SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri cu rosii

 Sos pentru spaghete Sos pentru spaghete
Se taie toate legumele. Se prajeste ceapa, se adauga cateii de usturoi. Cand ingredientele prind o culoare aurie se adauga ardeii grasi si dovleceii. Dupa ce se inmoaie ardeii, se adauga pulpa de rosii si se pune la fiert la foc mic. Inainte de ...
 Sos bolognez Sos bolognez
Se taie ceapa in cubulete si se rumeneste in uleiul de masline. Se adauga ramurile de telina si usturoiul, taiat cat mai marunt. Se taie in cubulete rosiile decojite si se adauga in vas. Se lasa vasul la foc mic 15 minute. Se adauga supa de vita, ...
 Sos de rosii Sos de rosii
Se taie in cubulete ceapa si se prajeste in 4 linguri unt. Se adauga morcovii, taiati cat mai marunt. Se acopera vasul si se lasa sa se caleasca 15 minute. Se pun in vas rosiile curatate de coaja si taiate in cubulete sau pasta de tomate. Se adauga ...
 Sos de rosii II Sos de rosii II
Ceapa, usturoiul, telina, se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare. Intr-o craticioara se pun la incalzit untul si uleiul, se adauga legumele. Se amesteca 4-5 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga rosiile maruntite si sosul lor, sare si ...
 Sos de legume Sos de legume
Se curata, se spala si se taie bucati legumele si zarzavaturile, apoi se pun la calit in ulei in ordinea urmatoare: incepeti cu morcovii, dupa 3-4 minute pastarnacul, telina, urmeaza ardeii grasi, cartofii, dovlecelul, ceapa, continuati cu rosiile, ...
 Sos de mere cu busuioc Sos de mere cu busuioc
Se curata merele si se taie felii. Rosiile se taie in 4 bucati. Merele se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie de teflon, pana se inmoaie un pic si capata un pic de culoare. Se scot dupa aceea feliile de mere pe o farfurie, iar in tigaie se topeste ...
 Sos de rosii Sos de rosii
Se pun la fiert 200 ml apa cu concentrat (sau zeama de la supa, rasol, etc.) cu zahar si bulion . Intr-o craticioara se amesteca uleiul cu ketchup sau rosii curatate de pielita si tocate foarte marunt.Adaugati faina si puneti pe aragaz la foc mic ...
 Stufat de vita Stufat de vita
1. Ceapa, morcovul, telina se taie bucati, rondele se pun la calit cu usturoiul in uleiul incins(eu am folosit o cratita de pamant,este ideala pentru stufaturi).2. Carnea se curata de pielite, se spala bine, se sterge cu hartie de bucatarie, se da ...
 Carnita de taur in sosulet. Carnita de taur in sosulet.
Carnea o spalam si o taiem in bucatele mici si punem sare si piper peste ea.restul ingredientelor ceapa,ardeiul,usturoiul,si rosiile le curatam,le spalam si taiem in juliana si facem o prajela in uleiul de masline(punem prima data ceapa taiata si ...
 Creveti, in sos picant-gampa al pil pil Creveti, in sos picant-gampa al pil pil
Descongelam creveti.In cratita de lut punem uleiul ,usturoiul curatat ,taiat in feliute , ciusca taiata in 3 sau 4 daca este mare si daca ciusca este mica in 2-ua.Lasam sa se rumeneasca putin.Apoi adaugam creveti si invirtim.Intr-un pahar ...
 Sos de rosii Sos de rosii
Se spala rosiile si se fac suc, se curata ceapa si se pune la calit. Cand ceapa este calita se adauga sucul de rosii si condimentele se lasa la foc pana ce se ingroase aproximativ 20 de minute.Acest sos se serveste la preparate cu carne. ...
 Sos de rosii Sos de rosii
Se spala bine rosiile si se taie in bucatele ,lasandu-se la scurs timp de 1 ora.Intre timp,se spala si se curata restul legumelor.Se taie in bucati si se pun la calit cu un pic ulei.Cand aceste legume capata o culoare aurie ,se aduaga rosiile taiate ...
 Sos de rosii cu busuioc Sos de rosii cu busuioc
Rosiile se spala si se taie in cubulete micute.Peste rosii se pune usturoiul tocat marunt,se potriveste de sare,condimente,ulei de masline dupa gust.Se serveste ca si garnitura la preparate din carne, peste,branza sau pe diferite tartine ...
 Sos cu perisoare Sos cu perisoare
Intrun castron amestecam bine ingredientele de mai sus fara cele pt sos. Intrun cratit, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim usor pana devine sticloasa, adaugam boiaua, si punem o cana si jumatate de apa, lasam sa fiarba. Intre ...
 FICATEI CU SOS DE ROSII FICATEI CU SOS DE ROSII
Se fierb ficatei timp de 5 minute, intre timp se pun rosiile decojite si date pe razatoare impreuna cu bulionul si usturoiul tocat marunt la prajit in putin ulei , dupa ce fierb ficatei se pun la prajit separat, cand s-au prajit se adauga peste sosul ...
 Sos pentru pizza Sos pentru pizza
Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pasta de rosii si de ardei, apoi se toarna pa si se fierbe. Se pun si condimentele, dupa gust.Se serveste calda cu pizza. ...
 Sos de carne Sos de carne
Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul, apa si patrunjelul tocat marunt. Se da la cuptor timpul fiind in functie de carnea utilizata. Se completeaza din cand in cand cu apa in functie de ...
 Sos Ragu Sos Ragu
Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul. Se incorporeaza carnea tocata, se stinge cu vin, se adauga putina apa si se fierbe 30 de minute. Se adauga sosul de rosii (rosiile in sos tomat se proceseaza ...
 Lutica Lutica
Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai pot fi inlocuite cun un borcan sau o conserva mare de rosii in bulion. Rosiile se pot toca cu un robot manual sau la cutit (nu folositi robot electric, ...
 Raita (Sos de iaurt) Raita (Sos de iaurt)
Se pune iaurtul intr-un castron si se bate bine cu furculita pana ce nu mai are cocoloase.Se adauga apa si se mai bate un pic apoi se pune sarea,piperul, chimenul,rosiile si castravetii.Se amesteca.Se serveste rece .De obicei se serveste langa orez. ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri cu rosii - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z