SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri cu piper

 Sos alb "Cristina" Sos alb "Cristina"
Se ameste bine toate ingredientele si este gata sosul !   ...
 Sos salsa Sos salsa
Se pun la calit rosiile taiate marunt (sunt bune si cele conservate) in uleiul de masline circa 2 minute. Se aduga bulionul si se amesteca incontinuu. Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte! ...
 Sos de usturoi cu morcov Sos de usturoi cu morcov
Morcovul se da pe razatoare, pe ochiurile mici, iar usturoiul se piseaza marunt. Galbenusul, lasat la temperatura camerei, se freaca cu usturoiul pisat. Se adauga:  mustarul, sosul de soia si lamaia, alternandu-le. Se amesteca bine doar intr-un ...
 Ragu alla bolognese Ragu alla bolognese
Legumele se taie cubulete si se pun la calit, pe urma se adauga carnea, care se lasa timp de 10 minute la foc mare si apoi adaugati vinul (la foc mic), dupa ce s-a evaporat vinul adaugati sucul si concentratul de rosii . in timpul acesta daca este ...
 Sos bearnez Sos bearnez
Otetul si vinul se pun la fiert cu ceapa tocata marunt, piperul zdrobit, ardeiul iute taiat feliute, firul de asmatui si un varf de cutit de cimbru. Se fierb circa 20 min. la un foc domol si apoi se strecoara esenta printr-o etamina. Cele doua ...
 Sos de lamaie Sos de lamaie
Uleiul se bate bine pana incepe sa se tulbure. Se pune apa minerala, zeama de lamaie, sare de lamaie si sare. Se amesteca in continuare, se adauga verdeata si piper si se continua amestecarea pana se omogenizeaza. Se gusta si se mai adauga din ...
 Sos Bechamel Sos Bechamel
Se ia o tigaie si se pune la foc mediu. Desfacem pachetul de unt si-l turnam in tigaie. Dupa ce s-a topit untul aduagam faina, presarata putin cate putin, ca sa nu avem cocoloase. Apoi stingem cu lapte, turnat iarasi incet. La sfarsit adaugam ...
 Sos pentru spaghete Sos pentru spaghete
Se taie toate legumele. Se prajeste ceapa, se adauga cateii de usturoi. Cand ingredientele prind o culoare aurie se adauga ardeii grasi si dovleceii. Dupa ce se inmoaie ardeii, se adauga pulpa de rosii si se pune la fiert la foc mic. Inainte de ...
 Sos de rosii Sos de rosii
Se taie in cubulete ceapa si se prajeste in 4 linguri unt. Se adauga morcovii, taiati cat mai marunt. Se acopera vasul si se lasa sa se caleasca 15 minute. Se pun in vas rosiile curatate de coaja si taiate in cubulete sau pasta de tomate. Se adauga ...
 Maioneza Maioneza
Se fierbe tare un ou, se curata de coaja si de albus. Galbenusul se sfarama cu o furculita cat mai fin (poate fi trecut si printr-o sita metalica). Se pune intr-un castron galbenusul fiert sfaramat si galbenusul crud. Se amesteca bine cu un praf de ...
 Sos de tarhon cu mustar Sos de tarhon cu mustar
Se amesteca mustarul cu zaharul praf si se adauga apoi uleiul, turnat picatura cu picatura, ca la maioneza, amestecand mereu cu o lingura de lemn.Cand s-a adaugat tot uleiul, se condimenteaza, dupa gust, se adauga zeama de lamaie si se adauga ...
 Sos de menta Sos de menta
Amesteca bine toate ingredientele, iar cand compozitia este omogena, pune vasul la bain-marie, la foc potrivit, si fierbe cinci minute. ...
 Tzatziki II Tzatziki II
Castravetii se curata, se taie bucatele mici sau se dau pe razatoare. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa la scurs, 30 minute. Se scurg bine, in maini si se pun intr-un bol, se adauga branza, iaurtul, usturoiul pisat, menta tocata fin, sare si ...
 Sos Pesto Sos Pesto
Busuiocul se spala, se scot frunzele de pe tija, se pun pe un prosop sau pe hartie abosrbanta pentru a indeparta apa de la procesul de spalare, trebuie sa fie uscate. Usturoiul se curata si se taie marunt. Se pun intr-un vas, se adauga sare si se ...
 Sos de rosii II Sos de rosii II
Ceapa, usturoiul, telina, se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare. Intr-o craticioara se pun la incalzit untul si uleiul, se adauga legumele. Se amesteca 4-5 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga rosiile maruntite si sosul lor, sare si ...
 Sos rapid de usturoi Doina Sos rapid de usturoi Doina
Puneti intr-o cana de blender usturoiul curatat si taiat bucati, galbenusul, mustarul zeama de lamaie sau otetul, miezul de paine stors, bicarbonatul, uleiul, condimentati si mixati 15-20 secunde. Adaugati smantana sau iaurtul, dregeti gustul, dupa ...
 Sos de marar Sos de marar
Intr-o craticioara puneti uleiul (untul) si faina, la foc mic. Amestecati cu un tel 2-3 minute pana incepe putin sa sfaraie (nu prajiti faina) si adaugati laptele (fierbinte), amestecand energic cu telul. Sosul se va ingrosa imediat.Adaugati mararul ...
 Sos de smantana cu ciuperci Sos de smantana cu ciuperci
Intr-o tigaie pui cam 2 linguri ulei de masline si adaugi ciupercile spalate si stoarse de apa le calesti cam 5 secunde ,dupa care adaugi smantana lichida condimentezi cu sare, piper si putin cimbru si lasi sa fiarba la foc mic cam 10 minute pana ...
 Sos de usturoi cu smantana Sos de usturoi cu smantana
Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si putin otet si se freaca bine de tot, trebuie sa rezulte o pasta ceva mai grosuta.Se adauga smantana si se amesteca pana se omogenizeaza, la sfarsit se ...
 Sos de legume Sos de legume
Se curata, se spala si se taie bucati legumele si zarzavaturile, apoi se pun la calit in ulei in ordinea urmatoare: incepeti cu morcovii, dupa 3-4 minute pastarnacul, telina, urmeaza ardeii grasi, cartofii, dovlecelul, ceapa, continuati cu rosiile, ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri cu piper - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z