SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu sare

 Drob de pui Drob de pui
Se fierb SEPARAT ficatul si pieptul de pui (fara piele). E important sa se fiarba separat pentru ca pieptul de pui sa nu ia gust amar de la ficatei.Dupa ce au fiert, se trec prin masina de tocat carne, la fel si ceapa si verdeata. Se amesteca ...
 PIEPT DE PUI CU CUS-CUS PIEPT DE PUI CU CUS-CUS
Intro tigaie punem uleiul la incins, adaugam pieptul taiat cubulete, ceapa verde taiata rondele, ardeiul capia taiat fasii subtiri, lasam sa se inmoaie putin ceapa si ardeiul, adaugam apoi pasta de rosii, potrivim de sare, piper, iar la gata adaugam ...
 Rulada cu carne Rulada cu carne
Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, 5 oua crude, si verdeata. Se unge o forma de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune jumatae din cantitate si din loc in loc se pune oul ramas fiert si taiat in jumatati. Se pune restul de ...
 CHIFTELE DIN CARNE DE PASARE CHIFTELE DIN CARNE DE PASARE
Intrun vas, amestecam bine ingredientele de mai sus, le framantam cu putere. Formam chiftelute mici, pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins. Se servesc ca aperitiv, calde sau reci. ...
 RULADA APERITIV RULADA APERITIV
Albusurile se dau prin masina de tocat si se potriveste de sare,piper,condimente,se adauga mararul tocat marunt si untul frecat spuma.Galbenusurile se dau separat prin masina de tocat si se amesteca cu mustar,sare,piper,gogosarii si castraveciorii ...
 CIRNACIORI IN ALUAT  - ENY - CIRNACIORI IN ALUAT - ENY -
Amesteca faina cu smantina, untul si un praf de sare. Din toate aceste ingrediente framinta un aluat, apoi acopera-l si lasa-l la rece intre 2-4 ore. Din aluat, intinde foi potrivit de groase, Toate dreptunghiurile de dimensiune cirnaciorilor. Pe ...
 DROB DE MIEL (IED) DROB DE MIEL (IED)
Se pun plamanii, inima, rinichii si carnea la fiert cu putina sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Ficatul se pune separat de celelalte la fiert. Dupa ce s-au fiert bine toate si s-au racit se dau prin masina de tocat carne (de doua ori) si ...
 Pui pane Pui pane
Bucatile de pui se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei, pe ambele parti. ...
 pui cu ciuperci si sos brun pui cu ciuperci si sos brun
Bucatile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile , se adauga sare , piper si patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui , sosul brun, se fierb impreuna ...
 pilaf cu maruntaie de pui pilaf cu maruntaie de pui
Inimile si pipotele de pui se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se adauga morcovii , telina,ceapa sferturi apoi se continua fierberea. Ficatul de pui se adauga mai tarziu.Orezul si ceapa taiate marunt se inabusa in 150 ml de supa strecurata ( de ...
 snitel de vitel snitel de vitel
Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot intr-un vas separat. Ceapa se inabusa in sucul ramas de la carne; se adauga 50 g de faina dizolvata in 50 ml de apa rece, cca 1,5 l de apa fiarta , sare, piper ...
 gaina rasol  cu   hrean gaina rasol cu hrean
Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare, se spumeaza,se adauga morcovii, telina,ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul apoi se fierb.Carnea fiarta se scoate separat, se lasa sa se raceasca putin,se portioneaza si se pastreaza intr-un vas cu supa ...
 Friptura inabusita de miel  cu usturoi Friptura inabusita de miel cu usturoi
Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml de apa impreuna cu morcovii, ceapa, piper si usturoi. Treptat se adauga cate putina apa. Cand carnea e inabusita, se lasa sa se raceasca si se portioneaza. ...
 Cotlet de porc  condimentat Cotlet de porc condimentat
Preparare carne: Cotletul se taie felii groase de un deget , se sareaza, pipereaza si se prajesc pe 50 ml ulei de masline pe ambele parti. Se scot deoparte si se ung feliile de carne cu mustar. Se pregateste mantaua de pesmet in felul urmator : ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Carnea se inabusa in cuptor, intr-o tava cu ulei si 100 ml de apa impreuna cu morcovii, telina, ceapa, usturoi, piper si sare. Se stropeste din timp in timp cu jiul format. Dupa frigare, carnea se raceste si se portioneaza ...
 stufat de miel stufat de miel
Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa , se adauga apa fiarta si se fierb inabusit. Se adauga apoi sosul brun, continuand fierberea 10 min.Separat , apa, usturoiul si ceapa verde se inabusa in 100 ml de ulei cu 10 ml de apa. ...
 Bame cu carne de vita Bame cu carne de vita
Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu putina supa de oase cca 30 min. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, cantitatea de supa ramasa si se continua fierberea. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se ...
 Friganele Friganele
Se taie franzela felii, se curata de coaja si se inmoaie in lapte putin indulcit. Se trec prin ou la care albusul s-a batut spuma si se prajesc pe ambele parti. ...
 Chiftele de rosii Chiftele de rosii
Tai rosiile cubulete si le lasi sa se scurga foarte bine. Apoi le amesteci cu ceapa taiata marunt si faina. Cu mana umeda iei din compozitie formezi chiftele de marimea unei uci mai mari si le prajesti in ulei. ...
 Pasta de ficat Pasta de ficat
Pasta de ficat se amesteca cu untul,galbenusurile trecute prin sita,mararul verde tocat marunt,sare si piper.Se aranjeaza pe o farfurie si se garniseste cu masline. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-105
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu sare - Pagina 79
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z