SiteDeBucate » ketchup

Retete cu ketchup

 Clatite olandeze Clatite olandeze
Faina se amesteca cu zaharul si sarea si se cerne.Se face in mijloc o gaura si se toarna acolo drojdia dizolvata in putin lapte caldut.Se amesteca incet cu telul si se adauga putin cate putin si restul de lapte. Daca amestecati cu telul aluatul nu va ...
 Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor
O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata ieftina, obisnuita, facuta de obicei felii subtiri la gratar. Multi o folosesc sarata si afumata. Dar din ea se poate prepara ceva mult mai bun. Merita ...
 Piept de porc cu cartofi noi la cuptor Piept de porc cu cartofi noi la cuptor
Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas mai mare de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa si usturoiul verde tocate si feliute de ...
 Friptura inabusita din carne de porc si vitel Friptura inabusita din carne de porc si vitel
Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase si poti combina mai multe arome dandu-le de fiecare data un gust deosebit.Spalati carnea, curatati eventualele pielite, apoi taiati toata carnea ...
 Friptura de cotlet la tava Friptura de cotlet la tava
Puneti cuptorul la preincalzit, la foc mediu iar tava puneti-o pe aragaz, adaugati uleiul iar cand acesta s-a incins, puneti feliile de cotlet sa se prajeasca 1-2 minute pe fiecare parte pana devin albicioase. Adaugati condimente, putin ketchup pe ...
 Aripi,de pui,pane Aripi,de pui,pane
Aripile(fara partea osoasa,care se arunca) se taie in 2,apoi se spala.Se face o "marinata" din primele 9 ingrediente:usturoi,sare(daca e nevoie),piper,boia dulce,boia iute,soya sos,vin,ketchup,ulei de masline.Se pun aripile in marinata asta si se ...
 PULPE  DE PUI LA CUPTOR PULPE DE PUI LA CUPTOR
Pulpele de pui se spala bine,se zvanta,se ung cu ulei de masline si condimente (sare,piper rasnit, cimbru, tarhon,busuioc,menta ), se aseaza in vasul de yena uns cu putin ulei.Se adauga frunzele de dafin,boabele de coriandru,boabele de piper si ...
 Gratar de pui cu sos roquefort Gratar de pui cu sos roquefort
Preparare : facem intr-un bol un amestec din ulei, otet balamic, soia, ketchup si ierburi aromate. Facem fiecare bucata de piept de pui cu sare si piper si apoio trecem prin amestecul facut . Ideal este sa le lasam asa la frigider pentru o ora.Dupa o ...
 Aripi de pui la grill Aripi de pui la grill
Curatam aripile de pui,le punem intr-un bol si le condimentam cu sare, piri-piri, usturoiul tocat,mierea,uleiul de masline si sucul de la cele 3 lamai. Amestecam bine,acoperim si punem la frigider cateva ore la rece,amestecand din cand in cand. ...
 Friptura la cuptor Friptura la cuptor
Se ia carnea si se taie felii de 2 cm. grosime se condimenteaza cu piper, sare, vegeta, se aseaza intr-o tava unsa bine cu unsoare de porc, se aseaza ceapa si morcovul taiate rondele, la fel si ardeiul avand grija sa punem feliile rosii in combinatie ...
 Chiftele de porc cu soia Chiftele de porc cu soia
Puneti cuburile de soia la inmuiat in apa calda pana se umfla bine, apoi stoarceti-le. Curatati si tocati ceapa, taiati usturoiul felii si dati morcovul pe razatoarea mare. Puneti la calit in 3 linguri de ulei ceapa si morcovul, adaugati 1 lingura de ...
 Friptura de curcan cu carnati si cartofi Friptura de curcan cu carnati si cartofi
Condimentati carnea cu cimbru, piper, paprika/boia iute si dulce, mierea de albine, zeama de la 1/2 lamaie, usturoi, foi de dafin, marar si patrunjel si lasati-o sa stea cu condimentele cam o ora. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si ...
 Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate
Berea da un gust nemaipomenit fripturilor. Incercati si veti fi placut surprinsi.Spalati si feliati carnea apoi asezati-o intr-o tava mai inaltuta. Curatati legumele si taiati-le bastonase, apoi asezati-le langa carne. Decorati cu cateva boabe de ...
 Carnati cu cartofi la cuptor Carnati cu cartofi la cuptor
Curatati si spalati cartofii, taiati-i in bucati mai mari si puneti-i intr-o tava mai inalta. Taiati carnatii astfel: de 3-4 ori crestati dar nu de tot felii de 4-5 mm grosime, apoi taiati bucata de tot. Repetati pana taiati toti carnatii. Asezati ...
 Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac
Sarmalele sunt nelipsite pe masa de sarbatori, iar daca le fierbeti in dovleac va veti bucura de ceva nou, surprinzator si deosebit. Merita sa incercati.Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si ...
 Ardei umpluti cu ceafa afumata Ardei umpluti cu ceafa afumata
Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se taie ceafa cubulete.Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si caliti ceapa tocata fara a o praji, cu putina apa, ketchup sau rosii curate de pielita si tocate, apoi adaugati orezul, ...
 Sarmale cu varza acra si dulce Sarmale cu varza acra si dulce
Acestea sunt sarmalele preferate ale sotului meu. Si mie imi plac tare mult. Sunt si usor de facut.Se curata morcovii si cepele, apoi se toaca marunt. Eu le-am dat prin blender. (Pastrati o jumatate de morcov.) Puneti la calit in 3 linguri de ulei ...
 Sarmalute de manzat in foi de tei Sarmalute de manzat in foi de tei
Frunzele de tei au o savoare aparte, sunt fragede si bune mai ales in aceasta perioada, inainte de inflorire.Frunzele de tei nu se oparesc, pentru ca sunt foarte fragede. Le spalati cu apa calduta si le puneti deoparte. Daca nu folositi carne tocata, ...
 Rol de curcan impachetat Rol de curcan impachetat
Curatati cepele si morcovul, spalati bine legumele si ciupercile. Tocati marunt ceapa si ciupercile, pastrati ~100 g ciuperci intregi, pe care le puneti pe marginea unei tavi mai inalte. Tocati jumatate din morcov marunt, iar cealalta jumatate o ...
 Sarmale cu jambon afumat Sarmale cu jambon afumat
Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata. Puneti la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei ceapa tocata marunt, condimentati cu piper, boia, cimbru, verdeata tocata, 2-3 linguri de ...
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ketchup - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z