SiteDeBucate » drojdie uscata

Retete cu drojdie uscata

 Tort aperitiv Tort aperitiv
Faina cernuta se amesteca cu drojdia uscata, apoi se adauga uleiul, zaharul, sarea si apa calduta. Se framanta bine, pana cand aluatul nu se mai lipeste de castron. Se lasa la dospit cca o ora, apoi se pune intr-o forma rotunda, tapetata cu hartie ...
 Paine surpriza Paine surpriza
Faina se amesteca cu drojdia, apoi se pun zaharul, sarea , uleiul si 500 ml apa calduta. Aluatul se framanta bine, pana cand nu se mai lipeste de castron si se lasa la dospit pana cand se umfla. Se imparte in doua parti, care se intind si pe care se ...
 Pasca sarata Pasca sarata
Se face aluatul din toate ingredientele pentru blat , se framanta bine si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul.Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.Dupa ce aluatul a dospit,se rupe din el o bucata si se lasa deoparte.O tava de ...
 Placinta cu varza acra Placinta cu varza acra
Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, si-l lasam la dospit pana i se dubleaza volumul. Aluatul il impartim in gramajoare pe care le umplem cu cate una lingura varza calita. Cu ajutorul sucitorului, le intindem si le dam forma de placinta. ...
 Paine gargarita Paine gargarita
Pentru framantare la masina de paine se pun ingredientele in urmatoarea ordine: intai cele lichide(lapte, ulei, oua), apoi zahar, sare, faina si drojdia deasupra. Pentru framantare manuala se procedeaza astfel: se dizolva drojdia in putin lapte cald. ...
 Paine semi Paine semi
Painea am facut-o la masina de paine si am pus ingredientele in urmatoarea ordine:- apa- sarea- laptele praf- uleiul- faina- drojdia- zaharulAm programat masina pe programul de paine frantuzeasca FRENCH si...am asteptat sa miroase a paine copata, in ...
 Paine de casa impletita Paine de casa impletita
Dizolvam drijdia in putina apa calda indulcita cu un varf de lingurita de zahar,adaugam doua linguri de faina si formam maiaua, apoi framantam un aluat din toata faina, maia, sare si apa calduta. Lasam aluatul sa creasca o jumatate de ora si il ...
 Placinte cu gem de visine Placinte cu gem de visine
Laptele si iaurtul se incalzesc putin, se amesteca bine impreuna cu oul, sarea, zaharul, se adauga faina si drojdia si se framanta cam 20’, dupa care se lasa coca la dospit aprox. 30’.Din coca dospita rupem bucatele (cat o mingiuta) si cu ...
 Paine alba  de casa(hala) Paine alba de casa(hala)
Din drojdie cu 1/4 pahar de apa si 2linguri de zahar se face o maia si se lasa 5 minute sa creasca.Intr-un castron adinc sau la robot de bucatarie se pune faina ,restul de zahar sarea ouale si galbenusele si se amesteca impreuna dupa care se adauga ...
 Paine de casa Paine de casa
Faina cernuta se amesteca cu drojdia. Intrun vas de plastic turnam o parte din apa, incet adaugam faina cu drojdia, amestecam bine, adaugam zaharul si apoi toata apa. Se amesteca bine si se framanta cu mixerul folosind paletele pt aluat, potrivim de ...
 Piine marocana Piine marocana
Aluatul eu il fac cu mixerul caci este mai usor la framintat.Se pune aluatul la dospit intr-un bol uns cu ulei obisnuit(nu mult ulei numai cit de uns bolul).Se acopera si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul.Intr-e timp punem ceapa verde si ...
 Focacia Focacia
Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza uleiul de masline. Aluatul se lasa sa creasca o ora si 40 de minute dupa care se intinde(2 cm) in tava si se mai lasa la crescut 20 de minute. ...
 Paine facuta in masina de paine Paine facuta in masina de paine
Aceasta este si ordinea in care introduc ingredientele in masina.Programez masina pe BASIC si...astept sa simt mirosul de paine proaspat coapta ! Este minunat !!! ...
 Painea de Casa a Bunicii Painea de Casa a Bunicii
1. Daca drojdia este proaspata se dizolva intr-o cana cu apa calduta(nu fierbinte ca se opareste aluatul si nu mai creste) cu o lgt de sare, una rasa de zahar si 150gr faina(cat sa se ingroase ca o crema fina). Drojdiile uscate se folosesc dupa ...
 TURTE CA LA BUNICA TURTE CA LA BUNICA
Cand nu avea paine la brutarie, bunica facea turte. Le cocea la masina de gatit si toata bucataria mirosea a paine proaspata. Ieri in drum spre casa mi am amintit de aceste turte, asa ca odata ajunsa acasa, am trecut la treaba.Facem un aluat si il ...
 gogosele din orez gogosele din orez
Se fierbe orezul. drojdia se inmoaie in lapte caldut cu lingura de zahar. Maiaua se amesteca cu orezul si se lasa timp de 2-3 ore.Se adauga faina, ouale si sarea. Se framanta.Uleiul se toarna in tigaie ca sa cuprinda gogoselele pina la jumate. Uleiul ...
 Cornuri cu branza Cornuri cu branza
Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata.Punem maiaua peste celelalte ingrediente amestecate. Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem ...
 Paine Foccacia Paine Foccacia
Se dizolva intr-un vas mai mare in apa fiarta calduta drojdia, pana nu simtim nici o bila apoi adaugam putina faina ca doi pumni omojenizam si adaugam si sarea cu zaharul.Adaugam in vas o jumatate din cantitatea de faina cernuta ca sa fie mai bogata ...
 Paine cu dovleac Paine cu dovleac
Se fierbe dovleacul ,apoi se stoarce bine jumatate di dovleac se paseaza cealalta jumatate ramane sa cum este , se pune intr-un castronel un pic de sare 5 linguri de lapte si o lingurita de zahar si se pune drojdia se la aproximativ 5 minute , apoi ...
 Paine impletita Paine impletita
Intr-un castron amestecati 1 cana jumate de faina, drojdia, zaharul, sarea, mirodeniile.Separat incalziti laptele cu apa si untul, pina se topeste untul.Se pune peste faina cu mirodenii.Se amesteca doar pina se combine. Se adauga oul batut si se ...
1-1011-14
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu drojdie uscata - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z