SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu otet

 Bors cu ciolan crud Bors cu ciolan crud
Ciolanul se curata, se spala si se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se mai lasa 40 minute la foc mic cu capac.Separat caliti in ulei legumele curatate si tocate: ceapa, morcov, pastarnac, dovlecel, ...
 Ciorbica pt Cristiana Ciorbica pt Cristiana
Punem carnea la fiert intro oala cu 1,5 litri apa. Cand fierbe se ia spuma, apoi se adauga ceapa taiata marunt si restul de zarzavat taiat bucatele, usturoiul intreg (pt a putea fi scos). Cand carnea si zarzavatul sunt fierte, potrivim ciorbica de ...
 Ciorba de loboda rosie si spanac Ciorba de loboda rosie si spanac
Intro oala punem la fiert 3 l apa. Cand apa fierbe, agaugam morcovul si cartoful taiate cubulete, orezul, ceapa si usturouil taiate marunt. Cand orezul este fiert, adaugam loboda si spanacul, spalate si taiate fasii. Lasam sa fiarba 4-5 minute, ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta spalata si curatata bine se pune la fiert cu putina sare, boabele de piper si legumele intregi si osul pentru cca 1 ora (pana cand burta este fiarta bine).Se ia spuma ori de cate ori este nevoie. Cand burta este fiarta, se scoate se taie fasii ...
 CIORBA DE FASOLE TARCATA CU AFUMATURA CIORBA DE FASOLE TARCATA CU AFUMATURA
Aceasta ciorba e tare gustoasa si niciodata nu o gatesc fara tarhon, pe care il conserv in otet si care da ciorbei o aroma deosebita.Fasolea spalata, se pune la fiert in 5 l apa rece. Dupa ce da in cateva clocote, arunc apa colorata, o spal din nou ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se fierbe burta cam pe jumatate, se scoate si se taie feliute subtiri apoi se fierbe mai departe. Eu schimb apa si pun si ceapa intreaga ca sa inmoaie un pic burta. Se pune si osul bine spalat sa fiarba cu burta. Se adauga morcovul ras si se fierbe ...
 Ciorba  de salata cu leustean, absolut senzationala! Ciorba de salata cu leustean, absolut senzationala!
Curatam salata si o spalam in 3-4 ape. Intro oala de 3 litri, punem uleiul la incins, adaugam salata taiata bucati si o calim la foc domol pana se inchide la culoare(eu asa am invatat de la mama ca prin calire se pierde din amareala salatei). Adaugam ...
 Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si ...
 CIORBA DE BURTA CIORBA DE BURTA
Dezghetam burta, se pune la fiert in 4 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a scazut. Adaugam zarzavatul curatat, taiat marunt, continuam fierberea completa a zarzavatului, adaugam sare, otet si usturoiul pisat, apoi luam oala de ...
 Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
Se spala spanacul in cateva ape.Intro oala de 4 litri, se pune uleiul la incins, se adauga ceapa verde taiata marunt, se caleste usor, apoi se adauga spanacul rupt sau taiat bucati(al meu a fost cu frunze f. mari), se caleste alaturi de ceapa pana se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata se strecoara printr-o sita foarte deasa si se pune la fiert din nou.In supa se adauga burta bine spalata si se mai lasa sa fiarba 40 min.Daca se evapora ...
 Ciorba de cartofi cu carnati si galuste Ciorba de cartofi cu carnati si galuste
Se toaca ceapa marunt si se pune la foc impreuna cu carnaciorii si cartofii taiati cubulete.Cand s-a inmuiat ceapa si s-au rumenit carnaciorii se adauga boiaua si se stinge imediat cu apa.Se mai adauga apa ,aprox 4 litri si se lasa sa fiarba aprox ...
 Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena) Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena)
Intro oala de 3 litri punem apa la fiert. Cand fierbe apa, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), morcovii ( curatati, spalati, taiati bucatele mici), fasolea (curatata, spalata, taiata sau rupta bucati mici). Cand toate sunt fierte, se ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca spuma se scot cubuletele de carne , se spala, se arunca apa in care au fiert si se pun din nou la fiert in apa rece si curata cu cele 2 - 3 linguri de ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Intr-o oala de 3.5 litri se pun la fiert ceapa, ardeii si zarzavatul.Perisoarele:Imediat, intr-un castron se pun carnea tocata, ceapa, orezul, faina, oul, mararul, patrunjelul si sarea. Acestea se amesteca bine impreuna. Se ia apoi cu mainile ude ...
 Ciorba din papadie Ciorba din papadie
Tai costita cat mai mic si prajesti bucatelele in ulei,in oala n care vei face ciorba.Adaugi usturoiul taiat marunt,lasi sa se caleasca putin impreuna si tragi de pe foc.Torni 1,5 l apa si pui din nou la fiert.Cand da in clocot,adaugi orezul ales si ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se ia burta si se spala. Daca vi se pare ca are miros se pune cateva ore, chiar o zi, in putina apa cu cateva linguri de otet.Se fierbe burta la foc mediu pana se inmoaie, cam 2 ore. Se scoate si se taie fasii de 5 cm lungime si 1 cm latime.Se curata ...
 Ciorba de ciolan de porc Ciorba de ciolan de porc
Se spala ciolanul, se taie si se fierbe 30 minute in 2 l apa cu 1 lingurita sare. Se strecoara supa, se desprinde carnea de pe os si se taie in bucatele. Se curata, se spala si se taie legumele dupa preferinta. Se alege si se spala orezul. Se incinge ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala burta in mai multe ape si se curata cu sare pana ramane alba. Se curata si se spala legumele. Se pun la fiert burta, piciorul de vitel, legumele intregi, foaia de dafin si boabele de piper, in apa cu sare. Se indeparteaza spuma care se ...
 Ciorbita de burta Ciorbita de burta
Se spala bine burta si se lasa cam -1-2 ore in apa rece cu otet sa-i mai i-a din miros,dupa care se pune la fiert impreuna cu osul.Dupa ce a fiert jumate de ora se pune ceapa intreaga si morcovi.O lasam sa fiarba foarte mult si probam cand este ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu otet - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z