SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri

Sos de ceapa cu ciuperci
Un sos pentru gurmanzi si nu numai, ce delecteaza papilele gustative prin aroma legumelor combinate cu minunatele ciuperci albe! ...
Sosuri
Cei mai indemnatici si priceputi bucatari acorda importanta maxima fiecarui detaliu,de aceeea este foarte important si pentru tine sa sti sa prepari un sos alb , care imbogateste cu adevarat buchetul de arome al salatei sau al fripturii ! ...
sos tartar
Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pana se zdrobesc fileurile de ansoa, se adauga castravetii taiati ca jumatati de betisoare de chibrituri si patrunjel verde. ...
sos pentru vanat
Se topeste untul, se adauga faina, aspicul, vinul, cimbrul si dafinul. ...
Sos de gutui
Se dau gutuile bine spalate pe razatoarea mare si se fierb cu putina apa pana se inmoaie. ...
Sos Meuniere
Se caleste in unt patrunjelul tocat marunt,se adauga sosul de lamaie, piperul (de preferinta proaspat macinat)sarea si caperele. Se serveste cald la diferite preparate din carne sau legume. ...
Maioneza cu mustar
Se adauga la miaoneza mestecand continuu cu o lingura de lemn ,mustarul,oteul si prafu de piper. ...
Unt cu hrean
Se rade hreanul, se bate in mojar, se strecoara prin sita si se amesteca cu untul batut spuma, zeama de lamaie si sare. Se de la rece. ...
Sos de maioneza cu frisca
Se adauga la maioneza frisca batuta impreuna cu sarea si zeama de lamaie dupa gust, amestecandu-se bine.Este foarte bun servit cu peste. ...
Sos de morcovi
Peste sosul alb se adauga sucul de morcovi si se se ferbe 3-4 min.Se ia de pe foc si se adauga margarina. ...
sos de capere
Se rumeneste faina in untul topit, se stinge cu supa si se da in cateva clocote. ...
Sos de visine
Visinele se pun la fiert cu 50 ml apa pana devin o pasta.Se paseaza.Se rumeneste faina cu unt, se aduga visinela pasate si se calesc impreuna. ...
 Sos rapid de rosii Sos rapid de rosii
1 Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le usor timp de circa 8 minute, pina se inmoaie 2. Adaugati rosiile, pasta de rosii, vinul, zaharul, sarea, piperul si amestecati bine 3. Lasati sa de ain clocot, apoi fierbeti ...
 Sos pentru friptura Sos pentru friptura
1. Topiti untul in tigaie, adaugati ceapa si caliti-o timp de aproximativ 5 minute sau pina se inmoaie 2. Adaugati rosiile, berea, otetul, sos worcestershire, pasta de rosii, zaharul si mustarul si amestecati pina se omogenizeaza 3. Lasati sa de ain ...
 Sos bechamel Sos bechamel
1. turnati laptele intr-o tigaie mica si adaugati ceapa, morcovul, foaia de dafin, boabele de piper si tulpinile de patrunjel. Lasati pe foc pina aproape da in clocot, apoi luati tigaia si lasati-o deoparte timp de 30 de minute pentru infuzie 2. ...
Sos bordelez
1. Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati sunca si lasati-o sa se prajeasca timp de 2 minute, amestecind. Adaugati ceapa, morcovul, ciupercile si caliti-le timp de aproximativ 8 minute sau pina cind se inmoaie si capata o culoare usor maronie 2. ...
 Sos remoulade Sos remoulade
1. Puneti caperele tocate, castraveciorii si fileul de ansoa intr-un castron mic si amestecati-le 2. Adaugati maioneza, mustarul si verdeata tocata si amestecati bine. Asezonati dupa gust cu sare si piper, se serveste rece. ...
 Sos tartar Sos tartar
1. amestecati intr-un castron castraveciorii cu caperele, adaugati maioneza si amestecati bine bine, apoi incorporati smintina 2. incorporati otetul si verdeata, amestecati bine 3. acoperiti vasul si puneti-l la rece 30 de minute inainte de a servi ...
 Maioneza Maioneza
1. puneti in blender sau in mixer galbenusurile, mustarul, zeama de lamiie (otet), zaharul, putina sare si piper, 1 lingura de ulei. Amestecati-le timp de jumatate de minut sau pina devine omogen, mai deschis la culoare si de consistenta unei creme ...
Sos bolognez
incingeti uleiul intr-o tigaie mare, adaugati ceapa, morcovul, telina si usturoiul si caliti-le la foc mic timp de aproximativ 5 minute sau pina se inmoaie Adaugati carnea tocata si prajiti-o pina cind devine peste tot maronie, amestecind din cind in ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z