SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu vin

 Sunca in straturi Sunca in straturi
Se taie feliile de sunca subtiri sau se cumpara gata feliate. Pe un fund din lemn se suprapun o felie de sunca de porc, doua de cascaval subtire si din nou una de sunca.Se presara boiaua pe bucata de cascaval. Acesta se taie bucati dreptunghiulare un ...
 Pachetele din frunze  de vita pentru aperitiv Pachetele din frunze de vita pentru aperitiv
Pe fiecare frunza de vita se aseaza cate o felie de branza,o felie de cascaval si se impaturesc,impacheteaza bine formandu-se pachetele.In cazul in care fruzele sunt mai micute,mai subtiri se pot folosi chiar doua...Pachetele unse bine cu ulei de ...
 Placintele cu ricotta si stafide Placintele cu ricotta si stafide
Se toarna faina in forma de vulcan,intr-un castron,iar in interior se adauga vinul,1/4 din ulei,sare si bicarbonat.Se amesteca totul pana se formeaza un aluat destul de consistent si se poate lucra cu mainile.Se intinde aluatul, pe o suprafata ...
 chec cu masline si sunca chec cu masline si sunca
Se amesteca ouale cu vinul si faina,pana se obtine o pasta omogena .Se adauga uleiul putin cate putin adaugam drojdia si parmezanul .se taie maslinele in patru si sunca dupa care se adauga la preparat .Se varsa preparatul intr-o tava de chec si se da ...
 Clatite cu branza si ciuperci Clatite cu branza si ciuperci
Clatite:se bat ouale cu jumatate din lapte si faina adaugata in ploaie pana se omogenizeaza.Se subtiaza cu restul de lapte,se condimenteaza si se lasa deoparte 10 minute.Intr-o tigaie mai mare unsa cu ulei se prajesc 4 clatite mai groase cate 2-3 ...
 Pui cu legume in aspic Pui cu legume in aspic
Facem o supa din ingredientele enumerate mai sus, scoatem pieptul de pui si morcovul, adaugam sarea, zaharul si vinul, mai dam un clocot si lasam sa se racoreasca putin. Dizolvam gelatina in apa rece si o amestecam in supa strecurata, punem putin pe ...
 Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon
Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul.Se prepara urmatorul sos:Usturoiul zdrobit se amesteca cu sarea, piperul, cimbrul, boiaua, zaharul, o lingura de ulei si circa 40 ml de vin. Cu jumatate din acest sos se ...
 RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON
Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza dupa gust.Fiecare bucata de ficatel se inveleste intr-o bucata de bacon si se prinde cu scobitori obtinandu-se astfel rulouri.Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei,se ...
 Pachetele de primavara Pachetele de primavara
Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoise pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea.Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe totul ...
 Muschi montana de casa Muschi montana de casa
Pasez usturoiul, il amestec cu celelalte mirodenii, presar peste muschi, las 2 ore, dupa care acopar carnea cu un baitz obtinut din : apa, o lingura de sare mare la un litru de apa,boabe de pier, enibahar, foi de dafin ceapa,usturoiul. Las la macerat ...
 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate) 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate)
chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si apoi prin susan si se prajesc in tigaia cu ulei.Checul aperitiv:se amesteca ouale batute cu cascavalul ras,rondelele ...
 Chek aperitiv ,,MOZAIC' Chek aperitiv ,,MOZAIC'
1)Se taie ardeii in cubulete mici,parmezanul se rade, maslinele(fara samburi) se taie fasiute mici si sunca+jambonul se taie in fasii mici si in cubulete. 2)Ouale se separa(galbenusul de albus)si se amesteca in galbenusuri smantana,vinul se toarna si ...
 salata de ficatei salata de ficatei
se sapala ficatei si se pun intr-o tigaie cu o lingura de uleidupa un minut se pune canuta de vin si o lingurita de zaharcarofi se calesc si ei si cu brocoli pana se inmoaiese toaca castraveti acrise amesteca cu ficatei ,cartofi,brocoli maioneza si ...
 Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!) Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!)
Din ou , apa minerala, 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar,faiana si condimente se face o coca de clatite.Se da la rece pina preparam compozitia pentru umplutura.Se pune la fiert pieptul de pui cu un praf de sare, dupa ce a fost spalat in ...
 Rulada din carne tocata Rulada din carne tocata
Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam bine, intindem aluatul astfel format si-l ungem cu mustar, asezam feliile de bacon si in mijloc ouale fierte, rulam cu grija. Ruloul ...
 Mancare rece din curcan Mancare rece din curcan
Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor,uniform. Le asezi altenativ intr-un vas (ceapa si carne), condimentezi, storci lamaia,dai la cuptor. Cand se rumeneste,adaugi vinul si maslinele si mai lasi sa scada sosul.Cand ...
 Miel umplut Miel umplut
Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat).Se sareaza mielul si se ...
 Clatite cu ficatei de pasare Clatite cu ficatei de pasare
Intr-o craticioara am pus la incins uleiul si am dat cateva minute prin el - ficateii de pasare, dupa care i-am scos pe o farfurie. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat si am adaugat ciupercile. Am lasat cam 20 de minute sa se patrunda si acestea. ...
 Rulada de pui Rulada de pui
Se calesc ciupercile (taiate marunt) cu ceapa si usturoiul. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Cand compozitia s-a racit se adauga 100g piept de pui tocat si pesmetul. Se bate pieptul de pui, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Se curata si se spala ciupercile.Coditele se toaca marunt.La fel si rosiile,ceapa si pieptul de pui.Se pune pieptul de pui la calit intr-o cratita.Se adauga ceapa tocata marunt.Cand s-a rumenit se adauga rosiile si coditele.Se sareaza si se ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu vin - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z