoi se pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea. Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe ...
 Gauffre cu cascaval Gauffre cu cascaval
Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras. Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt. Se servesc ca atare. ...
 Chiftelute cu susan Chiftelute cu susan
Le puteti face din orice fel de carne. Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in apa/lapte sau cu pesmetul, ouale si se adauga condimentele (cimbru, piper, sare, dupa gust) si verdeata.Daca, compozitia este prea moale, mai adaugati pesmet. Se ...
 Quiche cu spanac Quiche cu spanac
Se framanta un aluat din toate ingredientele.Se formeaza o bila care se lasa la rece pentru 30 de minute. Se spala spanacul se opareste, se scurge de apa si se taie marunt.Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un bol se adauga branzeturile,smantana ...
 Clatite umplute cu piept de pui Clatite umplute cu piept de pui
Incepem cu prepararea umpluturii pentru ca trebuie sa tinem calde clatitele. Prepararea umpluturii: Piepul de pui il spalam bine, il fierbem cu putina sare si piper iar apoi il taiem cubulete. Ciupercile, daca sunt proaspete, le spalam bine si le ...
 Waffe cu parmezan Waffe cu parmezan
Se separa ouale. Untul moale se mixeaza si se adauga rand pe rand cate un galbenus. Faina se amesteca cu sarea si praful de copt. Se adauga parmezanul si se mixeaza in continuare. Se incorporeaza apoi faina, alternativ cu apa calduta. Albusurile se ...
 cosulete de champinion umplute cu brocoli-post cosulete de champinion umplute cu brocoli-post
Se spala ciupercile si se curata ,se scot coditele si se sareaza apoi se prajesc in putin ulei de masline pe ambele parti cate-va minute 3-4 si pe o parte si pe alta.Se scot si se lasa sa se scurga de sucul ce il lasa ciupercile (din coditele ramase ...
1-1011-14
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu apa - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z