SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu carne tocata

 Strudel oriental Lucica Strudel oriental Lucica
Caisele taiate cubulete se amesteca, intr-un bol,cu sucul de portocale(eu am stors o portocala) Carnea se prajeste in ulei,pana se faramiteaza,apoi se adauga prazul si se caleste . Se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu ...
 Rulada din carne de porc cu arome de primavara Rulada din carne de porc cu arome de primavara
Inmuiem painea, o stoarcem bine, o punem intrun castron. Cartoful curatat, spalat, se razuieste pe razatoare cu gauri mici, se adauga peste paine, adaugam carnea, verdeata spalata si taiata marunt, boiaua, piperul, vegeta, ouale, faina si amestecam ...
 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate) 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate)
chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si apoi prin susan si se prajesc in tigaia cu ulei.Checul aperitiv:se amesteca ouale batute cu cascavalul ras,rondelele ...
 Strudel oriental Lucica Strudel oriental Lucica
Caisele taiate cubulete se amesteca intr-un bol,cu sucul de portocale.Carnea se prajeste in ulei,pana se faramiteaza,apoi se adauga prazul si se caleste si el.Se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu chili,scortisoara,curry,sare si piper.Se ...
 Plicuri cu carne Plicuri cu carne
Se taie ceapa julien (fidelute).Se caleste 3 min in ulei incins.Se adauga Vegeta, carnea tocata, sunculita taiata marunt, smantana si se mai lasa 5 min.Se trage de pe foc, se raceste si se adauga un ou si mararul tocat marunt.Se amesteca bine.Se ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Vinetele se spala, se usuca si se taie in jumatati, se scobesc si se freaca cu sare lasindu-se la scurs lichidul rezultat (vinetele se intorc cu scobitura in jos).Carnea se rumeneste in ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper.Miezul de ...
 CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN
Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea mica,pesmetul,oualel,usturoiul si condimentele dupa gust.Se framanta carea bine cu toate ingredientele.Se aseaza o hatie pergamant intr-o tava de ...
 Rulada din carne tocata Rulada din carne tocata
Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam bine, intindem aluatul astfel format si-l ungem cu mustar, asezam feliile de bacon si in mijloc ouale fierte, rulam cu grija. Ruloul ...
 Drob de miel Drob de miel
Se fierb maruntaiele de miel. Cand sunt destul de fierte , se scot pe un platou , iar supa rezultata se pastreaza. Se toaca marunt totul. Eu personal le toc din barda sau tocator , voi puteti uza masina de tocat. E mai practic.Se toaca ceapa verde si ...
 CHIFTELUTE CHIFTELUTE
1.Paine este inmuiata in apa si se formeaza niste rotunduri.2.Se pune carnea intr-un castron si adaugam peste aceasta 3 oua, mararul tocat marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt, delicat, sare, piper si painea inmuiata.4.Se amesteca foarte bine si ...
 Chiftelute cu morcov ras Chiftelute cu morcov ras
Carnea tocata se amesteca cu morcovul ras, usturoiul si ceapa tocate marunt, dupa aceea se adauga sare, piper, marar verde daca e vare si un ou. Se amesteca compozitia iar dupa aceea se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei. ...
 Ravioli Ravioli
Intai faci umplutura pentru care toci ceapa marunt, o calesti in ulei si adaugi carnea trecuta de 2 ori prin masina.Lasi sa se caleasca impreuna 30 de minute timp in care adaugi putina apa de mai multe ori.Cureti ciupercile daca sunt crude, iar daca ...
 Mingiute de pui cu susan Mingiute de pui cu susan
Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu carnea, oul si pesmetul.Se condimenteaza amestecul cu piper si cimbru si se sareaza dupa gust.Cu mainile umede se formeaza sfere care se rostogolesc ...
 PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT
Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se taie apoi pe lung, fasii de aproximativ 2 – 2,5 cm. Se toaca separat carnea si se amesteca cu oul, cu patrunjelul si ceapa tocate marut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. ...
 PIFTELE VITA PIFTELE VITA
Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele si se adauga dupa gust sare si piper. Se formeaza piftelele, se dau prin faina si se prajesc in ulei la foc mediu. ...
 Patti Patti
Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine intr-o tigaie de teflon cu putin ulei.Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata coaja, se zdrobesc bine si se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ...
 ciftelute ca la mama ciftelute ca la mama
Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina devine ceapa sticloasa.Painea se inmoaie in lapte (sau apa), se stoarce.Intr-un castron se amesteca carnea, ceapa, painea, piperul, nucsoara, sarea, ...
 Chapli Peshawari Kebab Chapli Peshawari Kebab
Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se odihneasca.Se adauga oul.Se formeaza Chapli Kebab(se formeaza bilute din carne care se aplatizeaza intre palme) si se prajesc in cate putin ulei pana se ...
 Rulada de carne Rulada de carne
1 kg. carne tocata se amesteca cu 2 oua crude,sare,piper si 2 felii de paine inmuiate in lapte(stoarse),compozitia se imparte in doua,se intinde doua foi din compozitie si pe fiecare se pune pe mijloc;150g cascaval ras,1/2 legatura de patrunjel ...
 Aperitive pe scobitori Aperitive pe scobitori
Se taie cascavalul si mortadela in cuburi. Pe o scobitoare se infige o crocheta, un cub de cascaval si unul de mortadela. Pe o alta scobitoare se adauga maslinele verzi umplute si cele negre. Se asaza aceste scobitori pe o farfurie si se orneaza cu ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu carne tocata - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z