Coronita de purcel cu legume la cuptor
Sira de porc se cresteaza un pic si se leaga formandu-se un cerc, se taie o ceapa in 4-6 bucati, telina la fel, morcovul rondele, se pun 2 foi de dafin, se pune apa intr-o oala de marime medie se asezoneaza cu sare, se fierbe, se pune capacul.Se lasa ...
Friptura de Miel
Se pregateste marinada:se taie ceapa solzisori se zdrobeste usturoiul, se sareaza si pipereaza se unge carnea cu ulei si se adauga vinul, se lasa peste noapte pentru a trage toate aromele.Dimineata, se va unge tava, se scoate carnea din marinada, ...
Pulpa de miel umpluta
Se spala bine carnea de miel, se desprinde usor carnea de coaste pentru a putea pune umplutura si se freaca cu sare si alte condimente.Separat se prepara umplutura astfel. Ceapa se taie julien si se lasa pana se aureste, apoi se adauga ciupercile ...
Fripura pulpe de pui si carne de porc
Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam morcovul il spalam apoi taiat feli subtiri punem in tava printre pulpe si carne,catei de usturoi taiat marunt pus tot in tava,rosile taiate ...
Friptura de pui Kapritzioza
Se taia fasii lungi pieptul de pui, se pune in punga magica cu 1/4 condimente din punga, cu maslinele si ciupercile taiate lamele. Se leaga si se da la cuptor.Intre timp facem un pat de salata verde cu ceapa verde taiata rondele oblice, ardeiul ...
Antricot Vita Marinat
Marinata: sarea, piperul, usturoi jumatati, busuiocul tocat, coriandrul, nucsoara, telina julien, chilli praf, ceapa verde tocata, morcovul julien, patrunjelul tocat, coaja de portocala razalit si salvia se pune intr-o punga etans cu fermoar, ulei de ...
Friptura de miel impanata
Pulpa de miel se inteapa cu cutitul. In gaurile facute se introduce cite o bucatica de slaninuta si un catel de usturoi. Se unge pulpa cu ulei, se sareaza, se pipereaza si se da cu boia. Intr-o tava se pune ceapa verde si usturoiul. Pulpa se aseaza ...