SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pui

 Bors ardelenesc de pui cu smantana Bors ardelenesc de pui cu smantana
Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar ceapa solzisori mici. Acum se lasa sa fiarba la foc potrivit legumele. Am pus si condimente,cimbru, delikat si piper dupa gust. Si fiindca nu-mi mai ...
 Ciorba de Pui Aurie Ciorba de Pui Aurie
Ia puiul si spala-l( doar daca vrei) si pune-l intr-o oala cu 3 litri de apa, fa cateva exercitii fizice apoi ia spuma .Intr-o tigaie ( sa fie mai noua daca vrei sa postezi reteta pe gustos.ro), pune untul la incins . Daca tot l-ai pus , pune si ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Aripile de pui se spala,se parlesc pentru a indeparta resturile de pene sau puf,se spala din nou si se pun la fiert intr o oala cu apa rece.Intre timp se pregateste zarzavatul:ceapa se curata si se taie marunt,morcovul se curata si se da prin ...
 Ciorbica pt Cristiana Ciorbica pt Cristiana
Punem carnea la fiert intro oala cu 1,5 litri apa. Cand fierbe se ia spuma, apoi se adauga ceapa taiata marunt si restul de zarzavat taiat bucatele, usturoiul intreg (pt a putea fi scos). Cand carnea si zarzavatul sunt fierte, potrivim ciorbica de ...
 Ciorba a la grec cu conopida Ciorba a la grec cu conopida
Carnea de pui ( curcan) se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce da in clocot se aduna spuma de deasupra si se indeparteaza.Zarzavatul de taie fideluta ,mai putin ceapa care se lasa intreaga( la sfarsit se scoate din ciorba ...
 Ciorba radauteana,.de Bihor Ciorba radauteana,.de Bihor
Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare.Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele.Un morcov il radem pe razatoarea cu gauri mari si il calim in doua linguri de ulei pentru o culoare mai frumoasa a ciorbei.Dupa ce ...
 Ciorba ardeleneasca de pui Ciorba ardeleneasca de pui
Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare iar celelalte legume se spala , se curata si se taie marunt mai putin ceapa care dupa ce s-a curatat se lasa intreaga.Carnea spalata se pune la fiert in apa cu sare si in momentul cand fierbe se ...
 Ciorba din piept de pui Ciorba din piept de pui
Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa. Se spala carnea si se pune la fiert in apa ...
 Ciorbita de conopida Ciorbita de conopida
Osul de la pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Zarzavatul si legumele se curata si se taie cuburi( mai putin conopida) apoi se calesc in doua linguri de ulei de masline. Legumele calite se pun peste osul care fierbe, dupa ce s-a strans ...
 Ciorba de frike(specific arab) Ciorba de frike(specific arab)
Ceapa taiata marunt,se prajeste in cele 3 linguri de ulei.Se pune,apoi, frike(curatata si spalata);se prajeste, cu ceapa putin;se pune sare, piper,un cub de maggi,sau 1 lingurita de vegeta.Se pune apa.Pt.astea se foloseste oala de presiune.Se inchide ...
 SUPA DE ROSII CU MARAR SUPA DE ROSII CU MARAR
Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul.Dupa ce da cateva clocote si face focul mic si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sau pina ceapa este fiarta.Se ia de pe foc si se lasa un pic la racit apoi ...
 Ciorbita din aripioare de pui Ciorbita din aripioare de pui
1.Se curata aripioarele de pui, se spala si se aseaza intr-o oala. Se acopera cu apa, se adauga o lingurita de sare si se pun la foc. Cand incepe sa se ridice spuma se curata bine si se lasa sa fiarba in continuare. 2.Dupa 15 minute se adauga ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma.Zarzavatul se curata si se taie marunt, gogosarul se taie feliute subtiri iar ceapa curatata se lasa intreaga.Morcovii si gogosarul se calesc in putin ...
 Bors de zarzavat Bors de zarzavat
Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si se adauga supa de oase si apa daca mai este necesar.Punem ...
 SUPA DE LINTE SUPA DE LINTE
Se caleste fara ulei carnatul, baconul, ceapa si usturoiul. Se adauga supa de pui, lintea, morcovi,cartofi si se amesteca. Se aduce la fierbere si apoi se reduce focul si se lasa sa fiarba bine. Se serveste cu smantana.Enjoy!!!! ...
 Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou
Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete sau se dau pe razatoare si se adauga si ele la fiert. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion tocate marunt si sucul de ...
 CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT
Intr-o cratita,se pun bucatile de pui,1 lingurita sare,apa(cei 1,5 l).Cind fierbe,se ia spuma,se pun toate legumele,in afara de cartofi.Se lasa la fiert 20-25 minute,dupa care se pun cartofii si 1 lingurita vegeta;se mai lasa sa fiarba 15-20 ...
 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste.Se adaufa toate legumele taiate cubulete si se condimenteaza ciorba. Se lasa sa fiarba la foc mic.Cind sunt fierte toate ,un galbenus se amesteca cu smantana si un polonic ...
 Bors de pui Bors de pui
Pentru inceput punem carnea la fiert, la foc mic (la foc tare se tulbura), fiind carne de pui de casa trebuia fiarta cateva ore. Cand carnea ii aproape fiarta, se strecoara supa, si se pune din nou la fiert carnea, legumele si sare. Carnea e fiarta ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se pune carnea de pui la fiert cu vegeta,legumele se taie cubulete si se pun la calit.Dupa ce sunt calite se adauga la fiert alaturi de pui.Dupa ce sa fiert carnea se adauga galbenusul de ou si smantana subtiate cu apa dar numai dupa ce se ia oala de ...
1-1011-17
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pui - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z