SiteDeBucate » dulceata

Retete cu dulceata

 Dolce senza nome Dolce senza nome
intai am facut cafeaua si am turnat-o peste biscuiti sa se  inmoaie bine, i-am amestecat pana s-au facut ca o pasta. crema am batut-o cu laptele bine cu mixerul am batut si frisca. jumatate din frisca am amestecat-o cu crema si 2 lingurite de ...
 Extasy Extasy
ciocolata se pune la topit cu o 2 lg de lapte sau un cubulet de margarina RAMA....se lasa la racit se bate frisca spuma tare. galbenusul se freaca spuma cu zaharul pudra, se adauga 1 l-ita de ness diluata, apoi ciocolata topita si se mixeaza toate ...
 Clatite "Rococo" Clatite "Rococo"
intai am facut aluatul pt clatite mixand toate ingredientele impreuna ffff bine. consistenat clatitelor o face fiecare cum vrea...apoi am lasat-o jumatae d eora la cald sa se odihneasca. am facut o crema cu ce am gasit prin frigider astfel: am frecat ...
 Albinita Albinita
Se amesteca  pt foi  zaharul ,laptele,ouale,mierea,untura,bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie pe baia de abur pana isi schimba culoarea,dupa care se lasa la racit.Dupa  ce s-a racit se pune faina ,sa iasa un aluat mai moale(sa nu ...
 Clatite blonde si betive Clatite blonde si betive
Ouale se bat bine cu un praf de sare si esenta de vanilie. Se adauga uleiul, putin cate putin, si apoi berea, tot putin cate putin. Se toarna si faina cat sa iasa un aluat gros ca smantana de tara, adica mai gros decat smantana din comert. Cantitatea ...
 Waflles portugheze Waflles portugheze
ouale se amesteca intregi cu drojdia , untul moale  , zaharul vanilat ,sarea, apoi se pune alternativ amestecand faina ,si laptele .La sfarsit se adauga nuca de cocos si praful de copt . se coace in aparatulde waflles , punanduse cate-un polonic ...
 Fursecuri de toamna Fursecuri de toamna
Se fac 2 aluaturi separat, unul alb si unul maro, amestecand pur si simplu ingredientele.Se intind 2 foi pe masa de lucru presarata cu faina.Se taie cu grija cu un cutit mic cu varf ascutit forme de frunze, se aseaza pe tava cu hartie de copt si se ...
 Salam de biscuiti ( o alta varianta) si bombite vesele Salam de biscuiti ( o alta varianta) si bombite vesele
1. Mai intai sfaram biscuitii ( eu m-am ajutat de ciocanelul de snitele, in sensul ca intr-o punguta am pus o parte din biscuiti, apoi le-am tras o mama de bataie zdravana...:) ...si tot asa pana terminam intreaga cantitate de biscuiti. punem apoi ...
 Desert rapid Desert rapid
Se pun 900 ml lapte pe foc cu zaharul.Diferenta de 100 ml se amesteca cu praful de budinca pana se dizolva. Dupa ce zaharul s-a topit se pune praful de budinca dizolvat si se amesteca bine pana se ingroasa, la foc potrivit. Cand budinca e gata se ...
 Tarta cu crema ganache si dulceata de portocale amare Tarta cu crema ganache si dulceata de portocale amare
Blatul: Faina, untul, margarina RAMA, se omogenizeaza bine, dar fara sa se insiste prea mult, apoi se adauga zaharul si oul. La sfarsit adaugam apa rece si se framanta aluatul pana devine o bila legata, daca mai e nevoie se mai adauga apa rece cu ...
 Cornulete alb-negru Cornulete alb-negru
Se face o maia din drojdie,o lingurita de zahar,o lingura faina si putin lapte caldut.Se lasa sa dospeasca. Cele trei oua se bat cu 3 linguri de zahar pana se fac spuma si apoi se adauga uleiul cate putin.Se adauga zaharul vanilat,coaja de lamaie. Se ...
 Tarta cu dulceata si nuci Tarta cu dulceata si nuci
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, cu untul topit, coaja de lamaie si faina, sarea. Se framanta aluatul si se da la rece 1 ora, nucile se dau la cuptor pentru 10 minute. Se scoate aluatul din frigider si se intinde cu sucitorul, se aseaza in tava ...
 Tort de mere - Maria Tort de mere - Maria
 Se pregateste o cratita care se unge cu unt, peste care se va pune zaharul tos, merele se curata de coaja si li se scoate miezul. Se pun in cratita deja pregatita, dupa cum urmeaza, merele se vor umple cu diverse dulceturi, eu am pus cate o ...
 Visine invelite Visine invelite
Se face un aluat din branza rasa, zahar, oul batut, bicarbonat, zeama de portocala proaspata si faina.Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei.Se introduce la mijloc o visina din dulceata si se rotunjeste iar in podul palmei sa fie ...
 Clatite asortate Clatite asortate
laptele se amesteca cu galbenusurile, coaja de lamaie, zaharul vanilat, si faina, se pune tigaia la incins, si se prajesc foile de clatite, se ung cu dulceata sau cu ciocolata si se pudreaza cu zahar pudra ...
 Orez cu lapte si dulceata Orez cu lapte si dulceata
Se curata orezul de impuritati, se spala bine in doua, trei ape si se pune la fiert in 100 de mililitri de apa cu putina sare. Cand a scazut apa, se adauga laptele, untul si se continua fierberea, la foc potrivit. Zaharul si aromele se pun la ...
 Prajitura cu dulceata de mure si bezea Prajitura cu dulceata de mure si bezea
 Amesteci galbenusurile cu 150 g zahar, adaugi nucile macinate, faina, laptele, praful de copt si sarea.  Torni amestecul intr-o tava cu pereti mai inalti si dai la cuptor,  la foc potrivit. 0 lasi sa se coaca pe jumatate, o scoti ...
 Galuste de malai si gris cu gem de prune Galuste de malai si gris cu gem de prune
Pui apa la fiert cu un praf de sare si cele 4 linguri de zahar si cand da in clocot adaugi pe rand grisul, malaiul si faina, amestecand mereu. Lasi pe foc pana obtii o „mamaliguta" nu prea vartoasa. Cat timp se raceste, pui putin ulei la ...
 Mere coapte cu dulceata miere si nuci Mere coapte cu dulceata miere si nuci
Merele se spala si se scobesc de miez , dar cu grija sa ramana fundul intreg, astfel incat sa nu se imprastie umplutura. Se pun intr-o tava unsa cu unt si se umplu pe rand cu cate o lingura de miere si de dulceata si cu nuci. Se dau la cuptor  ...
1-1011-15
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu dulceata - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z