SiteDeBucate » drojdie uscata

Retete cu drojdie uscata

Pizza de la cassa
Este o pizza ce reprezinta cu succes regalul culinar italienesc, dar de ce sa nu incercam sa o pregatim si la noi acasa ? La final, o vom servi in acompaniamentul unei serenade in surdina si astfel vom aduce atmosfera italieneasca la noi acasa ! ...
 Pizza proscuito cu branza Pizza proscuito cu branza
Pizza prosciuto, sau pizza cu sunca accea subtire, afumata, care se consuma cruda, este un adevarat festin, mai ales daca este combinata cu diverde tipuri de branza, care nu fac altceva decat sa ii potentieze aroma. Meria incercata! ...
pizza impaturita
pregatesti asa:amesteci toate ingredientele pentru aluat si-l framanti bine.Il laşi la dospit 15-20 min.Pe un tocător tai bucăţi mici de salam uscat,kaizeru-l şi brânza gorgonzola. ...
 Crofne banatene Crofne banatene
-Drojdia zaharul si cateva linguri de lapte se pun intr-un bol si se lasa cam 10 min -Intr-un castron se pune faina, sarea, galbenusurile, zaharul vaniliat, coaja de lamaie/portocala, laptele si maiaua si se framanta pana aluatul este neted -se ...
 Mini pizza rapide Mini pizza rapide
-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut -se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea -laptele -si drojdia dizolvata -se framanta bine -se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul -se pune peste aluat ...
 Chifle cu ceapa Chifle cu ceapa
-Faina se amesteca cu drojdia si cu 1 si 1/2 lingurita sare -se adauga treptat apa calduta -si uleiul de masline -se framanta cel putin 15 min si se lasa 30 min la crescut -ceapa se taie marunt -si se caleste in 2 linguri de untdelemn pana devine ...
 Turte ca la bunica Turte ca la bunica
Facem un aluat din toate ingredientele de mai sus si il lasam la dospit jumatate de ora. Impartim aluat in bucatele mai mici pe care le intindem. Coacem pe ambele parti turtele noastre intr-o tigaie de teflon. Eu inlocuiesc cu succes painea cu aceste ...
 Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste umplutura. Cascavalul si pastrama se dau prin razatoare. Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se amesteca toate si se condimenteaza. Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde ...
Gogosi cu gem de citrice
Am pus toate ingredientele in masina de paine,la programul de framantare + dospire. Aluatul dospit l-am impartit in 2 parti pe care le-am intins in foi subtiri.Apoi am pus cate o lingurita de gem din loc in loc pe una din ele. Dupa ce-am terminat de ...
 Paine impletita Paine impletita
Se freaca drosjidia cu putin lapte caldut si zahar. Se face o adancitura in faina si se toarna acolo.Lasam vreo 10 minute,pana incepe drojdia sa se umfle. Sarea o dizolvam in laptele caldut amestecat cu apa,dupa care turnam peste faina putin cate ...
 Paine rustica cu cartofi Paine rustica cu cartofi
-Se curata cartofii, se fierb in apa in care am adaugat jumatatea de sare (2 lingurite) pina sunt moi -Scurgem cartofii si oprim din apa in care i-am fiert 120 ml. Lasam cartofii la racit pina s-au uscat in intregime. -Cartofii reci zdrobim cu ...
 Kolache cu mac Kolache cu mac
Margarina, zaharul si laptele se pun pe foc, pana cand se topeste margarina RAMA, se lasa putin la racit iar apoi se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se prepara umplutura. Se pune lapte le fiert, se adauga mierea, iar apoi macul si ...
 Paine cu seminte Paine cu seminte
Am framantat in MP, apoi am scos aluatul si l-am pus la crescut in castron, la cald 1 ora pana si-a dublat volumul. L-am pus in tava de chec si l-am lasat iar la crescut 40 minute. Apoi am udat mana cu apa calduta, am uns usor painica si am presarat ...
 Stelute vanilate Stelute vanilate
Coca pentru stelute am facut-o la masina de paine. Am folosit programul 8 Dough care sureaza 1:30h. Se amesteca intr-un castron ouale cu zaharul, laptele, margarina RAMA,esenta de vanilie, si sarea. Se pun in vasul de la masina de paine, se adauga ...
 Cosite cu rahat, nuci si stafide Cosite cu rahat, nuci si stafide
Daca folosim drojdie proaspata se face maia (drojdie + 1 lgta zahar+1 lgta faina peste care torn laptele caldut si las 15 minute). Eu am folosit drojdie uscata pe care am amestecat-o cu faina, am lasat 15 minute si am adaugat restul ingredientelor cu ...
 Paine cu ou si chimen facuta la MP Paine cu ou si chimen facuta la MP
Painea se face la Masina de Paine, programul 1 - paine de baza de 1 kg, coaja - Medie. Se pun ingredientele in cuva masinii exact in ordinea in care au fost scrise mai sus. Dupa 3 ore si 18 minute (depinde si de tipul masinii) painica este gata. ...
 Paine cu rosii si busuioc Paine cu rosii si busuioc
Am amestecat drojdia cu faina , le-am lasat 15 minute. Apoi am adaugat sarea, zaharul, ulei , apa, busuioc si am framantat. La sfarsit am pus si rosiile si am framantat, adaugand cateva prafuri de faina pana s-a dezlipit aluatul de castron. Am lasat ...
 Cozonac trandafir cu visine Cozonac trandafir cu visine
Am cernut faina si am amestecat-o cu drojdia (am lasat 15 minute). Am adaugat apoi peste faina zaharul, sarea, untul topit, ouale, laptele putin cate putin, esenta de rom , coaja de portocala si am framantat bine. A fost nevoie sa mai pun putina ...
 Prajitura cu nuca si dulceata! Prajitura cu nuca si dulceata!
Din 500 gr de faina , 1 pachet de margarina RAMA, 1 lingura de drojdie uscata , o lingurita bicarbonat stins cu otet, 2 oua , 3 linguri de zahar , vanilie si 3 linguri de smantana se face un aluat din care se fac patru foi. Se pune prima foaie intr-o ...
Baba al rhum by Adi
Se mixeaza uleiul cu zaharul, dupa care se adauga cele 2 oua pe rand si galbenusul. Se mixeaza foarte bine. Faina se amesteca cu drojdia si se adauga treptat la compozitia de oua. Obtinem un aluat lipicios si foarte moale. ...
1-1011-14
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu drojdie uscata
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z