SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Ansoa marinate cu masline Ansoa marinate cu masline
Incepem cu prepararea pestelui.Eliminam capul si intestinele.Scoatem si sira spinarii si reducem in doua filete .Se procedeaza la fel cu fiecare peste in parte.Se spala si se clateste bine si se pune la scurs .Intr-un recipient adanc incepem sa ...
 Crochete din peste(Pangasius) Crochete din peste(Pangasius)
Punem si taiem marunt ceapa si usturoiul si le calim intr-o cratita antiaderenta cu 4 linguri cu ulei.Adaugam pestele taiat marunt si tonul si lasam la foc 5 minute.Apoi punem patrunjelul tocat,sare , piper si laptele . Cand incepe sa fiarba adaugam ...
 Seppie  si sardine umplute Seppie si sardine umplute
Sepiile se spala bine si se curata eventual de osul central(in cazul in care sunt proaspete),daca sunt congelate se dezghiata bine,se spala si se scurg;sardinele se curata de capete si de sira spinarii,se spala si se scurg;Separat se toaca semintele ...
 Pastrav cu cartofi la cuptor Pastrav cu cartofi la cuptor
Condimentam pastravul cu sare si piper si al lasam vreo 10 minute.Intr-o tava punem ulei in care punem pastravul si al punem an cuptorul incins.Il lasam la cuptor pana capata o culoare aurie(trebuie intors pe ambele parti).Dupa ce s-a facut al ...
 Manson de Pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar Manson de Pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar
Pestele se marineaza cu suc de lamaie, ulei de masline, se zdrobeste usturoiul si se unge pestele cu el, se adauga sare si piper pe ambele parti ale pestelui si se formeaza manson care se prinde cu o scobitoare.Se iau fructele de mare care sunt ...
 Drob cu peste ton Drob cu peste ton
Se scurge pestele.Se pune intr-un vas si se adauga pe rand crema de branza, ouale(2), usturoiul si mararul taiate marunt.Se adauga si zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se incorporeaza faina(6 linguri) si se amesteca ...
 Pastrav cu ceapa si mamaliga Pastrav cu ceapa si mamaliga
Pastravii se curata se spala si se usuca cu un prosop.Faina de malai se amesteca cu faina alba(la 3 parti de malai o parte de faina alba).In faina se adauga sare ,piper,chili.Dam pestele prin faina si-l prajim in ulei incins,trebuie sa iasa mai ...
 Macrou cu legume Macrou cu legume
Macroul se sareaza si pipereaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei incins, dupa care se scoate pe hartie absorbanta.Separat, se toaca ceapa si ardeii si se pun la calit in ulei de masline (citeva minute), se adauga morcovii rasi (pe ...
 Peste cu maioneza Peste cu maioneza
Pestele intreg se curata de solzi, de intestine, se spala si se taie bucati potrivite. Daca folositi file de peste, doar trebuie spalat.Intr-o cratita, punem apa si asteptam sa inceapa sa fiarba. Adaugam sare, condimente, foi de dafin, putin vin sau ...
 Insalata de mare Insalata de mare
Polipo congelat se pune in apa rece la fiert,timp de 1,30 dupa care se lasa la racit in apa in care a fiert;Calamarii taiati felii subtiri ii fierbem impreuna cu crevetii 5-6 minute in apa fiarta si sarata;Cartofii se fierb cu coaja in apa sarata,se ...
 Creveti in sos de unt Creveti in sos de unt
Intr-o tigaie(am folosit una tip Wok) se pune untul la topit,dupa aceea se adauga usturoiul si crevetii si se soteaza timp de 5-6 minute la foc mediu se adauga condimentele si patrunjelul.Se servesc stropiti cu zeama de lamaie. ...
 Piftele din frunze de cardon. Piftele din frunze de cardon.
*Luam frunzele de cardon si le fierbem in 2 litri de apa cu sare , 15-20 de minute.*Le scoatem ,le taiem marunt si le punem intr-un castron mai inalt(apa unde a fiert nu o aruncam)*Adaugam:-ceapa taiata maruntusturoiul dat pe razuitoaremaghiranul ...
 Creveti A Guilho Creveti A Guilho
Tai piciorusele si coada,si decojesti cu grija ca sa ramana capul,se condimenteaza doar cu sare si piper.Intr-o tigaie incalzesti uleiul si se frig creveti impreuna cu foaia de dafin.Se intorc,si se adauga usturoiul.Cand sa rumenit putin se adauga ...
 SALATA DE TUNA(CONSERVA) CU CORIANDRU VERDE SALATA DE TUNA(CONSERVA) CU CORIANDRU VERDE
Se pune intr-o tigaie,pe foc,uleiul de masline.Cind e fierbinte,se pune ceapa,taiata marunt;se lasa pe foc,doar sa se inmoaie si sa se usuce apa din ea.Se pune,apoi, usturoiul,batut.Se prajesc putin ;se pune coriandrul,tocat,se mesteca si se ...
 Scoici la vapor Scoici la vapor
Se pun scoicile intr-un castron cu apa si sare mare ,lasandu-se in frigider o noapte intreaga.Aceasta operatie ajuta sa iasa mai repede nisipul din scoici.A doua zi,scurgem scoicile de apa sarata si incepem sa le curatam de mustati si de depunerile ...
 Scoici la vapor Scoici la vapor
Se pun scoicile in apa cu sare mare si se lasa o noapte intreaga in frigider. Acest lucru ajuta sa se elimine mai bine nisipul din scoici.Se curata scoicile de mustati si cu ajutorul unui cutit sau chiar al unui burete de sarma de bucatarie se ...
 Ansoa marinate Ansoa marinate
Se curata ansoa de intestine, cap si sira spinarii.Se desfac in doua, in fasii, si se asaza intr-un recipient care se poate acoperi cu un capac.Se pune un strat de ansoa, un strat de sare si otet cat sa acopere bucatile de ansoa. Se continua cu ...
 Bruschetta cu ton ( reteta pentru o alimentatie sanatoasa ) Bruschetta cu ton ( reteta pentru o alimentatie sanatoasa )
Feliile de paine se prajesc in toaster apoi se ung cu felia de usturoi . Taiem rosiile in cubulete mici apoi le amestecam cu tonul din conserva . Punem compozitia rezultata peste feliie de paine apoi stropim cu putin ulei de masline si presaram ...
 Crispy squid rings(Lulas fritas) Crispy squid rings(Lulas fritas)
1)Lulas se curata de intestine,nu e mult de lucru pt. ca sunt foarte curate,se spala bine,se taie in rondele.Se condimenteaza cu sare si suc de lamaie.2)Se lasa putin la marinat.3)Se dau prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte cu usturoiul ...
 Jildas(aperitive din nordul Spaniei) Jildas(aperitive din nordul Spaniei)
Avem nevoie de cateva scobitori pt a pregati aceste aperitive.Scurgem ardeii,maslinele si ansoa de zeama .Usturoiul il curatam de coaja si il taiem marunt.Crevetii ii punem la prajit intr-o tigaie sau pe o placa electrica,cu o lingura de unt si sare ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 151
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z