Carnati de casa
Matele se curata de mizerie cu dosul unui cutit iar apoi se spala in mai multe ape. Se lasa din cand in cand matele in apa cu otet si in apa cu bicarbonat. procesul de spalare dureaza cateva ore. E bine sa faceti matele cu o zi inainte de a le ...
Pelimeni cu carne.
Aluatul il pregatim amestecand toate ingredientele mentionate mai sus. Aluatul trebuie sa iasa foarte virtos, si se framanta nu mai putin de 15 minute pentru a fi suficient de elastic. Se lasa apoi 30 minute sa se odihneasca. Umplutura o realizam la ...
Ceafa afumata (de casa )
ceafa afumata se spala si se pune la fiert cu toate ingredientele , mai putin boiaua si usturoiul . este fiarta cand furculita intra usor in carne , cam in 40 min . ceafa se scurge de zeama , cat este calda se unge cu boia si ...
Muschiulet file(pastrana) -mezel
Se pregateste prima data adjica (cum zice anisoara ,un sos de ardei,rosii si usturoi) Se toaca toate foarte bine marunt, nu stiu reteta poate ne va spune pe parcus Anisoara, dar eu asa am procedat,le-am tocat toate Se amesteca acest sos cu ...
1