SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu otet

 Coaste de porc impletite Coaste de porc impletite
Din toate ingredientele de mai sus se face o marinata in care se pun coastele cam 6 ore. Dupa ce au stat la marinat, impreunam coastele, ca in fotografia de prezentare, si la punem la cuptor impreuna cu marinata, pana sunt ele patrunse bine. ...
 Pui la gratar cu crusta rumenita cu susan Pui la gratar cu crusta rumenita cu susan
Se spala carnea, se zvanta cu hartie absorbanta si se impregneaza din belsug cu un amestec preparat din ulei de masline, otet, susan si toate celelalte condimente. Se lasa sa se odihneasca la rece in acest baitz minim 15 minute. Eu l-am lasat de ...
 Pulpe gustoase Pulpe gustoase
Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi pe grillul incins.Salata:Varza o dai pe razatoare, ceapa o toci marunt.Asezonezi cu sosul obtinut din ulei, otet, sare, zahar.Servesti pulpa alaturi ...
 Friptura de porc in saramura de bere Friptura de porc in saramura de bere
Ceapa si usturoiul se curata.Ceapa se taie inele,usturoiul se taie/zdrobeste si se pun intr-un recipient incapator in care sa incapa carnea.Se adauga frunzele de dafin,nucsoara(eventual mirodeniile dorite),otetul,coniacul si berea.In aceasta saramura ...
 Cote de miel premier Cote de miel premier
Am pregatit un sos din ingredietele pentru marinat. Am maruntit cu miniroboul meu telina, usturoiul, patrunjelul, ierburile aromate . Am pregatit pe un platou bucatile de cote de miel spalate si sterse bine si restul ingredientelor.Am trecut fiecare ...
 Coaste la cuptor cu cimbru de camp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas) Coaste la cuptor cu cimbru de camp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)
Tomilho (Thymus Vulgaris) este o plantã care trãieste in sol sec, deci putinã apã...eu il tin in vas.In Portugalia se foloseste la marinarea cãrnurilor mai grase, supe, aromatizarea uleiului de mãsline...Cuvântul latin" Thymus", vine din ...
 Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra
Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura, punem cartofii (curatati, spalati) taiati felii langa carne, stropim cu un pahar de bere neagra, condimentam cu condimentele mentionate, punem ...
 Carne de vita in bait de vanat Carne de vita in bait de vanat
Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a racit se toarna peste carne.Se lasa la macerat intre 12 si 24 ore.Carnea se stoarce de bait si se pune intr-o tava cu putin ulei si 200 gr de ...
 Gratar de pui cu sos roquefort Gratar de pui cu sos roquefort
Preparare : facem intr-un bol un amestec din ulei, otet balamic, soia, ketchup si ierburi aromate. Facem fiecare bucata de piept de pui cu sare si piper si apoio trecem prin amestecul facut . Ideal este sa le lasam asa la frigider pentru o ora.Dupa o ...
 Pulpe gustoase Pulpe gustoase
Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi pe grilul incins.Salata:Varza o dai pe razatoare, ceapa o toci marunt.Asezonezi cu sosul obtinut din ulei, otet, sare, zahar.Servesti pulpa alaturi ...
 Pui la punga cu legume si fructe Pui la punga cu legume si fructe
Merele se curata de coaja si se taie felii mari, morcovii cu taie rondele, cartofii felii mari, gogosarii felii subtiri, ceapa rondele fine, usturoiul se curata.Puiul se spala, se unge cu o parte din condimentele din punga si se umple cu o parte din ...
 Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere
Am pus carnea la marinat vreo 8 ore, pe balcon (era rece!) intr-un amestec din: vin alb (o cana), apa (2 cani), rozmarin, piper, ienibahar, bobite de coriandru (imi plac foarte mult!) o ceapa, 3 catei de usturoi.Apoi am clatit-o (pentru a o pregati ...
 PLATOU CALD MUNTENESC PLATOU CALD MUNTENESC
Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula : faina, ou batut, pesmet ) de doua ori ( pt. a nu se sparge la prajit ) si se prajeste in ulei incins pe o parte si pe alta.Mititeii se frig pe ...
 Friptura de miel la cuptor Friptura de miel la cuptor
Carnea de miel se cresteaza bine si eventual se imparte in bucati . Se aseaza in tava si se adauga uleiul, otetul si se presara sarea. Se da la cuptor circa 40 de minute. In tot acest timp , cam din 10 in 10 minute se scoate tava si se iriga carnea ...
 Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic
Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga morcovul, telina ,ceapa si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa fie patrunsa carnea.Morcovul,telina si ceapa nu se vor arunca,se pot ...
 Friptura de pui Friptura de pui
Se spala pulpele si se aseaza in tava pe partea fara piele. Se amesteca toate celelalte ingrediente mai putin sarea si se adauga 200 ml apa. Se sareaza pulpele dupa gust si se toarna marinata peste pulpe. Se lasa la cuptor 45-50 minute pana s-au ...
 ANTRICOT DE VITA LA GRATAR ANTRICOT DE VITA LA GRATAR
Se ia un vas mai adanc,se pune berea,zeama de lamaie si piper dupa gust,se adauga antricoatele(trebuie sa fie bine acoperite cu berea).Se lasa la frigider pentru 2 ore.Intrucat se stie ca la noi carnea de vita este cam tare,aceasta marinata are ca ...
 Aripioare dulci-iuti cu mustar Aripioare dulci-iuti cu mustar
Se imbraca o tava cu folie de aluminiu si se unge cu ulei; se pun aripioarele (uscate in prealabil cu hirtie absorbanta),se presara cu putina sare si se dau pentru 20 min la cuptor(450*C) Intr-un vas (de preferat wok)se pun mustarul,mierea ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu otet - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z