SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu ficat

 Clatite cu ficat si ciuperci Clatite cu ficat si ciuperci
Din faina, lapte, apa minerala, oua si sare se prepara o coca de clatite, care se lasa sa se odihneasca 30 min., apoi se fac foile de clatite. ciupercile se taie si se caleste in ulei, se adauga ficatul oparit si taiat in bucati mici si se calesc ...
 Arici din ficat de pasare Arici din ficat de pasare
Ficatul se pune la fiert. Dupa ce e fiert bine, se paseaza si se amesteca cu untul, sarea, piperul, mararul si usturoiul. Se da forma de arici... din masline i se fac ochii si boticul. Cascavalul se taie betigase subtiri si acestea se infing in forma ...
 Budinca de orez cu ficat Budinca de orez cu ficat
Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un vas yena cu unt si il el se pune budinca.Separat se taie felii ficatul fiert si apoi se presara pe toata suprafata budincii. Se stropeste cu sucul de ...
 drob de miel drob de miel
Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul tocat, carnea tocata, sare, condimente si oua. Se unge o tava si se baga la cuptor 20 -30 minute. ...
 Drob de miel Drob de miel
Organele se curata si se spala in apa rece.Traheea plamanilor, se elimina.Rinichii se scot din stratul de grasime care ii protejeaza, se taie in jumatati, se curata partea alba de la mijloc si se indeparteaza pielitele, sa ramana perfect ...
 Drob de pui Drob de pui
Pieptul de pui se pune la fiert. Ficatul se caleste un pic in ulei, dupa care se taie in cubulete mici. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau se toaca de mana foarte marunt. Ceapa si verdeata se toaca la randul lor marunt. ...
 Drob dietetic (din ficat de pui) Drob dietetic (din ficat de pui)
Ficatul il spalam si il curatam de vinisoare si de grasime. Il punem la fiert in apa fierbinte cu sare si il lasam sa fiarba cam 20 - 25 de minute. Cand ficatul a fiert il scurgem de apa si il lasam sa se racoreasca. Mai ales daca adaugati si piept ...
 Drob de miel-reteta mea Drob de miel-reteta mea
-organele se spala bine,dupa care se pun in lapte pentru 3-4 ore.-dupa aceea se pun in apa la fiert-dupa ce au fiert si s-au racit le taiem cubulete-franzela o feliem si o punem la inmuiat in lapte-tocam legumele(ceapa,usturoiul) si ...
 Drob Drob
Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina,se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel.Se coace la cuptor la foc ...
 Drob de pasare Drob de pasare
Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se ...
 DROB DE PASTE DROB DE PASTE
Se toaca prin masina de tocatsau robot 1/2 din organe iar 1/2 se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata.Se adauga si cele 2 linguri de amidon in zeama de carne,ceapa uscata,taiata marunt si se framanta compozitia ( se amesteca cu mana f ...
 Sote de ficat cu mar Sote de ficat cu mar
Ficatul se tine in lapte rece macar o ora. Se scurge apoi, se curata de pielite, se portioneaza in felii de un deget grosime. Se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe ambele parti. Cepele se curata, se taie pestisori si se rumenesc in putin unt. ...
 Drob de pui Drob de pui
Se fierb SEPARAT ficatul si pieptul de pui (fara piele). E important sa se fiarba separat pentru ca pieptul de pui sa nu ia gust amar de la ficatei.Dupa ce au fiert, se trec prin masina de tocat carne, la fel si ceapa si verdeata. Se amesteca ...
 DROB DE MIEL (IED) DROB DE MIEL (IED)
Se pun plamanii, inima, rinichii si carnea la fiert cu putina sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Ficatul se pune separat de celelalte la fiert. Dupa ce s-au fiert bine toate si s-au racit se dau prin masina de tocat carne (de doua ori) si ...
 Drob de pasare Drob de pasare
Se fierbe putin ficatul si pieptul de pasare, cat sa poate trece prin robot, sau moara de tocat carne, apoi se trece prin robot, se adauga ceapa si usturoiul, tot ca la orice drob, apoi condimentele, ouale batute spuma, se amesteca bine.Se unge o ...
 pilaf cu maruntaie de pui pilaf cu maruntaie de pui
Inimile si pipotele de pui se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se adauga morcovii , telina,ceapa sferturi apoi se continua fierberea. Ficatul de pui se adauga mai tarziu.Orezul si ceapa taiate marunt se inabusa in 150 ml de supa strecurata ( de ...
 Pasta de ficat Pasta de ficat
Pasta de ficat se amesteca cu untul,galbenusurile trecute prin sita,mararul verde tocat marunt,sare si piper.Se aranjeaza pe o farfurie si se garniseste cu masline. ...
 Drob de miel Drob de miel
Se fierbe carnea si ficatul si se toaca marunt cu cutitul. Se adauga ouale si bucata de paine si restul ingredientelor. Se pun toate intr-un vas si se baga in cuptor la temperatura medie. ...
 Oua umplute si oameni de zapada Oua umplute si oameni de zapada
1.Se pregatesc ingredientele 2.Se face maioneza: se pun 3 galbenuşe si o lingură de muştar. Se pune ulei treptat, până se leagă maioneza3.Pentru oamenii de zăpadă (eu am făcut 4) se taie baza ouălor si se scoate gălbenuşul cu o ...
 Rulada din omleta Rulada din omleta
Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin marar tocat marunt si se adauga in tigaia cu putin ulei incins.Se prajeste omleta pe o parte, iar pt intoarcerea ei se pune o farfurie deasupra(mai ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu ficat - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z