SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu boia

 Chiftelute aromate la cuptor Chiftelute aromate la cuptor
Cartofii in coaja ii punem la fiert in putina apa cu sare,dupa care ii curatam si ii zdrobim. Adaugam pieptul de pui tocat,oul,patrunjelul tocat,sare si piper.Intr-o farfurie pregatim amestecul aromatic din susan,cimbru si boia de ardei prin care vom ...
 Ballotins de saint-jacques Ballotins de saint-jacques
Intr-o tigaie topim untul si punem la prajit bucatile de saint-jacques, lasand la foc mediu cate 2 minute pe fiecare parte, adaugand putina sare si piper. Nu trebuie sa fie foarte facute ca isi pierd savoarea. Separat prajim bucatile de bacon pe ...
 PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT
Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se taie apoi pe lung, fasii de aproximativ 2 – 2,5 cm. Se toaca separat carnea si se amesteca cu oul, cu patrunjelul si ceapa tocate marut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. ...
 Clatite Umplute Clatite Umplute
Se pregatesc clatitele din oua, faina, lapte sau sifon. Clatitele trebuiesc sa fie facute bine pe ambele parti.Separat se taie bacon-ul, sunca, ceapa, se rade parmezanul si se amesteca cu doua oua,se pun condimentele se amesteca bine se sareaza se ...
 Pui crocant Pui crocant
Tai carnea bucati. Amesteci iaurtul cu aceeasi cantitate de apa si lasi carnea in aceasta compozitie 30 de minute la temperatura camerei. Intre timp amesteci pesmetul cu boia, sare, piper dupa gust. Dupa cele 30 de minute scoti bucatile de carne din ...
 Patti Patti
Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine intr-o tigaie de teflon cu putin ulei.Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata coaja, se zdrobesc bine si se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ...
 Chapli Peshawari Kebab Chapli Peshawari Kebab
Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se odihneasca.Se adauga oul.Se formeaza Chapli Kebab(se formeaza bilute din carne care se aplatizeaza intre palme) si se prajesc in cate putin ulei pana se ...
 Chiftelute frantuzesti Chiftelute frantuzesti
Mărunţiţi alunele, dar nu le faceţi pudră.Amestecaţi toate ingredientele bine cu măna, fără ulei.Faceţi chifteluţe cu mâna udată să nu se prindă.Prăjiţi chifteluţele într-o tigaie antiadezivă în care aţi pus uleiul. Le ...
 Biftec tartar Biftec tartar
Se degreseaza carnea si se toaca cu un cutit forte bine ascutit (sau se trece de doua ori prin masina de tocat). Se toaca ceapa forte marunt(sau se da prin razatoarea mica). Se pune carnea intr-un castron mic (pentru a-i da forma) si se rastoarna pe ...
 Chiftelute ornate Chiftelute ornate
Se amesteca carnea macinata cu cele doua oua, se pune sare, piper, vegeta dupa gust, iar apoi se razalesc doi catei de usturoi. Pt a primi culoare se adauga aprox. 1 lingura de boia.Se formeaza carnea cu mainile umede in forma si de marimea unei ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc coditele, ceapa, usturoiul si sunca cubulete. Se condimenteaza.Palariile ciupercilor se umplu cu compozitia de mai susSe ...
 Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti
Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti.Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara, se condimenteazacu sare, piper, cimbru, usturoi, boia de ardei dulce apoi il lasam la macerat 3-4 ore la ...
 Varzari Varzari
Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit.Se adauga varza tocata ,putina apa si se tine pe foc pana cand aceasta se inmoaie bine.Se adauga boiaua,mararul taiat fin si se condimenteaza dupa gust cu ...
 Hummus Hummus
Toate se amesteca in procesorul de mancare. ...
 Salata de vinete cu chimen Salata de vinete cu chimen
Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa marunt, dupa care o calim in ulei impreuna cu lingurita de chimen, pana devine aurie. Adaugam vinetele, boiaua, iaurtul, sare si piper dupa gust si ...
 Inele de ceapa Inele de ceapa
Cepele de taie in rondele potrivite, se desface fiecare cerculet, se sareaza, separat se pregateste amestecul din faina si lapte caldut, ouale se sparg se amesteca si se pune un praf de sare, dupa ce ouale sunt batute bine se incorporeaza in ...
 Rosii umplute cu maioneza si orez Rosii umplute cu maioneza si orez
Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul, Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un strop de unt, cand este galbena se adauga orezul care se lasa sa se fiarba. Cand este gata se potriveste cu sare, piper, boia si se amesteca cu ...
 Vinete Umplute cu Branza de vaci Vinete Umplute cu Branza de vaci
Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se aleg morcovi mai subtiri care sa intre in dovlecei si dovlecei mai subtiri sa intre in vinete.Separat se face o pasta in branza de vaci se pune usturoi ...
 Chiftelute din cartofi (Aloo ki tikki) Chiftelute din cartofi (Aloo ki tikki)
Cartofii fierti si curatati de coaja se paseaza cu furculita bine de tot apoi se amesteca cu celelalte ingrediente in afara de ou si ulei.O sa rezulte o pasta care se va modela in chiftelute .Se bate oul ,se adauga sare si piper dupa gust ,se dau ...
1-1011-11
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu boia - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z