SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu boia

 Pachetele de vinete Pachetele de vinete
Rosiile se spala 2 din ele se taie felii, celelente se oparesc si se curata de coaja apoi se taie de cubulete.  Ceapa si usturoiul se taie marunt se pun intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei. Se inabusa se aduga rosiile apoi se  1 ceasca ...
 Pate de ficat de pui Pate de ficat de pui
Ficateii se pun la inabusit in putin ulei, stins cu apa, impreuna cu ceapa si usturoiul, acoperiti cu un capac, circa 10 minute. Eu opresc mereu cam un sfert de ceapa si 2 catei usturoi, pe care le pun crude la sfarsit cand mixez totul, pentru a ...
 Placintele de cartofi Placintele de cartofi
Cartofii se curata, se spala, apoi se taie rondele foarte subtiri. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se aranjeaza placintelele de cartofi, suprapunand cate 5 feliute de cartofi, ca si tiglele, dand forma rotunda. Uleiul se incinge, apoi se pune ...
 Cartofi crocanti , aromati si picanti Cartofi crocanti , aromati si picanti
Cartofii se curata de ceaja se spala si se taie pe de-a lundul.  Intr-un bol se amesteca malaiul(~ 2 mani) cu curry 2 lingurite cu varf,boia dulce cat sa coloreze cartofii, si restul de condimnte am pus la ochi.....idea e sa fie un joc de arome. ...
 Floricele cu carne Floricele cu carne
Aluat: Toate ingredientele le-am pus la masina de paine, la programul de framantare+dospire. Umplutura: Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou,ierburi si condimente. Se intinde aluatul, nu foarte gros si se taie cu o forma ...
 Chiftelute de legume Chiftelute de legume
Se fierb legumele 5 minute, dupa care se scurg si se lasa la racit. Se amesteca apoi cu ceapa tocata marunt, se adauga oul, condimentele si pesmetul. Se amesteca bine. Se formeaza chiftelutele, se aseaza in tava pe hartie de copt si se pun la cuptor. ...
 Patate duchesse Patate duchesse
Cartofii ii fierbem in apa cu sare, cu coaja sau curatati, dupa preferinta. Scurgem apa si sfaramam cartofii. Adaugam untul, sare, piper si boia de ardei, dupa gust. Adaugam oul si amestecam bine, pana la omogenizare. Spritam compozitia intr-o tava ...
 Aperitiv cu salate Aperitiv cu salate
Tartele sarate sunt cupmparate . Se face salata beof si salata de pui cu ciuperci cu care se umplu aceste cosulete.pentru buretele de branza se amesteca feta cu braza de vaci se condimeteza.Se formeaza bilute care se tavalesc prin boia,, ...
 Perisoare picante Perisoare picante
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust. Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca ...
 Placinta cu ciuperci Placinta cu ciuperci
Se framanta aluatul si se lasa la dospit.Intre timp se prepara umplutura. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul tocat, apoi ciupercile. Se condimenteaza si se adauga mararul tocat. Se lasa sa se raceasca apoi se adauga ouale batute.Se imparte aluatul ...
 OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI
Rosia,ardeiul,ceapa,ciupercile,morcovii se taie marunt si se distuie in putin ulei si apa cu sare si vegeta,putin piper,timp de 15min.Separat se fierb pulpele,in apa cu un cub de vegeta de pui,timp de 20min.Se scot pulpele si se dezoseaza,se fac fac ...
 Crocantele de pui Crocantele de pui
Pieptul de pui il taiem fasii inguste, pe care le condimentam cu boia de ardei, sare si piper dupa gust. Sticksurile le macinam cat de fin ne place. Eu le-am batut cu ciocanul de snitele. :)) Ouale le batem bine. Fiecare fasie de carne o dam prin ou ...
 Cartofi aromati Cartofi aromati
Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot. Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, boia iute, ornam cu cateva fire de rozmarin. ...
 Cartofi crocanti si picanti Cartofi crocanti si picanti
Cartofii curatati se taie felii groase. Din usturoi si condimente se face un mujdei, pe care il turnam peste cartofi. Cartofii astfel condimentati ii tavalim prin malai si ii punem intr-o tava, stropim cu ulei si dam la cuptor pana se rumenesc. O ...
 Stelute cu telemea Stelute cu telemea
Intr-u vas incapator punem faina si peste ea se pun untul la temperatura camerei, telemeaua rasa pe razatoarea cu ochiuri mici, oul, condimentul pentru cartofi prajiti si boiaua. Se framanta un aluat care se lasa la rece 15 minute. Se intinde pe masa ...
 Cartofi aurii Cartofi aurii
Ideal ar fi sa se foloseasca cartofi cat mai mici si sa se prepare intregi. Daca acest lucru nu este posibil, cartofii se vor taia cubulete, felii sau rondele, dupa preferinta. Cartofii se pun la fiert in apa cu sare si se fierb pana incep sa se ...
 RULOURI APERITIV RULOURI APERITIV
Se taie marunt castravetii.ardeiul,salamul cu sunca.Se sfarama branza si se freaca cu maioneza,crema de branza,branza topita,smantana,piper si o lingurita de boia dulce.Se amesteca totul bine si se pune pe cate o felie de muschi file care apoi se ...
 Oua umplute cu sunca Oua umplute cu sunca
10 oua de spala si se fierb 10 min. sa fie tari . dintr-un galbenus se face maioneza cu ulei . ouale se curata , se taie in doua si se scot galbenusurile care se pun intr-un bol . galbenusurile se zdrobesc cu furculita , se pune 4 linguri de maioneza ...
  PataŠ de campagne
   Eu fierb mereu in oala sub presiune pieptul de pui cu morcovul si ardeiul si le las pana sunt foarte bine fierte, pret de 30 de minute dupa ce incepe sa faca zgomot supapa.    Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins ...
 Naut prajit Naut prajit
Daca ai naut uscat, il lasi la inmuiat cam 24 de ore cu 2-3 frunze de busuioc si nu mai e nevoie sa il fierbi, sau il lasi doar o noapte si il mai fierbi cam 30 minute. Daca e la conserva, scurgi zeama si pui nautul intr-un castron cu servetele, ca ...
1-1011-11
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu boia - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z