SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu apa

 Pui crocant Pui crocant
Tai carnea bucati. Amesteci iaurtul cu aceeasi cantitate de apa si lasi carnea in aceasta compozitie 30 de minute la temperatura camerei. Intre timp amesteci pesmetul cu boia, sare, piper dupa gust. Dupa cele 30 de minute scoti bucatile de carne din ...
 ciftelute ca la mama ciftelute ca la mama
Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina devine ceapa sticloasa.Painea se inmoaie in lapte (sau apa), se stoarce.Intr-un castron se amesteca carnea, ceapa, painea, piperul, nucsoara, sarea, ...
 Bruschetta Bruschetta
Franzela de taie in felii mai groase, dar nu pana la capat. Ele trebuie sa ramana prinse intre ele. Cu grija se unge fiecare felie in parte cu unt. Se taie rosiile in felii rorunde, iar ceapa pe lung. Apoi intre fiecare felie se pune o felie de ...
 Suberec Suberec
1.Se cerne faina. Intr un vas se pune faina, delikatul, praful de usturoi. Se adauga apa calda si se framanta pana nu se lipeste de mana ( eu aluatul il fac la robot si iese foarte bine ). Se lasa la odihnit aluatul. Intre timp se face umplutura:2.Se ...
 pizza  picanta pizza picanta
In apa calduta se dizolva drojdia, se toarna peste faina si sa amesteca.Se adauga uleiul si se framinta, se bate aluatul de masa, se tranteste de 100 de ori, asa devine elastic.Aluatul se lasa la crescut 1/2 ore.Se intinde aluatul dupa grosimea ...
 Tarta cu ciuperci si sunca Tarta cu ciuperci si sunca
Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de tarta, unsa in prealabil cu margarina.Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt.Ceapa, ciupercile, sunca se calesc in 2 linguri de unt ...
 CHIFTELE DIN CARNE DE PASARE CHIFTELE DIN CARNE DE PASARE
Intrun vas, amestecam bine ingredientele de mai sus, le framantam cu putere. Formam chiftelute mici, pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins. Se servesc ca aperitiv, calde sau reci. ...
 Mititei Mititei
Carnea se curata, se spala, se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga sare, bicarbonat si se amesteca. Usturoiul se curata, se spala, se piseaza si se prepara un sos de usturoi cu apa sau supa. Ardeiul iute (uscat) se piseaza. Pasta ...
 pachetele de primavara pachetele de primavara
legumele pentru umplutura se cales la foc iute in ulei:ceapa,morcovii,ardeii,varza.in privinta umpluturii sunt multe variante,eu am ales varianta doar cu legumele acestea.umplutura poate fi si cu altfel de legume si cu carne si legume.se ia foaia din ...
 Sambusek(placinte prajite;specific arab) Sambusek(placinte prajite;specific arab)
Se face aluatul din toate ingredientele;apa(cca 50-70 ml)se pune incetul cu incetul;trebuie sa se obtina un aluat,care se poate intinde cu facaletul.Se lasa sa se odihneasca cca20 minute.Umplutura se face asa:ceapa,pestisori,se prajeste in vreo 4 ...
 Tarta cu ciuperci Tarta cu ciuperci
Se prepara aluatul amestecandu-se toate ingredientele(se poate folosi si robotul). Se tine aluatul la rece pana cand se pregateste umplutura. Se curata ciupercile si se taie lamele(daca sunt proaspete), se fierb 5 minute, se scurg de apa si se ...
 Scoicute cu cartofi si salam Scoicute cu cartofi si salam
Se amesteca faina cu margarina moale, apa, otetul si putina sare. Se framanta bine, se pune in folie de plastic si se da la frigider 6-8 ore.Cartofii se curata, se fierb si se paseaza ca pentru piure, se condimenteaza cu sare si piper. Salamul se ...
 Placinta cu vinete, rosii si cascaval Placinta cu vinete, rosii si cascaval
Amesteci faina cu untul sau margarina, putina apa, sare si lasi aluatul la frigider cel putin 1 ora. Intre timp speli vanata(nu o cureti de coaja), o tai rondele si o frigi pe gratar(sau intr-o tigaie). Tai rosiile felii si cascavalul asemenea. ...
 Ciuperci marinate Ciuperci marinate
1 Se taie morcovul cubulete sau triunghiuri, se taie ceapa rondele, usturoiul se incresteaza 2 catei si ceilalti se taie in 4. 2 Intr-un ceaun se pun ciupercile curatate si taiate in bucati potrivite (daca sunt mici le puneti intregi) la foc mijlociu ...
 Vinete prajite Vinete prajite
Vinetele le taiem in rondele de cca 1/2 centimetru le spalam si le punem intr-un castron cu apa si sare timp de 1 ora.Apoi le scoatem si le scurgem de apa bine,bine pe un servet de bucatarie.punem uleiul la incalzit.Laptele sau apa minerala il punem ...
 Aperitiv din dovlecel Aperitiv din dovlecel
Se taie fisii subtiri dovlecelul si se prajeste la foc moderat pana devine un pic rumanapoi se pune sa se scurga de uleise prajeste rosiataiata rondelepana i-si schimba culoarea .Punem dovlecelul pe o scandura si il presaram cu sare dupa gust, dar nu ...
 Gogosele aperitiv cu ciuperci Gogosele aperitiv cu ciuperci
Gogosele:Apa se pune la fiert impreuna cu margarina sau uleiul si sarea. Se da in clocot, apoi se ia de pe foc si se adauga faina, amestecandu-se pana la omogenizare. Se lasa la racit, timp in care se pregateste umplutura, apoi se adauga ouale (pe ...
 Lasagne cu sparanghel Lasagne cu sparanghel
Untul+ceapa taiata marunt+tulpina de sparanghelul+sare+piper se calesc in tigaie 5 minute.Se adauga 2/3 din dovlecelul taiat cubulete si se mai calesc 2-3 minute.Se adauga apa pana acopera ingredientele, se potriveste de sare, piper si se mai fierbe ...
 Conopida pane Conopida pane
-se fierbe conopida (rupta in bucati);-se face compozitia din ou, faina,apa + sare, la fel ca pentru snitele-se dau bucatelele de conopida prin ou, dupa care se prajesc. ...
 Salvie in pastella Salvie in pastella
Se pregateste pastella, se pune in frigider pt 30 minute. Foile de salvie se spala, se sterg cu hartie de bucatarie, se dau prin aceasta pastela si se prajesc in ulei incins.Sunt un aperitiv deosebit alaturi de alte verdure in pastela: flori de ...
1-1011-14
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu apa - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z