SiteDeBucate » Conserve si Muraturi

Retete Conserve si Muraturi cu patrunjel

 Ciuperci la borcan Ciuperci la borcan
Ciupercile la borcan sunt ideale pe timp de iarna, fiind bune atat pentru tocanitele de ciuperci, cat si pentru salate de legume, aperitive de siuperci cu maioneza sau chiar consumate ca atare, la fel ca si muraturile. ...
 Zarzavat pentru ciorba Zarzavat pentru ciorba
Rosiile se spala, se curata de piele, se scot cotoarele (toata partea verde) si se maruntesc la robot (sau se dau prin masina de tocat). Ardeiul gras se spala, se curata si se taie cubulete cat mai mici. Verdeata se spala si se toaca marunt. Se ...
 Vinete si dovlecei cu usturoi pt. iarna Vinete si dovlecei cu usturoi pt. iarna
Se curata vinetele pe lungime (1cm. da unul nu), se taie rondele, se sareaza si se lasa 10 min.  I n acest timp curatam dovleceii de coaja , se taie rondele de 1 cm. grosime,se spala si se lasa la scurs. Se spala vinetele, se sterg si se ...
 Vegeta naturala Vegeta naturala
 Am mixat bine cu minirobotul meu  toate legumele si le-am amestecat intr-un vas mai mare cu sare( aproximativ 3 linguri )  si 2 linguri de ierburi aromate uscate.   Mi-au iesit trei borcanele mici ca si cel din imagine pe care le ...
 Cuburi de patrunjel Cuburi de patrunjel
Preparare: spalam bine si alegem patrunjelul. Intr-un vas cu apa clocotita aruncam patrunjelul  ales si il amestecam in apa  pret de cateva clipe. In strecuram apoi repede si il punem  in apa rece ( preferabil cu cuburi de greata in ...
 Fasole galbena la borcan Fasole galbena la borcan
Speli fasolea,o cureti de capete si eventualele "ate".Eu folosesc fasole oloaga,cu pastaia rotunda,galbena,care nu face "ate". Pui uleiul (500 ml) la incins intr-o cratita,apoi pui fasolea  la calit.Foloseste un ulei de ...
 Cuburi de legume pt.ciorba Cuburi de legume pt.ciorba
Am curatat morcovul si radacina d etelina d ecoaja si le-am tocat marunt.Am spalat bine toate legumele si verdeata si le-am tocat marunt.Le-am pus la fiert in putina apa cu o lingurita rasa de sare mare.Apoi le-am scurs bine si le-am pasat cu ...
 Vegeta naturala Vegeta naturala
Se spala bine toate si se toaca cu un blender sau cu robotul,frunze de telina nu am avut decat una dar da gust foarte bun Se amesteca cu sare si ierburile aromate  care va plac mai mult Se pastreaza in frigider la rece in borcane sau cutii cu ...
 Zarzavat pentru ciorbe Zarzavat pentru ciorbe
Rosiile se dau prin masina speciala pentru suc de rosii. Sucul de rosii se da intr-un clocot impreuna cu 4 linguri cu ulei, cat sa se lege un pic sucul (eu l-am lasat cam vreo 2 ore si 30 min). Se da la racit putin sucul, cat sa fie caldut dupa, iar ...
 Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna
gogosarii,ardeii galbeni si ardeii kapia ii spalam bine sub jetul de apa. le curatam cotoarele si toate semintele. ii taiem rand pe rand cubulete mici(sau mai mari...mie imi place zarzavatul taiat cat mai mic). ceapa se curata ,se spala si se toaca. ...
 Vegeta de casa Vegeta de casa
Cantitatile le puneti in functie de cum va plac legumele.Eu am pus  in mod egal(mai putin verdeata ,am pus mai putina).Radacinoasele le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.Verdeata o tocam si la fel procedam si cu ardeii. Amestecam toate ...
 Zarzavat pentru bors Zarzavat pentru bors
Se curata ardeii si gogosarii de seminte si cotoare si  rosiile si se spala, dupa care se taie cubusoare mici. De asemenea se curata morcovul, patrunjelul si telina radacina si se dau prin mixer sau razatoare.Zarzavatul verde se spala bine ...
 Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna
Se dau pe razatoare toate legumele, se amesteca cu  frunzele de telina si sarea si se lasa 12 ore. Dupa aceea se pun la borcan si se pune deasupra putina aspirina  ( conservant spunea reteta eu aspirina am pus la toate si nu am avut ...
 Fasole galbena lata cu zarzavat pt iarna Fasole galbena lata cu zarzavat pt iarna
Se curata fasolea se taie bucatele . Morcovul se taie rondele subtiri Ceapa se curata si se taie pestisori. Ardeiul se taie cubulete. Frunzele de patrunjel si telina se toaca marunt Rosiile se taie feliute Se pune ulei intr-o oala se pune un rand de ...
 Zarzavat pentru ciorba (by oana) Zarzavat pentru ciorba (by oana)
Se curata ardeii si se toaca  sau se taie cubulete. Patrunjelul si telina frunze se toaca si ele marunt. Rosiile se decojesc  si se taie marunt . Se amesteca toata cu sare,se pun in borcane se pun cate 2 linguri de ulei se pune capacu si se ...
 Vegeta Vegeta
Se curata toate zarzavaturile dupa care pe rand le dam la robot sau masina de tocat.Amestecam toata compozitia cu sarea dupa care le punem la borcan .NU SE STERILIZEAZA! aveti grija sa fie bine infiletate.O reteta o puteti avea si 2 ani la o famile ...
 Cuburi concentrate de legume Cuburi concentrate de legume
Am curatat legumele, le-am taiat felii (inafara de frunzele de arpagic)si le-am pus la fiert, la abur, pentru 15’. Cand sau racit le-am tocat bine, cu robotul de bucatarie, am spalat si taiat marunt arpagicul, le-am amestecat, am pus uleiul, ...
 Ghiveci de legume la borcan Ghiveci de legume la borcan
Cand nu mai ai loc in congelator, si nu numai atunci, merge de minune un ghiveci la borcan. Se poate servi ca atare, ca garnitura langa orez, fripturi sau pentru diferite preparate: orez cu legume, ciorbe, tocanite si chiar la fripturi cu legume la ...
 LEGUME PENTRU IARNA LEGUME PENTRU IARNA
Cureti,speli legumele,le dai pe robot.Adaugi verdeata spalata, zvantata,tocata marunt. Dai la cuptoru incins pentru 20 minute. Asezi compozitia fierbinte in borcane, capsezi, sterilizezi in cuptorul incins 20-30 minute, invelesti borcanele in patura, ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Conserve si Muraturi cu patrunjel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z