SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri cu ulei

 Mujedei de usturoi Mujedei de usturoi
-se piseaza usturoiul bine si se freaca cu sare;-dupa ce l-am pisat bine se freaca cu ulei timp de 5 minute pana devine cremos,- se pune intre timp zeama de lamaie sau otet.-la sf se poate picura si putina apa minerala ...
 Sos pentru pizza Sos pentru pizza
Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pasta de rosii si de ardei, apoi se toarna pa si se fierbe. Se pun si condimentele, dupa gust.Se serveste calda cu pizza. ...
 maioneza rapida maioneza rapida
:puneti intr0un vas inalt cele doua galbenusuri,cel fiert faramitat,mustarul,zeama de lamaie si sarea si se omogenizeaza cu mixerul.Dupa ce am omogenizat adaugam treptat ulei mixand incontinuu si tot asa pana terminam uleiul.Daca aveti ghinionul sa ...
 Maioneza dietetica Maioneza dietetica
Maioneza asta e dietetica pentru ca nu foloseste galbenus de ou,cel care este colesterolic.Procedeul de preparare e exact la fel ca pentru orice maioneza.Se poate fluidiza la sfarsit ,daca e nevoie cu iaurt fara grasime sau apa. ...
 Sos de carne Sos de carne
Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul, apa si patrunjelul tocat marunt. Se da la cuptor timpul fiind in functie de carnea utilizata. Se completeaza din cand in cand cu apa in functie de ...
 Sos Ragu Sos Ragu
Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul. Se incorporeaza carnea tocata, se stinge cu vin, se adauga putina apa si se fierbe 30 de minute. Se adauga sosul de rosii (rosiile in sos tomat se proceseaza ...
 Salsa verde Salsa verde
Intr-un recipient inalt punem toate ingredientele si cu ajutorul unui mixer, mixam totul pana cand devine o crema destul de densa. Acest sos se foloseste pentru carnea si legumele fierte. ...
 Sos dupa reteta tzatziki Sos dupa reteta tzatziki
Se zdrobeste usturoiul, se pune piperul, o lingura de helas, zaharul si se freaca cu 1-2 linguri de ulei. Se adauga smantana, se amesteca bine puna ce se face o spuma. Se pune mararul tocat si se lasa cca 15 min sa se patrunda aromele.Se poate servi ...
 SOS DE HREAN SOS DE HREAN
Se prepara un sos alb din faina,ulei si lapte;cind e gata,se ia de pe foc si se pune imediat smintina, amestecata cu putina apa rece.Se sareaza,pipereaza, acreste(sosul) dupa gust.Hreanul,ras prin razatoarea cu gauri mici,se pune in sos,doar in ...
 Lutica Lutica
Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai pot fi inlocuite cun un borcan sau o conserva mare de rosii in bulion. Rosiile se pot toca cu un robot manual sau la cutit (nu folositi robot electric, ...
 sos tartar sos tartar
Se pregateste din 1 galbenus fiert si unul crud, sare, piper, mustar, otet (se face ca o maioneza), se adauga incet uleiul. ...
 Crema de usturoi Crema de usturoi
Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul pana se formeaza o crema. Se adauga ulei pana se ingroasa compozitia (depinde de cantitatea albusului de oua).Se poate servi la preparate de peste ...
 salsa iute salsa iute
- se curata ardeii de seminte si se taie foarte marunt (eu ii toc cu usturoiul)- se marunteste usturoiul si se toaca.- se amesteca toate ingredientele si se lasa la marinat cam vreo 2 zile. ...
 Hribi cu tagliatelle Hribi cu tagliatelle
Se incinge o tigaie si se adauga ulei de masline. Aruncati in el si o bucatica de usturoi taiat in doua, caliti si inlaturati usturoiul pentru ca deja aroma cautata este in ulei. Aruncati hribii in tigaie si cand prinde culoare stingeti cu vin. ...
 Sos pentru spaghetti Sos pentru spaghetti
Oparim cu apa clocotita rosiile si le decojim ,le taiem cubulete.Pisam cu latul cutitului usturoiul apoi il taiem bucatele il prajim 2~3 minute la foc mic .Adaugam rosiile le prajim pina se schimba un pic culoarea si adaugam capia taiata pai cu ...
 Sos ALL-I-OLI Sos ALL-I-OLI
1) Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu sare, otet/zeama de lamaie2) Se adauga putin cate putin uleiul si se amesteca fara oprire. Cand se vede ca a iesit ca o "crema" alb-verzuie si tare, inseamna ca este gata.Se foloseste in companie de toate ...
 sos de paste cu ardei si ton sos de paste cu ardei si ton
Se taie ceapa marunt,se curata ardeii se toaca,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc 10 min.Apoi se curata rosiile ,se toaca cu tonul maruntit se adauga peste ardeiul si ceapa calite.Se adauga 2 linguri de apa si se lasa la foc mic pana ...
 Mujdei de usturoi Mujdei de usturoi
Se curata usturoiul, se piseaza pe urma se pune intr-un castron impreuna cu vegeta se toarna cate un pic de ulei amestecandu-se pana ce se obtine o pasta, pe urma se pune smantana, se adauga menta si leusteanul taiate foarte marunt, totul se amesteca ...
 Sos de iaurt cu usturoi Sos de iaurt cu usturoi
Se amesteca toat ingredientele in ordinea mentionata. Acest sos va scoate in evidenta aroma frigaruilor. Primavara, usturoiul folosit la sos poate fi inlocuit cu leurda. ...
 sosul maioneza sosul maioneza
Se freaca galbenusurile cu o lingura de lemn si se adauga ulei cate putin,picatura cu picatura sau se toarna in fir foarte subtire si se freaca continuu pana ce compozitia devine groasa.Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine,apoi se adauga un ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri cu ulei - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z