Ciuperci la cuptor
Pot spune ca am avut o copilarie frumoasa,cu mancaruri specific romanesti,pregatite cu iscusinta si mult suflet de bunica.Duminica ramane in mintea mea drept ziua in care se servea friptura.Indiferent ca era de porc,pasare sau vita,ca era la ...
Ciulama de ciuperci cu mere a la Tradaro
- La ciuperci li se rup coditele si se spala foarte bine, apoi se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.- Intr-un alt vas se pune apa, faina, usturoiul tocat marunt, uleiul, 1/2 lingurita cimbru praf, sare si se pune la foc potrivit si se ...
Ciulama de ciuperci Tradaro
Se curata ciupercile si se spala foarte bine, apoi se pun la fiert in apa cat sa le acopere cam 2 cm peste.Intr-un alt vas se pune untul cu usturoiul tocat marunt si se rumeneste la foc potrivit pana usturoiul devine putin auriu. Atentie sa nu se ...