SiteDeBucate » ficat

Retete cu ficat

 Ficat de pui cu garnitura de cartofi Ficat de pui cu garnitura de cartofi
Acest preparat este o gustare calda care alaturi de un pahar cu vin alb poate da o nota buna, inceputului unei petreceri intre prieteni. ...
 Piept de caprioara umplut cu ficat Piept de caprioara umplut cu ficat
Este un preparat ce nu se consuma in fiecare zi, el pretandu-se a fi gatit cu ocazia unei aniversari sau a unei petreceri memorabile. Obligatoriu la acest deliciu este un pahar de vin rosu cat mai vechi ! ...
Pizza de casa
Intr-un lighenas se freaca drojdia cu zaharul, se adauga 100ml lapte caldut si 120g faina, se amesteca bine si se lasa 15 min sa creasca la cald. Dupa aceea se adauga restul de lapte, oul intreg, grasimea moale/topita/calduta, sarea si se amesteca cu lingura. ...
Oua umplute
Ouale se fierb tari, se taie cu atentie in 2 pe lungime :) , galbenusurile se farmiteaza bine, se adauga pateul,sunca si castravetii taiate cubulete mici ...
Supa cu perisoare din Ficat
Se pun la fiert oasele in 1.5L apa si s eindeparteaza spuma. Se scot oasele fierte. legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. ...
Ficat de vitel cu oua si cartofi
Cureti si speli cartofii, ii tai cuburi si le fierbi in apa cu sare. Cureti ficatul , il tai felii si le pui la prajit. Bati bine ouale ca pentru omleta. ...
Chiftelute din ficat de pasare
Ficatul de pasare se spala si se lasa in apa rece.Se schimba apa de 2-3 ori , apoi se pune la fiert intr-o oala mai mica cu apa si un praf de sare. ...
Piept de miel cu ciuperci
Dati pieptul prin masina de tocat si taiati ficatul feliute. Caliti in ulei ceapa tocata marunt pana se inmoaie si amestecati`o cu carnea tocata. Adaugati oul , patrunjelul tocat marunt, sare si piper. ...
Sufleu de ficat de pasare
Ficatul de pasare se curat si se spala iar dupa aceea se pune la prajit in 30 g unt bine incins.Se scruge si dupa ce s-a racit se da prin sita (blender) ...
Tartine slovace
Feliile paine se stropesc cu vin rosu.Ficatul si slanina se taie in cuburi cat mai mici, se amesteca cu pesmetul,ouale,sarea si boiaua. ...
Caltabos ca la Timis
Ficatul se spala si se caleste putin apoi se pune carnea tocata si se mai calesc putin.Se lasa sa se raceasca si se adauga ceapa taiata si slanina date prin masina de tocat apoi se pune orezul si se omogenizeaza compozitia. ...
 Drob de miel Drob de miel
Se fierb organele de milel si se lasa sa se raceasca.Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se toaca mararul marunt si organelle de mile cubulete mici, Se amesteca organelle tocate cu ceapa calita, mararul, patrunjelul si 4 oua battue cu mixerul ...
 Placinta cu ficat de pui Placinta cu ficat de pui
Se curata ceapa si se caleste in ulei, cand devine aurie se adauga si carnea tocata. Se lasa pana carnea capata o culoare de putin prajit. Separat se prajesc ficateii de pui in ulei si cu putin apa( eu i-am taiat in sferturi). Cand sunt gata se ...
 Tarta cu ficat Tarta cu ficat
Cartofii se fierb in coaja,in apa cu sare.cand sunt fierti se curata de coaja,se fac piure,cu unt,2 linguri smantana,nucsoara si sare dupa gust.Ceapa tocata marunt se caleste in 2 linguri ulei de masline si cand a devenit sticloasa se adauga orezul ...
 Pate de ficat de pui Pate de ficat de pui
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana se inmoaie. Se adauga ficateii, mararul, condimentele si in final sucul de mar. Cand ficateii s-au patruns bine se iau de pe foc si se lasa la racit. Se mixeaza apoi pentru ...
 Drob de pui Drob de pui
Se pun pipotele si inimile la fiert cu un praf de sare. Cand au fiert se dau la racit. Ficateii se fierb separate si la fel se dau la racit. Intre timp se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune ceapa si ...
 Ficatei de pui cu sos de smantana si usturoi Ficatei de pui cu sos de smantana si usturoi
Ficatul se condimenteaza cu sare si apoi este ' tavalit' in malai se prajeste in putin ulei . Sosul de smantana : se piseaza bine usturoiul se pune sare si putin ulei , 2 picaturi de zeamana de lamaie , se omogenizeaza bine , iar la final se adauga ...
 Lebarvursti de casa Lebarvursti de casa
Matele se spala, se curata de grasime, asa cum am spus la caltabosi. Ficatul se taie in bucati mici, care se pun in apa fiarta pentru 10-15 minute. In acest timp se taie marunt carnea, grasimea si se pun la fiert. Cand sunt gata fierte se scot se ...
 Drob (de pui) Drob (de pui)
Se pun organele de pui(eu am folosit ficatei dar se pot pune si inimi si pipote) impreuna cu pieptul de pui la fiert in apa cu sare cca 30 minute. Se lasa la racit, se toaca marunt sau se dau la masina, apoi se amesteca cu 5 oua, verdeata tocata ...
 Lebar de casa Lebar de casa
Organele se curata, se spala si se pun la fiert cu sare, boabe de piper si foi de dafin. Se fierb la foc potrivit aproximativ 20 de minute. Se toaca prin masina de tocat impreuna cu slanina cruda. Se framanta bine, se mai adauga sare dupa gust si ...
1-1011-13
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ficat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z