SiteDeBucate » dulceata

Retete cu dulceata

 Papanasi fierti cu smantana si dulceata Papanasi fierti cu smantana si dulceata
Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat.Puneti branza de vaci intr-un castron, ouale, grisul, sarea, 2 lingurite zahar si 3 linguri faina. Omogenizati compozitia. Ea trebuie sa fie destul de vartoasa, sa ...
 Crema de vanilie cu fructe Crema de vanilie cu fructe
Se curata merele de coaja (pastrati cateva bucati cu coaja pentru garnisit), se dau pe razatoarea mare si se pun la foc cu zaharul intr-o craticioara pana scade zeama. Bucatile cu coaja se taie feliute subtiri si se stopesc cu zeama de lamaie ca sa ...
 Gogosi si minciunele Gogosi si minciunele
Se dizolva drojdia cu putin lapte caldut, dupa care se toarna peste faina, se adauga galbenusurile de ou, zaharul, uleiul, si se framanta adaugandu-se treptat laptele. Aluatul rezultat se pudreaza cu faina si se lasa sa se odihneasca o jumatate de ...
 Tarta cu prune cu aluat de foitaj Tarta cu prune cu aluat de foitaj
Intr o forma rotunda ,unsa cu unt se deruleaza foitajulSe unge cu dulceataSe presara cu 1 lingura nuca Se adauga prunele,se presara 3 linguri de zahar si 1 lingura nucaSe bat ouale cu smantana ,cu zaharul ,praful de sare si grauntele de vanilie ...
 Clatite delicioase Clatite delicioase
Se bat ouale cu zaharul si praful de copt.Dupa, adaugam apa si faina treptat. Mixam cateva minute pt a se incorpora.Incalzim doua linguri de margarina si punem in compozitie, mai mixam un min si gata de facut. Lasam tigaia sa se infierbante bine dupa ...
 Toping de caise Toping de caise
Dulceata de caise se mixeaza cu blenderul pana devine o pasta omogena, se pune in poche si folosim la ornarea deserturilor. Daca nu dispuneti de poche, puteti folosi tot asa de bine o punga de plastic pe care o gauriti usor la varf. Puteti pregati o ...
 Galusti cu gem Galusti cu gem
Se pun cartofii la fiert cu tot cu coaja .Se curata apoi si se paseaza cat sunt calzi.Se amesteca apoi cu grisul,uleiul,un praf de sare si ce arome doresti,apoi cu faina.Se framanta bine si apoi se intind foi din care se decupeaza forme rotunde.In ...
 Crema De Ciocolata In Cupe De Sampanie Crema De Ciocolata In Cupe De Sampanie
Cu un mixer se bate crema de ciocolata cu ½ cana de lapte, la care se adauga si coniacul. Se da la rece. La fel se procedeaza si cu frisca. Se da la rece. Dupa 10 – 15 minute, se incepe montajul in cupele de sampanie. Se pune intai crema de ...
 Papanasi cu smantana si dulceata Papanasi cu smantana si dulceata
Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul. Branza se rade si se presara usor si ea. Se pune si fiola de esenta de vanilie. Se face o coca moale ca de gogosi. Se formeaza inele groase ...
 Papanasi Papanasi
Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza apoi ouale si vanilia, iar la sfarsit faina. Puteti amesteca aluatul cu robotul sau mixerul sa se omogenizeze mai bine!*daca branza e mai umeda s-ar putea sa mai aveti nevoie de 1-2 ...
 clatite cu dulceata de capsuni clatite cu dulceata de capsuni
se bat albusurile spuma cu zaharul,se amesteca cu galbenusurile.se adauga laptele, praful de copt stins ,zaharul vanilat,faina.se prajesc clatitele pe ambele parti si se umplu cu dulceata de capsuni. ...
 Papanasi Papanasi
Se amesteca branza cu ouale, zaharul vanilat si bicarbonatul de sodiu stins in putina zeama de lamaie. Se amesteca pana la omogenizare, se adauga faina putin cate putin pana cand aluatul se dezlipeste dupa maini.Se fac inele mai groase si bilute care ...
 prajitura cu dulceata si nuci cu aluat fraged prajitura cu dulceata si nuci cu aluat fraged
Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa apoi o jumatate de ora la frigider.Aluatul se imparte apoi in trei bucati.Din doua bucati si se intinde o foaie care se pune intr-o tava intinsa ,tapetata cu faina si ulei,sau cu hartie de ...
 Cozonac cu ciocolata si nuca. Cozonac cu ciocolata si nuca.
Drojdia cu zaharul si 1/4 de apa calduta se amesteca si se lasa sa creasca 10 minute.Intr-un bol se pune 900 gr de faina se adauga ouale batute si drojdia si se framinta aluatul se adauga apa si uleiul treptat si coaja de lamaie.Se framinta aluatul ...
 Orez cu lapte si scortisoara Orez cu lapte si scortisoara
Se pune laptele la fiert, dupa ce fierbe se pune orezul, se lasa la fiert, dupa care se adauga zaharul si scortisoara,d upa care se mai lasa 10 minute la fiert. Se stinge si se lasa acoperit cu capacul pana se umfla orezul. Dupa care se serveste cu ...
 Gogosi umplute Gogosi umplute
Laptele caldut se mesteca cu drojdia, zaharul, praful de sare, uleiul si oul. Se adauga faina in ploaie si se framanta bine.Se lasa la crescut la loc caldut circa 1 ora.Se intinde o foaie de 0.5 cm grosime. Se taie cercuri cu ajutorul unui pahar, in ...
 Savarine Savarine
Blatul: se separa ouale, galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin ca o crema albicioasa.Albusurile se bat cu mixerul spuma tare, dupa care se amesteca cu crema de galbenusuri si cu pesmetul. Se foloseste o spatula de lemn .Se coc savarinele in ...
 Tort de clatite cu dulceata de capsuni si macese Tort de clatite cu dulceata de capsuni si macese
Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit daca aluatul este prea gros se poate adauga apa pana cand acesta devine moale suficient cat sa se poata praji.Dupa ce ati copt toate clatitele se ia un platou si asezati o clatita o ungeti cu dulceata de ...
 ceva dulce ceva dulce
Se pune dulceata de capsuni cu lamaie intr-un bol,se adauga iaurtul si dupa aceea cerealele.Se amesteca si asa se obtine o gustare dulce. ...
 Clatite cu dulceata de piersici Clatite cu dulceata de piersici
Se prepara blatul, se lasa cca 25-30 minute sa se linisteasca si se coc foile de clatite. Pe o parte a clatitei se aseaza dulceata de piersici (fructe si sirop), apoi se impatureste in doua, apoi in patru. Se orneaza cu sirop de piersici. ...
1-1011-15
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu dulceata - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z