SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu otet

 Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei
Legumele se toaca ,dovleceii se taie cubulete,se aseaza in oala de supa impreuna cu carnea cubulete si se dau in cateva linguri de ulei masline la dutuit pana cand incep sa-si lase miros, se amesteca in oala. Se adauga apa, pasta de rosii si se lasa ...
 Ciorba de perisoare cu smantana Ciorba de perisoare cu smantana
   1. legumele se curata si se spala .orezul se spala .    2. morcovulsi telina razuite , ceapa taiata marunt se pun la fiert in 4 litrii apa clocotita se pune sare si putina boia .    3.  dupa 15 min carnea tocata ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pune la fiert pieptul de pui cu sare,se spumeaza apoi se adauga morcovul dat prin razatoare,albitura bucati intregi si ceapa crestata.Cand se fierb se scot zarzavaturile lasate intregi.Se caleste gogosarul taiat fideluta si se adauga in ciorba ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
 Preparare: eu folosesc oala sub presiune pentru a fierbe burta pentru ca se face mult mai repede , la fel si pentru a fierbe carnea de vita. Intr-o oala cu 4,5 l apa punem la fiert burta intreaga, cu sare si cateva foi de dafin si o lasam sa ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Se caleste ceapa si slanina, dupa care se pune si morcovul (dat pe razatoare). Salata se spala si se rupe (sau se taie).  Legumele se pun la fiert in oala de ciorba si se lasapana cand sunt pe jumatate gata, apoi se pune si salata. Dupa ce s-a ...
 Ciorba de peste la ceaun Ciorba de peste la ceaun
Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.   Cand ...
 Supica de fasole verde Supica de fasole verde
Fasolea se curata si se rupe, se spala jub jet de apa. Legumele , morcovul, ardeii, ceapa se curata, se spala, morcovul se rade, ceapa se toaca la fel si ardeii capia, cartofii se taie cubulete. Ceapa cu morcovul si ardeii se pun in oala in cateva ...
 Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase
Se curata morcovul,patrujelu,telina si se taie cubulete,apoi se calesc in putin ulei,dupa care se pune ardeiul taiat si el cubulete . Se pune apa peste zarzavaturile calite apoi costita taiat si fasolea(care eu am pus-o de seara la inmuita in apa ...
 Ciorba de miel a la Radu Anton Ciorba de miel a la Radu Anton
 Preparare :  Spalam si pregatim bucatile de carne . Dupa aceae spalam si curatam zarzavatul . Eu le-am maruntit  cubulete iar telina si pastranacul le-am facut cu robotul.    Se pune zarzavatul si carnea de miel la fiert ina ...
 Ciorba de salata verde cu omleta Ciorba de salata verde cu omleta
Punem o oala cu apa si putina sare pe foc, apoi punem ceapa, morcovul, pastarnacul si lasam pana se inmoaie toate, dupa care vom pune si salata taiata fasii, nu foarte lungi si jumatate de legatura de marar Intre timp pregatim omleta din ou si ...
 Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita
Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga pastarnacul, prazul si ceapa verde si se calesc 10 minute amestecand din cand in cand pana cand ceapa si prazul s-au inmuiat. Intre timp se taie partea lemnoasa a sparanghelului si se arunca.Varfurile se ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Carnea se spala si se pune intr-o oala in apa cu sare. Se lasa sa dea cateva clocote, iar apoi se scoate, supa se strecoara,carnea se spala si se pune din nou la fiert, astfel ciorba va iesi limpede. Se aduga si legumele. Se lasa sa fiarba la foc mic ...
 Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare
 Preparare :  spalam si taiem aripioarele de pui ( eu am aruncat varfurile) si le punem la fiert cu ceapa echalote taiata solzisori si lingura de ulei de masline, adaugam la inceput cam 1 litru de apa. Dupa ce a clocotit si am spumat ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Pulpele se pun la fiert in apa rece. Ceapa si ardeiul se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe razatoarea mare. Se pun toate la calit in ulei, iar cand carnea e pe jumatate fiarta se pun si ele in oala. Se adauga si orezul spalat si se lasa la ...
 Bors de cega si caras Bors de cega si caras
     Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete  si  turnam borsul fierbinte si 3-4 linguri cu otet. Punem in oala cu grija si bucatile de peste si mai lasam sa clocoteasca de ...
 Bors cu fasole si tarhon Bors cu fasole si tarhon
Se spala bine fasolea apoi se lasa in apa (eu o las de seara pana dimineata)va fierbe mai repede. Morcovul se curata si se taie la fel si ceapa se curata si se lasa intreaga Fasolea se pune la fiert impreuna cu morcovul,ceapa,sarea si putin delikat ...
 Supa chinezeasca cu ciuperci de padure Supa chinezeasca cu ciuperci de padure
Am calit in uleiul de masline morcovul taiat bastonase, si apoi ciupercile lasate mai mari. Am adaugat 500 ml apa si am condimentat cu sare si piper, cuisoare si am lasat sa clocoteasca 15-20 minute pana au fiert aproape cat trebuie ciupercile ( ...
 Supa de fasole, cu scarita afumata Supa de fasole, cu scarita afumata
   Fasolea se lasa cateva ore in apa, pentru a se inmuia. Se arunca apa, apoi se pune la fiert in alta apa, aruncand de inca doua ori apa in care fierbe, pentru a inlatura toxinele.     Punem intr-o oala sub presiune ...
 Supa de dovleac Supa de dovleac
Dovleacul se curata de coaja si de samburi si se da prin razatoarea mare. Se pun la fiert 3l de apa. Cand fierbe se adauga dovleacul. Intr-o craticioara se pune uleiul amestecat cu faina, se caleste la foc potrivit 2-3 minute amestecand mereu, dupa ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala carnea de vita si burta,apoi se pun la fiert cu un praf de sare.Se spumeaza ori de cate ori este nevoie,pana cand zeama ramane limpede. Se curata morcovii,ceapa,pastarnacul  si telina.Usturoiul se curata si se piseaza cu un pic de sare. ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu otet - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z