SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta
Cotlete se sareaza si se pipereaza, se pun in tava cu ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 ora , stropind mereu cu zeama din tava. Usturoiul se piseaza si se adauga peste el sucul de rosii.Cotletele se servesc cu mamaliga si mujdei ...
 Friptura la tava cu garnitura asortata Friptura la tava cu garnitura asortata
Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o ceasca de apa. Cand este aproape gata se adauga usturoiul pisat, sucul de rosii si vinul. Pentru a nu se arde se stropeste des cu sosul din tava. Pulpa ...
 File de Porc cu Ananas File de Porc cu Ananas
Se pregateste o marinata in care va sta carnea aproximativ o ora, se toaca ceapa, se piseaza usturoiul, se sareaza, pipereaza, se toarna cescuta de vin, se pune cam 1-2 linguri de ulei si putin cimbru, cand marinata este gata se introduce carnea si ...
 ANTRICOT DE VITA LA GRATAR ANTRICOT DE VITA LA GRATAR
Se ia un vas mai adanc,se pune berea,zeama de lamaie si piper dupa gust,se adauga antricoatele(trebuie sa fie bine acoperite cu berea).Se lasa la frigider pentru 2 ore.Intrucat se stie ca la noi carnea de vita este cam tare,aceasta marinata are ca ...
 Friptura din piept de curcan Friptura din piept de curcan
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat si uscat intr-un prosop si il prajim putin pe toate partile. Adaugam apa rece si usturoil si inchidem oala cu capacul.Fierbem cca 20 minute si apoi ...
 MIEL LIBANEZ IN SOS PICANT MIEL LIBANEZ IN SOS PICANT
Carnea se rumeneste la foc mare pe ambele parti intr-un ceaun cu o lingura de ulei (depinde de cit de grasa este carnea).Dupa ce sa prajit o scoatem in alt vas si o lasam sa se odihneasca pina facem sosul.Rumenim putin in acela-si ceaun ceapa taiata ...
 FRIPTURA DE MIEL sau IED FRIPTURA DE MIEL sau IED
Carnea se curata f. bine, se portioneaza, se spala, se condimenteaza cu piper, condimente pentru oaie si se aseaza in tava de la aragaz cu putina apa rece, iar vinul dupa cca.45 min.Daca mielul a fost destul de mare nu se mai pune ulei deoarece isi ...
 MUSCHI DE VITEL LA CUPTOR MUSCHI DE VITEL LA CUPTOR
Se spala muschiul de vitel,se zvanta, se cresteaza pe ambele parti si se aseaza in cratita unde am topit untul .Se lasa sa fiarba putin pe ambele parti.Se pun peste muschi ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si toate condimentele.Cand ...
 Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca
Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai la mijloc si se face ca un buzunar care se umple cu feliute de prune amestecate cu feliute de sunca si feliute de cascaval, se sareaza, pipereaza si se ...
 Potarnichii cu dafin si orez Potarnichii cu dafin si orez
Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de masline impreuna cu dafinul, cimbrul, un praf de sare...Cand sunt gata pe aseara potarnichile intr-o tava de cuptor, se adauga legumele, orezul , apa ...
 Aripi de pui la grill Aripi de pui la grill
Curatam aripile de pui,le punem intr-un bol si le condimentam cu sare, piri-piri, usturoiul tocat,mierea,uleiul de masline si sucul de la cele 3 lamai. Amestecam bine,acoperim si punem la frigider cateva ore la rece,amestecand din cand in cand. ...
 Pulpe de pui la cuptor Pulpe de pui la cuptor
Pulpele se curata, se spala bine, se cresteaza si se pun intr-un castron sau o punga cu inchidere ermetica. Se stropesc cu vin rosu, se pune vegeta, putin"barbeque", oregano, piper, usturoi tocat marunt. Usturoiul tocat se pune in crestaturile facute ...
 Rulouri din carne de vitel Rulouri din carne de vitel
Carnea taiata in felii se bate ca pentru snitel. Pentru umplutura se da prin masina de tocat 200 g carne de vitel,amestecata cu franzela inmuiata bine in lapte, ceapa inabusita, cimbru, verdeata, piper. Feliile de carne se umplu cu acest amestec, se ...
 Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci
Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie ciupercile si cartofi cubulete si se aseaza uniform in tava, apoi se taie morcovi feli si se aseaza deasupra.Se toarna cam o jumatate de cana de apa deasupra cat sa nu acopere cartofii.Apoi se ...
 Friptura de miel in sos vanatoresc Friptura de miel in sos vanatoresc
1.Pulpa de miel se tine 24 de ore in sos marinat, facut din:2 pahare vin alb, 10 catei de usturoi, 2 cepe , 1 morcov taiat rondele, 2 foi de dafin.2.A doua zi se scoate carnea din marinata ,se sareaza si pipereaza si se pune intr-o tava cu o cana din ...
 Picior de miel la cuptor Picior de miel la cuptor
Carnea se lasa 1 h la temperatura camerei.Se unge cu un amestec de ulei,1 lingurita sare ,1/4 lingurita piper si se da la cuptor intr-o tava cu gratar.Se coace 1 1/4 h apoi se intoarce si se mai lasa 1/2 h.Intre timp usturoiul se unge cu ulei , se ...
 PULPE DE PUI LA CUPTOR PULPE DE PUI LA CUPTOR
Se aseaza in tava unsa cu unt pulpele condimentate. Se adauga boabele de piper si foile de dafin, iar berea se amesteca cu mierea si se toarna peste pulpe. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor.Se servesc langa cartofi natur ...
 Friptura de miel invelita Friptura de miel invelita
Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu un cutit si se asaza intr-o forma de sticla incasabila. Se freaca carnea cu lamaie, apoi cu mujdei de usturoi si cimbru. In tava se adauga o ceasca de ulei si o ceasca de apa sau supa. Peste carnea astfel ...
 Friptura de miel cu miere Friptura de miel cu miere
Pulpa de miel se spala. 5 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii. Carnea se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza ...
 CIUPERCI PRAJITE CIUPERCI PRAJITE
Spalam ciupercile si le prajim in ulei. Dupa ce le prajim le scoatem in farfurie. Usturoiul il pisam cu pisalogul si il punem peste ciuperci. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 171
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z