SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi cu vanilie

 Tort cu piscoturi Tort cu piscoturi
Compotul de ananas se pune in blender si se paseaza pina se formeaza o crema.Frisca se bate bine de tot impreuna cu intaritorul, conform instructiunilor de pe plic.Pe un platou se aseaza un strat cu piscouri.Peste ele asezam un strat de ananas ...
 Tort de mere Tort de mere
Pt.blat,se face un pandispan,asa:albusurile se bat spuma,tare;se pune zaharul(si 1 lingura zeama de lamiie);se bate,in continuare,pina ce zaharul e topit,iar compozitia e f.tare.Pe urma se pun galbenusurile si aromele(coaja de lamiie si ...
 Tort de biscuiti Tort de biscuiti
1.Faci intai siropul de zahar ars:se arde zaharul(200gr),apoi se stinge cu apa.2.Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic,se amesteca cu esenta de portocale si se lasa la racit.3.Primul strat de biscuiti se insiropeaza doar cu cateva ...
 Sacher tort Sacher tort
tortul-Se topeste ciocolata cu 125 gr de unt la ben marin si se lasa sa se raceasca.Se bat albusele spuma se adauga treptat zahar pina spuma este tare se adauga galbenusele si se bate incontinuare,se adauga nucile si inca 75 de unt aproape ...
 Tort frankfurter krone Tort frankfurter krone
Blatul:Ouale si zaharul se mixeaza pana se formeaza o crema densa. Se adauga uleiul turnand ca la maioneza si mixand in continuare, apoi visinata. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza compozitia. In forma de tort pentru ...
 Tort egiptean (reteta preluata de pe blogul Amaliei) Tort egiptean (reteta preluata de pe blogul Amaliei)
Am pregatit intai foile: am batut albusurile spuma, am pus zaharul si am batut pana s-a topit acesta din urma. Am adaugat faina amestecata cu nuca macinata, amestecand usor. Am turnat bezeaua pe fundul formei de tort, tapetat cu hartie de copt ...
 Tort Malaga Tort Malaga
Pentru blat, se bat ouale intregi cu un pahar de zahar pana formeaza o crema onctuoasa. Se adauga uleiul in suvoi subtire, mixand in continuare, apoi se amesteca usor cu faina amestecata cu praful de copt. Se aseaza intr-o tava acoperita cu hartie de ...
 Tort fantezie Tort fantezie
Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu apa rece si un praf de sare pana devin tari. Se adauga treptat zaharul si se bate in continuare.Galbenusurile se freaca cu uleiul si se adauga peste albusuri.Se adauga faina ...
 tort cu caise tort cu caise
Se bat oule cu zaharul spuma, dupa care se adauga faina de griu se optine o compozitie pentru blatul de tort ,se incinge cuptorul si se coace blatul se lasa sa faca o culoare auri placuta,dupa ce se raceste se tae in doua jumatate grosimea se ...
 Tort special cu crema Tort special cu crema
Din ingridentele pentru blat facem un alauat il lasam 1/2 de ora la frigider, dupa care il impartim in trei portii.Din fiecare portie se intinde o foaie de 20 - 30 de cm pe care o coacem pe fundul tavii pina se rumeneste usor. La fel cu celelalte ...
 Tort cu mousse de ciocolata si vanilie Tort cu mousse de ciocolata si vanilie
Se separa ouale pentru blat . Galbenusurile se amesteca cu zaharul, praful de copt stins cu otet, cacaoa si untul. Dupa ce compozitia s-a omogenizat se adauga faina si se amesteca bine. O se fie un pic grosuta compozitia. Albusurile se bat spuma si ...
 TORT FANTEZIE-TABLA SE SAH TORT FANTEZIE-TABLA SE SAH
Mod de preparare blaturi:Se incalzeste cuptorul la 190 de g.Se ung usor tavile si se acopera cu hartie pergament taiate dupa forma tavilor(tavile trebuie sa aiba un diametru de 20 cm,daca nu aveti mai multe le coaceti pe rand)Se freaca untul cu ...
 Prajitura in straturi cu crema chantilly Prajitura in straturi cu crema chantilly
Foaia se taie in 2sau 3 depinde de marime,si formam 3 dreptunghiuri de aceiasi dimensiune;Se inteapa bine cu furculita se presara zahar pudra si se introduc in cuptorul cald 200°C pana se coloreaza;Crema :fierbem laptele pe foc cu zaharul ...
 Tort Mamaruta Tort Mamaruta
Pasul 1: este bine sa se inceapa cu preparatul budincii sa se racerasca pana se coace blatul. Amestecam praful de budinca cu 100 ml lapte rece, amestecam bine sa nu se faca cocoloase. Restul de lapte(300 ml) se pune la fiert cu zaharul si vanilia, ...
 Tort  Diplomat Tort Diplomat
Pt.cantitatile scrise,folosesc o forma rotunda,cu diametrul de 25 cm.Blatul se face asa:albusurile celor 6 oua,se bat f.bine;se pune,apoi,zaharul si zeama de lamiie;se bate totul,in continuare,f.bine,pina ce zaharul e topit ;pe urma,se adauga ...
 Tort amarui Tort amarui
Eu am facut 3 blaturi,dar se poate face unul singur si se taie in 3.Deci:Se bat albusurile spuma cu zaharul,zaharul vanilat,un pic de sare,se adauga galbenusurile si faina.Se tapeteaza o forma cu diametrul de 20cm(merge si un pic mai mare),cu hartie ...
 Tort cu crema de trandafiri Tort cu crema de trandafiri
Blat 1:Se bat albusurile spuma cu putina sare si cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,nessul,esenta de rom si praful de copt.Se tapeteaza o tava cu unt sau hartie de copt,si se da la cuptor pentru 25-30 min.Compozitia este pentru tava de ...
 Tort in trei culori Tort in trei culori
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma iar galbenusurile se bat bine cu zaharul si lingura cu apa.Se adauga faina si praful de copt si apoi albusurile spuma invartind usor pina se omogenizeaza.Se pune hartie de copt intr-o forma ...
 Tort de mere Tort de mere
Se iau merele , se spala si se curata de coaja, se scot cotoarele si se aseaza intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina.In mijlocul fiecarui mar (unde s-a scobit marul) se pune cate o bucatica de unt si apoi putin gem (cat sa se completeze ...
 Kaly Tort Kaly Tort
Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul: albusurile se bat spuma cu 20 linguri de zahar, la urma se pune lingura de otet, se pune in tava peste alune si se coace la foc incet. Peste blatul cald ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi cu vanilie - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z